Skocz do zawartości

E3 2011

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rok temu było mniej tabelek niż 2 lata temu.

ale fakt, tabelki muszą być, nie ma bata.

Tia było mniej. Ale MS i Sony bez tego się czują jak bez ręki. Więc i w tym roku pewnie tej części nie pominą. Ja tylko chce się dowiedzieć kiedy będzie premiera The Last Guardian reszta mi jest obojętna (poza BF3 jeszcze) :).

Chociaż po cichu licze na jakiś tytuł, który pourywa tyłki, a o którym się do tej pory nie mówiło :).

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Zresztą osobiście nie chciałbym jeszcze nowych konsol, obecna jest w szczytowej formie.

no ale gdyby pokazali takie PS4 w czerwcu tego roku to załóżmy, ze w sklepach byłoby tak gdzies z rok póxniej

a zwazywszy, ze niexle jest poczekac tak z rok czasu od premiery- bo bywa czesto, ze konsole na premiere sa niedopracowane a i kosztują srogo , to mamy juz dwa lata.

A dwa lata to szmaaaat czasu, mogliby wiec juz zapowiada :rolleyes:

sobie zresztą Slupczasty odpal GTA III i Gta IV . Porównaj grafe, o której mówili niektórzy, ze nie ma postepu miedzy ps2 ps3;-) a teraz sobie wyobraź GTA VI na Ps4 i powiedz, ze nie chcesz tego ;-)

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Zresztą osobiście nie chciałbym jeszcze nowych konsol, obecna jest w szczytowej formie.

no ale gdyby pokazali takie PS4 w czerwcu tego roku to załóżmy, ze w sklepach byłoby tak gdzies z rok póxniej

a zwazywszy, ze niexle jest poczekac tak z rok czasu od premiery- bo bywa czesto, ze konsole na premiere sa niedopracowane a i kosztują srogo , to mamy juz dwa lata.

sobie zresztą Slupczasty odpal GTA III i Gta IV . Porównaj grafe, o której mówili niektórzy, ze nie ma postepu miedzy ps2 ps3;-) a teraz sobie wyobraź GTA VI na Ps4 i powiedz, ze nie chcesz tego ;-)

Też jestem przeciw nowej generacji. Dopiero raczkuje 3d na tej konsoli. Mam wrażenie, że nowa platforma się pojawi jak TV 3D staną się tak popularne jak teraz płaskie TV z HD :).

Opublikowano (edytowane)

Najbardziej, jak co roku, oczekuję że Valve zapowie coś w końcu z 'Half-Life' w tytule. Równie wielce czekam na to co pokaże David Cage i jego zespół (i mam nadzieję, że znajdą się jeszcze inne, utalentowane zespoły aby tworzyć tego typu gry). Chciałbym też zobaczyć prawdziwy, porządny gameplay z The Last Guardian (z datą premiery w 2011 na czele) oraz z nowego Tomb Raider'a (chociaż na premierę w '11 nie wierzę). Super byłoby też gdyby się wyjaśniło co z I am Alive oraz Beyond Good & Evil 2 (jakiś trailer/gameplay). I również jak Square czekam na Burnout Paradise 2. A tak poza tym to: Thief 4, Sly 4, trylogia w HD Jak & Daxter (nie grałem, a podobno jedna z najlepszych platformówek, których obecnie strasznie mało), SSX oraz Mirror's Edge 2 (którego pewnie nie będzie, bo całe EA/DICE pewnie skupi się na promowaniu BF3). A z cyfrowej dystrybucji to liczę na zapowiedź Lara Croft and the Guardian of Light 2.

P.S. I w przeciwieństwie do wszystkich, nie czekam (i nie będę oglądał) na gameplay czy trailer z U3, bądź ME3. Nic mnie już nie musi przekonywać, aby wziąć te tytuły na premierę, a zabawy z samego grania (poznawania fabuły) też sobie nie chcę psuć.

Edytowane przez MBeniek
Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Też jestem przeciw nowej generacji. Dopiero raczkuje 3d na tej konsoli. Mam wrażenie, że nowa platforma się pojawi jak TV 3D staną się tak popularne jak teraz płaskie TV z HD :).

mylisz sie :rolleyes:

kwestia upowszechnienia sie HD była pewniakiem,pytanie było tylko kiedy. Bo..."hd jest dobre dla wszystkich"

własnie- a 3D nie. Mnie np bardzo szybko męczy i nie wyobrazam sobie ogląda filmów w 3d (chyba, ze od swieta jakąs animacje w kinie z laską , po faji) a co do piro dłuzszych sesji z konsolą.

Do tego nie ma co oglądac w 3d, bodajże w Japonii tv nadaje kilka kanałów w 3d, w Europie bida, w Polsce- wiadomo. Tak, ze 3D "nie ma sie co bac";-0

Edytowane przez Orson
Gość Zaqair
Opublikowano

Mirrors edge 2,Gta V,Agent i nowy fps od Westem i Zampelli

Opublikowano (edytowane)

kwestia upowszechnienia sie HD była pewniakiem,pytanie było tylko kiedy. Bo..."hd jest dobre dla wszystkich"

własnie- a 3D nie. Mnie np bardzo szybko męczy i nie wyobrazam sobie ogląda filmów w 3d (chyba, ze od swieta jakąs animacje w kinie z laską , po faji) a co do piro dłuzszych sesji z konsolą.

Do tego nie ma co oglądac w 3d, bodajże w Japonii tv nadaje kilka kanałów w 3d, w Europie bida, w Polsce- wiadomo. Tak, ze 3D "nie ma sie co bac";-0

Kanałów nie ma, bo technologia 3d nie jest rozpowszechniona. Wcześniej też nie było kanałów HD i nagle zaczęły się pojawiać :). A to czy się mylę, czy nie czas pokaże. O HD swego czasu też się mówiło "po co nam to, oczy nmnie bolą" itd itp. A teraz praktycznie każdy taki TV ma.

Edytowane przez shanhaevel
Opublikowano (edytowane)

Mnie z E3 interesuje:

-ostateczne odatowanie FF versus XIII dla wszystkich regionów

-ostateczne odatowanie The Last Guardian (stawiam na luty 2012)

-gameplay z nowego Devil May Cry + data

-gameplay z Azura's Wrath + data

-gameplay z MGS: Rising + data

-gameplay z Mass Effect 3

-teaser/trailer gry od Respawn

-teaser nowej gry od Santa Monica, ale w to wątpię

-nowe IP

-gameplay Kingdoms Crytecka

-trailer/gameplay nowego Halo

-teaser/trailer nowej gry Bungie

-informacje o becie Resistance 3

-wszystko co związane z NGP, tj. cena, gry itp.

-jeszcze Diablo III na konsole ale to zapewne na Blizzconie

-nowa konsola stacjonarna Nintendo

Tyle. :P

Edytowane przez Crying_Wolf
Gość Orson
Opublikowano

Kanałów nie ma, bo technologia 3d nie jest rozpowszechniona. Wcześniej też nie było kanałów HD i nagle zaczęły się pojawiać :). A to czy się mylę, czy nie czas pokaże. O HD swego czasu też się mówiło "po co nam to, oczy nmnie bolą" itd itp. A teraz praktycznie każdy taki TV ma.

to ktos mówił, ze od HD bolą go oczy? no proszę, nie pamietam takiech rzeczy, myślałem, ze to od CRT ków gały bolały :D

Opublikowano

Mnie w zasadzie interesuje tylko DMC, bo co do reszty wiem mniej więcej czego się spodziewać, natomiast tutaj jest wielka niewiadoma. Chyba, że całe te przechwałki o rewolucji w serii okażą się słabym żartem i znowu wypuszczą klona DMC 3.

Opublikowano

to ktos mówił, ze od HD bolą go oczy? no proszę, nie pamietam takiech rzeczy, myślałem, ze to od CRT ków gały bolały :D

Nie zrozumiałeś przesłania. Chodziło mi o to, że wtedy ludzie też narzekali - wymyślali masę powodów - a efekt dzisiaj jest taki, że prawie wszyscy mają takie TV. Tyle :)

I to że nie pamiętasz to nie znaczy, że tego nie było. Ludzie jak się na coś uprą to wymyślają absurdalne argumenty, które niby mają potwierdzać ich rację ;).

Nie wydaje mi sie, żeby był sens dalej ciągnąć ten wątek .... prawda?. Nie miejsce do tego.

Jak na E3 nie bedzie nic o The Last Guardian i BF3 to będe mocno zawiedziony.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawi mnie najbardziej pozycja Sony w tym roku. Nie wiem czego się spodziewać na ich konferencji oprócz pewnego pokazu Uncharted 3 (i oby The Last Guardian) i nowości na PS Move. Nie zabraknie zapewne NGP i zapowiedzi szykowanych na nie gier. Coś jeszcze? Mogliby zarzucić coś nowego w temacie God of War, itd.

Nintendo będzie lansować się wynikami sprzedaży 3DS i usłyszymy zapowiedzi wielkiego powrotu hardkorowych gier na Wii. Naturalnie pokazy nowej Zeldy, gier na 3DS.

Microsoft pewnie cały czas promować swoje Kinect. No i oczywiście gry od pozostałych wydawców i tak widzę całe E3. Szczerze mówiąc w tym roku jakoś tak bardzo ich nie oczekuję jak poprzednio...

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano (edytowane)

na E3 będzie Agent i Thief 4. Myslę, że się nie mylę, a nic mi więcej do szczęścia nie trzeba.

Aha i Far Cry 3 - którego również się spodziewam. Ale boje się, że odejdą od sandboxowej gry z racji średniej sprzedaży, a tym samym moja ulubiona gra wpadnie w papke miliona FPSów.

Edytowane przez Marchi
Opublikowano

Z kategorii plotek: Plan Sony na E3:

Here is our summary:

- Sony will confirm the official name, pricing and release date of the NGP

- There will be 7 first party titles revealed for the NGP

- Hideo Kojima's NGP project likely to be Peace Walker

- The Wipeout engine has been perfectly ported over to the NGP and you can expect the release of the game in the first quarter of the NGP's launch

- Chance of another Metal Gear game on its way in the future

- There are 37 titles in the working for Sony platforms, but most will not be revealed until a European event (likely Gamescom)

- Sony will reveal titles that will not be available until Christmas 2012 at E3

- Santa Monica Studios will be on board, but don't expect much more information about the title (potentially next God of War title)

- A sequel to Warhawk will be revealed before E3

- 2 PS3 exclusives won't be presented at E3 but will be available before the end of the year in Europe

- Twisted Metal, Resistance 3, Uncharted 3 and The Last Guardian will be playable at E3

- Polyphony Digital are returning with a new title before March 2012

- Polyphony would like to make Europe a privilege for its next title. "Please don't underestimate their work even if they deceived some of you."

- A Rockstar game, probably GTA V, could be released before Agent was planned to be

- A third party title is in a "big battle" with Sony. The developers seem to be Bungie, so the game would be their next project with Activision.

Lastly, the employee says this:

We've been shown Uncharted 3 demo quickly in a little clip internally. And it was super cool. The playable scene was as surprising as the Uncharted 2 sequence presented few years ago at E3. it's really stylish. Some people will say it's like Uncharted 2.5 but I loved it.

http://www.hookedgamers.com/blogs/chrispriestman/2011/04/06/rumor_leaked_details_of_sony_e3_2011_lineup.html