ping 9 042 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 (edytowane) Kolejna (pipi)owa gazeta pada i dobrze. Tych recek nie dalo sie 'czytac'. W sumie nie mozna mowic o czytaniu gdzie 3/4 recki jednostronnej zajmuja screeny. Ciesze sie ze ludzie wiedza co dobre i pe i neo jakos sie trzymaja a takie (pipi) padaja. Złamałeś mi serducho Michał /(;_; )\. Edytowane 28 maja 2012 przez ping Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 No wiem ze tam robiles ;-( Ale serio to bardzo (pipi)owy magazyn byl, kupilem ze 3 numery i za kazdym razem nie moglem sie przekonac. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 ja ten magazyn bralem zazwyczaj do "poczytania" podczas zakupów w tesco. Fajny album ze zdjęciami to był. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/playbox-znika-z-rynku-bauer-to-plotki-bedzie-kolejny-numer Reakcja Bauera. Ponoć Playbox jeszcze nie umarł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi