Mordechay 680 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Mujborze, co za gówno. To jakaś trawestacja mangowa, kto jest dizajnerem tej gry?! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Mujborze, co za gówno. To jakaś trawestacja mangowa, kto jest dizajnerem tej gry?! ..... Cytuj
Finch89 12 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 kto jest dizajnerem tej gry?! azjaci Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Mój błąd, źle się wyraziłem "trawestacja manGI", bo manga sama w sobie jest spoko, ale ta gra wygląda jak karykatura karykatury. Te całe miśki, wysokie elfy, baraki, krajobrazy nijak ze sobą nie komponują, to jakby ktoś do zabawy resorakami matchboxa przyniósł wywrotkę Wadera. Cytuj
Finch89 12 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 W wielu mmo z azji masz takie akcje. Lolitki, wielkie cycki, jakieś szopy pracze z mieczami. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Czemu coś co Ci się nie podoba to karykatura, (pipi) i ogólnie beznadzieja? Takie teskty to przykład zachowania ludzi bez wyobraźni którzy mają lat 5. A jak ktoś powie coś o GW2 to od razu wielcy obrońcy krzyża że się nie znasz i jest unikalnym MMO etc........ hipokryci. Cytuj
django 549 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Szopy sa za(pipi)iste. Gdyby to nie bylo mmo to bym sie jaral. <3 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 (edytowane) no ale co racja to racja - design postaci nie jest ani trochę orygialny: - cycate babki w zbrojach osłaniających tylko "strefy niegrzeczne" aby przypadkiem nie miały problemów z przejściem przez PEGI (idealne dla 90% społeczności MMO) - check - bishoneny z klatami na wierzchu wyglądający jak glamrockowi wokaliści aby również kobiety mogły się ślinić - check - książkowy przykład tanka dla graczy, którzy chwalą się tym, że są tak męscy, że nie grają kobietami i zniewieściałymi elfami - check - rasa gryzoni dla ludzi, którzy grają dla jaj i albo będą trollować albo są typowymi wyjadaczami, którzy zrobią builda obracającego w perzynę wszystkich tych grających niekarykaturalnymi jednostkami - check jedyne co jest fajne to to, że można sobie zrobić bojowego bobra z mieczem a'la Final Fantasy szkoda tylko, że to MMO a nie normalny rpg ciekawe czy kiedyś wyjdzie jakieś MMO z designem postaci rodem z miksu Skyrima (brzydota), Baldurs Gate (heroic fantasy) i Warhammer (zero piękna - krasnoludy z krwią na brodach, brudne elfy z bliznami i ludzie jako weterani wojenni) Edytowane 25 lutego 2012 przez greah Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Typ gry lol. Jak zobaczylem te male z uszami kroliczkow to yeblem lol. Mam takie dziwne przeczucie, ze ta gra sie focusuje wlasnie na tym... co w obrazku >_>. Strasznie paskudnie mu sie wszystko przed nosem doczytywalo :S Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Pograłbym se szopem lancerem :< Kto mi da klucz ? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 @Rinek Przepraszam, ale co oryginalnego jest w Skyrim nad którym fapałeś? W życiu vikinga nie widziałeś? Smoka? Czy może mi coś mega oryginalnego tam umknęło? Baldur's Gate - super gra, ale nie pamiętam ani jednej oryginalnej rasy. Dalej, rozebrana babka jest nieoryginalna. Ubrana jest oryginalna? Same oryginały (pipi) chodzą u mnie w mieście po ulicach. Wychodzi na to, że ile dup tyle projektantek mody O.o Jak bym miał wymienić gry gdzie jest oryginalny design playable ras to bym może wymienił ze 3. Czyli 3 gry na świecie są ok, reszta do kosza. Intrrrrrygujące podejście. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Czemu coś co Ci się nie podoba to karykatura, (pipi) i ogólnie beznadzieja? Takie teskty to przykład zachowania ludzi bez wyobraźni którzy mają lat 5. A jak ktoś powie coś o GW2 to od razu wielcy obrońcy krzyża że się nie znasz i jest unikalnym MMO etc........ hipokryci. Tu nie chodzi Edziu o brak wyobraźni, tylko zwyczajne wrażenie estetyczne, wyczucie smaku. Nie żebym ja się uważał za kogoś, kto ma wyczucie jak artysta, no ale kurde, ty nie miałeś odczucia, że to wszystko się gryzie? Że te zwierzątka rodem z Reksia nie pasują do niektórych postaci z dziwnej odmiany mangi? Że krajobrazy nie mogą się jednocześnie dopasować do groteskowych szopów i ociekających seksapilem elfów i pasują jak pięść do twarzy? Jeśli tobie to nie przeszkadza, to dobrze dla Ciebie, być może gra będzie lepsza niż uwielbianie przeze mnie GW, a ja nie będę miał w nią przyjemności zagrać, bo dizajn mnie odpycha. Nie wiem czemu hipokryta, nie pamiętam żeby w temacie o GW była między nami jakaś różnica zdań, ale jeśli przytoczysz rozmowę, to chętnie wyjaśnię. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Jesli chodzi o mange i jej styl to musze sie niezgodzic z toba: Zwierzatka rodem z Reksia + lolitki to standard Nie powiem gra jest ladna, ale dogrywanie sie wszystkiego przed nosem to porazka, bedzie wymagac naprawde dobrego sprzetu aby sie cieszyc z gry. Jest to gra, ktora sobie niestety odpuszcze, mimo tego ze typ takiego slasherka jaki przedstawia uwazam za bardzo fajny. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Mnie się taki design bardzo podoba. Ja lubię takie "nielogiczne" i dla niektórych absurdalne rzeczy. Zdecydowanie bardziej mi się to podoba niż GW które jest moim zdaniem mało hmm.... "wyraziste". WoW ma styl graficzny który zawsze rozpoznasz, SW: ToR ma elementy które momentalnie skojarzysz. TERA ma psy, koty, szopy i roznegliżowanych bohaterów. A co ma GW2? Ja serio nie jestem w stanie poznać tej gry jeżeli na screenie nie ma 2 rzeczy: tej rasy szczuro-wilko-psa i UI. Nie kumam za cholerę fenomenu GW ale nie mam zamiaru nazywać gry gównem etc z tego powodu, bo moim zdaniem jest to brak szacunku dla tych, którzy ją lubią i się nią zachwycają. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Wiesz... GW1 dla mnie bylo slabe i nie przypadlo mi do gustu, prawda gralem BARDZO malo, ale po prostu umarlem z nudow. Jednak GW2... zupelnie na odwrot - max hype. Charr (Popielcy) to rasa kotowatych Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 @Kazuun W Skyrimie postacie są brzydkie - mają wykwity na twarzach, wampiry są wychudzone, większość nosi worki po kartoflach zamiast ubrań, wojownicy mają blizny a czarodziejki mają blado-sine twarze. Nie pisałem, że w BG postacie były oryginalne tylko że ich design taki był - jeden miał malunki na twarzy, kolejny szaleństwo w oczach a jeszcze inny masę blizn. w czym jest ta nieoryginalość? Kabod, Loong, Silkroad, SUN, Tales of fantasy, Soul Order, Talisman i pewnie masa innych, których nie chce mi się wyszukiwać a które mają dokładnie taki sam design tj. młodzi faceci z klatami na wierzchu i młode kobiety ze "zbrojami" zasjłaniającymi tylko fragment cycków. gdybym grał w mmo to już chętniej bym odpalił tego Star Warsa niż to, bo tam postacie mają jakąś oryginalną kreskę a tutaj idę o zakład, że po starcie systemu 90% graczy na serwerze to będą postacie kobiet i to najlepiej bez zbroi Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Dla tych co szukaja kluczy: http://www.zam.com/giveaways/tera.html 2 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 7h ssania instalki -_-' Szkoda że nie wlazłem na forumka w nocy Cytuj
Finch89 12 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Po instalce jeszcze mi ściągało patch 8gb ale może teraz całość ściąga za jednym zamachem. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Ja zostawiłem kompa na noc i rano download był na poziomie 10 kb............... Coś się rypie, bo kumpel ma to samo. Odpalasz download i leci ze 100% speeda i stopniowo spada prawie do zera. Teraz mi się waha na poziomie około 200 kb. Ogólnie od 4 w nocy aż do tej chwili mam ściągnięte 35%. Jeżeli potem ma być jeszcze coś jeszcze, to raczej gry nie odpalę przed końcem tej bety. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Faktoza, teraz mi ssie 400KB/s ;/ Wiesz co, z tego co widzę to działa na zasadzie torrenta. Ciekawe czy można to zassać z jakiegoś normalnego serwera. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 To USA beta, cenzura :X. Brak troche animacji, pozakrywana polowa rzeczy Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) ;/ Tak sobie patrzę, że nawet nie zdążę tego zassać przed końcem fazy 2 więc (pipi) to. Myślałem że można będzie testować do końca beta testów, a tutaj taki wałek ;/ Edytowane 26 lutego 2012 przez Stona Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Za tydzien czy dwa bedziesz mial kolejny beta test. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi