Skocz do zawartości

E3 2011

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.gametrailers.com/video/episode-412-gt-tv/714492 Episode 412 Promo: E3 First Look!

Start E3 early with World Premiere trailers from Soul Calibur V, SSX, Prey 2 and the Tomb Raider reboot! Plus, new footage from Uncharted 3's Co-Op campaign, Spider-Man: Edge of Time and much more!

Uncharteddddddddd 3 nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee coś z singla (no co-opa ;p)!!!!!!!!

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

No przecież że fake, już same daty dają do myślenia nie mówiąc o iości tytułów.

Osobiście myślę o oglądaniu Sony na E3, ale wizja iścia do pracy po zarwanej nocce skutecznie mnie od tego odciąga. Zobaczymy jak wyjdzie.

Edytowane przez Square
Opublikowano

Witam po dlugiej przerwie.

Jak co roku (to juz nasze 5 wspolne E3) bede razem z wami wszystko ogladal. Konferencje Sony w nocy rowniez. Bedziemy tutaj pisac, czy na jakims czacie?

Pamietacie te klimaty E3 2007? Pierwszy trailer real time KZ2 i konferencja Microsoftu o 5 rano? To byly czasy. Co to wiec za wysilek ogladac konfe o 2 w nocy? :D

Opublikowano

Witam po dlugiej przerwie.

Pamietacie te klimaty E3 2007? Pierwszy trailer real time KZ2 i konferencja Microsoftu o 5 rano? To byly czasy. Co to wiec za wysilek ogladac konfe o 2 w nocy? :D

Pamietam doskonale. Gesto sie udzielales w temacie :0... Ja tez bylem fanbojem Kz2, wiazalem z nia ogromne nadzieje, lecz z perspektywy czasu ta gra zawiodla, szczogolnie multi. The biggest disappointment of PS3... Kto by pomyslal, ze najlepsza gra na PS3 jest BFBC2 :potter:

Jak ktos ma facebook'a, to na koncie Bf3 jest umieszczony link ( w postaci bannera BF3) do relacji live stream Bf3, ktore odbedzie sie 7 czerwca, godz 20:00 (czasu polskiego)

http://www.facebook.com/mobileprotection#!/battlefield

Opublikowano

No nareszcie. Kilka stron wcześniej właśnie wspominałem o niej, czy w końcu ją pokażą. Teraz tyko wyczekiwać co to jest, oby to był survival horror w ujęciu TPP jak kiedyś spekulowano.

Gość szpic
Opublikowano

A jakie hasło do tego czatu? :P

to jest haslo jakbys mial zarejestrowanego nicka szerlocku ;)

Opublikowano (edytowane)

Okej, to jednak wybieramy forumowy chat, aby nie było problemów z rejestracją czy podszywaniem się pod kogoś. Link do chat'a jest w pierwszym poście:

Czat (do komentowania podczas konferencji) (Click!)

Tylko prosiłbym o nie używanie kamerki czy mikrofonu, aby Ci ze słabszym łączem mogli w miarę dobrze odbierać streaming z konferencji oraz komentować na czacie. Dzięki!

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Ja tylko nie chce, żeby z marką GoW było jak z MGS. By wielu fanów serii chciało, by 4 część nigdy się nie ukazała bo uwłacza marce.

Szczerze to po zakończeniu trójki nie wiem jak oni chcą z tego wybrnąć, by wszystko to nie było naciągane trampolina pod ciężarem 100-kilowego bachora.

Opublikowano (edytowane)

@Voytec nie no w dzisiejszych czasach to banalne , robimy prequel a w następnej kolejce reebot (pomiędfzy tym spin-off) hehe. Ironizuję ale dzisiaj coś takiego jak "kontinuum czasoprzestrzenne' w naszej branży nie istnieje , przydał by się jakiś Crisis on Infinite Earths heh. Kurde a człowiek się kiedyś jarał że w Alien 4 sklonują Ripley ..

Edytowane przez dc1982