Shen 9 695 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 To sie pozmienialo, bo po premierze lancerem i warriorem mozna bylo solowac wszystkie bamy i sporo dungeonow. W weekend sobie sciagne i ogarne, samo bicie mobkow juz mi dawalo frajde. Uniki i blok u warriora fajna sprawa. Poczytam troche gdzie warto farmic itd ;p Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Poczytam troche gdzie warto farmic itd ;p Jest takie coś jak Vanguard Request, który służy do lvlowania. Teleportuje Cie w miejsce do expienia, pokazuje którego dunga warto robić, które bamy bić, dostajesz za to expa i jakieś inne itemki. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Spoko poczytam sobie forum po pracy. Ten update to jakis duzy? Nowe lokacje? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Nie czytałem w sumie, wiem tylko o tej nowej klasie postaci. Na pewno dojdą jakieś nowe dungi, bronie, zbroje, itp. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Heh gralem w Tera na serwerze USA ale dalem sobie spokoj bo czasem pingi latały i czulem to opoznienie w skillach. Niektorzy maja wysokie pingi, niektorzy nizsze wiec nie wiem od czego to zalezne. Shen BDO w odstawke? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Nie, lubie posiekac sobie w Terze, a tam max level to kwestia godzin Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Wbiłem max lvl Ninją (ze wszystkimi buffami do expa zajęło mniej niż 24h) i muszę stwierdzić że to teraz będzie moja główna postać. "OP as fuck". Dla testów zrobiłem jakiegoś dungeona z randomami najpierw moim gunnerem a potem ninją, obie postacie mają bardzo podobny gear, obie są nastawione na DPS. Efekt? Ninja robiłem praktycznie 5x więcej dmg xD Jak ktoś nie ma życia i chce pograć w jakieś mmo gdzie szybko można się dostać do endgame to teraz jest najlepszy czas żeby zacząć grać w Tere. I zauważyłem że są raidy, max chyba 7 osób ale jednak chociaż ja i tak standardowo tłukę battleground 20vs20. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Chcialem pograc na pc, ale cos mam nie tak z portami i nie moge wbic na serwery amerykanskie. Wersje na ps4 chetnie sprawdze casualowo Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Sciagam z ciekawosci na ps4, gra ktos? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi