Skocz do zawartości

Alan Wake's American Nightmare

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co. Za. Bzdura.

Że też opłaca się im marnować czas na jakieś gówna arcade :confused: Heh, gdyby to była jakaś gra na poziomie pierwszego Alana to byłoby do przełknięcia, ale obawiam się padaki, niestety.

Edytowane przez K@t
Opublikowano (edytowane)

Ach Microsoft i ich dbanie o wysyp wartościowych gierek na xboxa.

Czasami mam wrażenie, że trzymam to pudło tylko dlatego, że szkoda mi gs'ów xd.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

"Standalone experience". Ja po prostu kocham to określenie "experience" i nadużywanie go zawsze, kiedy nie potrafi się wprost i jednoznacznie powiedzieć się chce pokazać.

Ins, nawet nie strasz koszmarkiem dla Kinecta :( Psioczę, ale jeszcze mam nadzieję na coś fajnego. Tylko heh, znowu z limitami wagi gier Arcade nie spodziewam się czegoś wielkiego.

Opublikowano (edytowane)

Tak jak pisałem, potwierdza się to co było wiadomo przed E3, jakiś AW na XBLA a AW2 na nowego xboxa.

W sumie cieszy mnie to info, bo MS dalej inwestuje w serie a AW2 będzie pewnie jedną z pierwszych gier na nową konsole, w międzyczasie pojawi się ''coś'' na XBLA które osłodzi czekanie.

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

Peter Papadopoulos z Remedy:

"Gra jest zbudowana tak samo jak "pełnoprawna" produkcja. Zawiera w sobie świetną linię fabularną i rozszerza pomysły z oryginalnego Wake'a na wiele ciekawych sposobów. Sprawia mi niemałą radochę i jestem pewnien, że z Wami będzie podobnie!"
Gość DonSterydo
Opublikowano

Czyżby pełnoprawny Wake tyle, że w dystrybucji cyfrowej ?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jestem pewien, że na 2 Gb można zrobić sporo - cały Skyrim to raptem 2x tyle.

Opublikowano

właśnie a początkowo nie miało wyjść więcej niż 2 DLC do AW ? Może przerobili te nieopublikowane DLC i wypuszczą je jako "osobną" grę

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Były jeszcze 4 skończone, ale ich nie opublikowali. Przedstawiały epizody z innymi postaciami.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Give it to me baby !! :D

Czy Alan ma w łapie elektryczną wkrętarkę :P ?

EDYTA: W komentach ludzie piszą, że pistolet do gwoździ, ciekawe czy będzie można przeciwników do ścian przybijać :P

Edytowane przez DonSterydo