Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Co się stało, że konfa Sony o takiej godzinie? Wcześniej zawsze było jakoś bardziej normalnie (18-20). Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 (edytowane) Bo jest dzień przed E3. Wcześniej były pierwszego dnia E3 PS. Być może na E3 zobaczymy nową ekskluzywą grę na PS3 od nieznanego deva DONTNOD Entertainment: http://www.pushsquare.com/25594/dontnod-confirm-plans-for-e3-appearance-playstation-3-announcement-inevitable/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pushsquare+%28PushSquare.com%29 Edytowane 4 maja 2011 przez SzczurekPB 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Tyle że Sony ma mieć konferencję przed E3 - Monday, June 6, 2011, at 5 p.m. (LA) via IGN.com, więc nie wiem skąd gram.pl wzięło tego 7 czerwca, przecież chyba nie będzie dwóch eventów Sony ale z drugiej strony, jeden dla NGP drugi normalny? Kto wie... Samo E3 trwa od 7-9 czerwca (wg IGN). Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 U nas będzie już 7 czerwca więc się nie mylą Cytuj
_mike 318 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 @up fakt, pomyliły mi się godziny Tylko dlaczego w takim razie wszystkie konferencje odbywają się przed właściwym e3? Bo jak mniemam dni otwarte to będzie 8 i 9 więc większość dużych konferencji powinna odbyć się 7 a nie 6 czerwca... Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Nawiązywałem już w jednym wątku do dzisiejszej długiej dyskusji prezesów CDP i CityInt w TVN. Pan z City mówił, że na E3 pokażą nową grę osadzoną w WWII. Wiadomo cokolwiek o tym projekcie ? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 http://www.joystiq.com/2011/05/04/konami-announces-streaming-pre-e3-show-and-viewing-parties-for-s/ Konami announces streaming pre-E3 show and viewing parties for some reason wszyscy robią E3 przed E3. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 maja 2011 Autor Opublikowano 5 maja 2011 (edytowane) Pan z City mówił, że na E3 pokażą nową grę osadzoną w WWII. Wiadomo cokolwiek o tym projekcie ? Jedyne co wiadomo, to to że dyrektorem kreatywnym nad tą grą jest Stuart Black (wcześniej pracował przy m.in. Black, FPS na poprzednią generację, czy Bodycount, ale akurat z tej gry zrezygnował) i że gra powstaje w Rzeszowie. W spoilerze masz wideo relacje z pobytu w tym studiu (można zobaczyć parę artwork'ów czy animacji). Konkretnie to jest od 3 minuty do 6. http://www.youtube.com/watch?v=EmzYKOCXSLE&feature=player_embedded Edit: @Nemesis, ta gra to na 100% FPS. Żaden RTS!!! Edytowane 6 maja 2011 przez MBeniek Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Nawiązywałem już w jednym wątku do dzisiejszej długiej dyskusji prezesów CDP i CityInt w TVN. Pan z City mówił, że na E3 pokażą nową grę osadzoną w WWII. Wiadomo cokolwiek o tym projekcie ? Nie jestem do końca pewny, ale chyba była o tym mowa w pierwszym lub drugim odcinku High Score. To ma być RTS jakiś chyba. City Interactive szykuje się z pokazem Snajpera 2, więc może być ciekawie. Mogłem źle skojarzyć fakty z tym, że to RTS, ale coś mi się tak obiło o uszy. Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Ja mam nadzieję, że będzie dużo nt. NGP. Pewnie pokażą/zapowiedzą dużo gier, a być może nawet MGS i Gran Turismo na NGP :potter: byłoby fajnie (mogłyby być nawet porty z PS3 - wcale bym nie płakał... tak jak co po niektórzy, jak się dowiedzieli o klonowaniu gier ze stacjonarek na NGP). Oprócz tego liczę na materiały z Risinga, RE i Max Payne 3. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Przede wszystkim jak najwięcej samego mięcha, czyli gier. Prezentacje sprzętu mogliby sobie w tym roku darować, chociaż w przypadku Nintendo bankowo nie ma na to co liczyć. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Może na E3 będzie oficjalna zapowiedź nowego Burnout'a, tylko ten 01.04 coś podejrzany. http://www.ppe.pl/news-6774-Burnout_Crash__niespodzianka_od_Criterion.html http://www.ppe.pl/news-7386-Burnout_Crash__znamy_szczegoly!.html Niech mi ktoś powie że ciągle jest pierwszy kwietnia :confused: Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) Ciekawostka: Plan wystawców: Edytowane 10 maja 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Ooo. I nasz Reserved się wystawia ;] Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 (edytowane) Nie ogarniam tej polityki zapowiadania gier na chwilę przed E3. Hitman, SCV, Brother in Arms, NFS, RR, niby jutro jakiś ex od Sony choć u nich to akurat norma. A zapewne na tym się nie skończy. Nie wiem ale moim zdaniem po to między innymi są właśnie targi E3; do zapowiadania gier, sprzętu. A nie tylko do pokazu trailerów i gameplayi... Chyba, że wszyscy boją się, że będzie taki ścisk dlatego zapowiadają przed E3. Z drugiej strony czy to Soul Calibur czy Hitman to nie byle jakie gierki żeby przepadły o tak bez echa. Edytowane 12 maja 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 No trudno się nie zgodzić, zresztą takiego Hitmana spokojnie mógłby pokazać na swojej konferencji Microsoft, czy Sony. Teraz już za późno i każdy wie, że gra się robi. Pewnie będzie jak zwykle, że na E3 nie będzie żadnych niespodzianek i o wszystkim będzie wiadomo na kilka dni przed wystawą. Cały czas liczę, że może tym razem Capcom z zaskoczenia rzuci zapowiedzią Dino Crisis 4, albo nowej Onimushy, do tego chciałbym od R* Bully 2. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Jeżeli nie będzie większych niespodzianek, to niech chociaż pokażą jakieś konkretne trailery tych już znanych gier. Devil May Cry, Silent Hill, MGS: Rising - coś cholernie cicho o tych tytułach, zwłaszcza jeżeli chodzi o DMC, które przecież ma niby wyjść jeszcze w tym roku. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Cały czas liczę, że może tym razem Capcom z zaskoczenia rzuci zapowiedzią Dino Crisis 4, albo nowej Onimushy, do tego chciałbym od R* Bully 2. Nom DC4 na wzór dwójki to by było coś... W Bully 2 powiem szczerze, że już nie wierzę. Tym bardziej jak ma paść zapowiedź "GTAV" na dodatek i tak tyle projektów Rockstar ma. Co nie zmienia faktu, że bardzooooooooooooooooooo bym chciał ;] Do obowiązkowych pokazów wrzuciłbym Tomb Raidera. MUSZĄ go pokazać! Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Nie wierzę w to, bo w końcówce to ma wyjść ten multiplayerowy Resident Evil. Capcom nie wypuści takich gier obok siebie i jedna z nich wyleci na jakiś luty 2012. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 To by było smutne, bo jednak na nowego Dantego bardzo bym liczył w tym roku. Zdecydowanie brakuje ostatnimi czasy na rynku porządnych slasherów. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 maja 2011 Autor Opublikowano 12 maja 2011 Ja tam wolę jednak same zapowiedzi przed E3, bo dzięki temu możemy liczyć na jakiś porządny trailer/gameplay na E3. A tak jak pierwszy raz słyszymy zapowiedź dopiero na E3, to najczęściej jest to jakiś marny teaser a sam pokaz gry jest za zamkniętymi drzwiami tylko dla prasy (pamiętacie jak parę lat temu tak wyglądało E3, całe szczęście, że wrócili do starej, najlepszej formy). W ogóle pewnie wydawcy boją się, że jak na E3 będzie zapowiedź GTAV czy pokaz nowej konsolki Nintendo, to kto by zwracał uwagę na takiego SCV czy nawet Hitmana. Jedyne co mnie dziwi to polityka Sony, w końcu mają tą konferencję parę godzin przed E3, żeby wtedy zapowiedzieć swoje hity, a nie o wszystkim już wiemy dwa tygodnie wcześniej. Chociaż w tym roku już jest lepiej, bo rok temu już wiedzieliśmy o LBP2 czy Motorstorm Apokalipsa. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 To by było smutne, bo jednak na nowego Dantego bardzo bym liczył w tym roku. Zdecydowanie brakuje ostatnimi czasy na rynku porządnych slasherów. Od ostatnich informacji o DMC5 minęło sporo czasu. Może po krytyce ta gra znowu dostała reset, albo robi to ktoś inny. Bo chyba nie było takiej osoby, która nie zjechała nowego Dante. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Osobiście dziwię się graczom krytykującym nowy image Dantego. Że niby ten wypastowany laluś w białych włoskach z poprzednich części był lepszy? ?? Nie żebym miał coś przeciwko japońskiemu designowi, ale jednak wersja zabijaki z obitym ryjem i wredniejszym charakterkiem (podpalanie demonów szlugiem, moc) trafia do mnie bardziej. Oby tak zostało, a sam Dante nie podzielił losu Cole'a. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Ale czemu wklejasz fotę Dante z trójki? Akurat tam to był irytujący szczeniak. W 1,2,4 nie wyglądał tak ciotowato. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Zawaliście wyglądał w płaszczu na gołą klatę , taktycznych rękawiczkach i rozpiętych glanach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi