Mejm 15 265 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tak myslalem, ze foto z nr 2 to twoje bylo gdzies tam na poczatku ping ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 "Tylko u nas. Przyszłość gier" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ile dali Dead Island? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Mocna dziewiątka. Z tego co widziałem zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Zgadza się, w ogóle polecam sprawdzić ten numer bo jest w nim masa ciekawych rzeczy. Oprócz wspomnianej recki Martwej Wyspy są ciekawe artykuły na temat ciemnej strony branży gier (afera wokół Team Bondi, nie zabrakło również słynnej historii z szefami Infinity Ward, o kłopotach Nintendo i kilka innych naprawdę ciekawych faktów), spodobał mi się obszerny felieton na temat pracy zespołu lokalizującego gry w naszym kraju. Ogólnie gazetka zaczyna mi się coraz bardziej podobać i będę ją kupował co miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 a recenzje dalej takie krótkie i pobieżne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Akurat tutaj teksty nie są już tak krótkie jak np. w pierwszych dwóch numerach. Recki są w miarę długie i nie pisane na siłę, pismo staje się coraz lepsze i warto po nie sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 art na okładkę rządzi ale rozmieszczenie napisów TRAGICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tradycyjnei za(pipi)ista okładka, w piątek zasuwam po ten numer. PlayBox w swojej krótkiej historii zdał w moich oczach egzamin. To pismo warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Fajna okładka, tylko napisy trochę szpecą świetny art, ale i tak wygląda to lepiej niż prawie wszystkie okładki z PE. Może kupię dla Residenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Faktycznie okładka za(pipi)ista .Może kupię dla artykułu o RE,ale czy w tym numerze są jeszcze jakieś ciekawe tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ping, wez tam kopsnij szefowi info zeby zakrecil sie wokol jakiejs strony www i forum bo nie kazdy uzywa tego gow.na od Zuckerberga. Numer kupiony. Na razie przekartkowany i wieje nuda. Zobaczymy jak tresciowo. Na niektorych stronach mozna dostac epilepsji od nadmiaru kolorow i chaosu kompozycyjnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dziś przekartkowałem w saloniku prasowym i wrażenie jak u Mejma - tak oczoje.bne składanie recenzji zapewne zabiło 50 % czytających epileptyków. Kolory , kolory i chaos + kolory nieee, zupełnie mi się to nie podoba. Fajnie, że jest bo w Polsce mamy zbyt mało konkurencji ale nie dla mnie te pismo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 mnie się podoba "Memy z gier" - dzisiaj to kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kupiłem tylko jeden numer i niedawno wylądował na śmietniku - nie wiem czym się wszyscy tak jarą. Co z tego że okładki przyzwoite, skoro jakość tekstów żenująca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 zazwyczaj mają ciekawe felietony, recek w ogóle nie czytam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No i Playbox prawdopodobnie odchodzi do krainy wiecznych łowów. Mój komentarz na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No i Playbox prawdopodobnie odchodzi do krainy wiecznych łowów. Mój komentarz na temat. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Really smuggler coś takiego napisał? Jak dla mnie olejny raz popisał się jakim to jest pajacem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Kolejna (pipi)owa gazeta pada i dobrze. Tych recek nie dalo sie 'czytac'. W sumie nie mozna mowic o czytaniu gdzie 3/4 recki jednostronnej zajmuja screeny. Ciesze sie ze ludzie wiedza co dobre i pe i neo jakos sie trzymaja a takie (pipi) padaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No i Playbox prawdopodobnie odchodzi do krainy wiecznych łowów. Mój komentarz na temat. Przeczytałem Twój wpis i po części się z Tobą zgadzam, jednak PlayBox w kwestii merytorycznej nie był aż taki chu.jowy. Faktycznie, redaktorzy pisali tak bardziej sztampowo, nie było żadnej bezpośredniej komunikacji z graczem ale może dlatego, że chcieli aby to wyglądało profesjonalnie, pismo kierujące się do ogółu graczy, nie tylko do tych core'owych. W PE sytuacja jest zgoła inna, bo tam liczy się już znany klimat, poza tym magazyn ma za sobą długie lata praktyki i przyzwyczaił nas czytelników do swojego stylu. Czyli rozumiem, że upadek pisma to w głównej mierze "widzimisię" wydawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 pismo z pewnością przyczyniło się do zwiększenia liczby kupujących magazyny o grach (sporo reklam w tv, dobry dostęp itd.), sądzę że po upadku sprzedaż PSXE/NEO+ coś tam podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi