Opublikowano 15 lutego 201213 l Autor jeszcze tydzień :] Gra technicznie w liczbach może wypaść lepiej ale miejscówki z trailera są daleko za AW1.
Opublikowano 16 lutego 201213 l Kolejna zajawka Swoją drogą, aż dziw że pierwszy AW na klocku śmiga w tak niskich ustawieniach, a wygląda tak dobrze.
Opublikowano 16 lutego 201213 l Moze udalo im sie zaimplementowac FXAA, swietnie likwiduje krawedzie i zzera o wiele mniej mocy niz standardowe wygladzanie, wtedy mogliby sobie pozwolic na 720p. Alan Wake miało 4x antyaliasing, a AN ma jeszcze dodatkowo FXAA. Rozdzielczość jest wyższa niż w Alan Wake. Bede musial sprawdzic sobie tego Alana na PC - jezeli obsluguje pada i achievementy to z checia jeszcze raz zrobia calaka Edytowane 16 lutego 201213 l przez Ins
Opublikowano 16 lutego 201213 l Nie ma co porównywać wersji PC, z wersją konsolową. Chodziło mi o to, że prawie wszystkie graficzne fajerwerki w xboxowiej wersji są ustawione na low, a i tak gra wygląda nadzywczaj dobrze.
Opublikowano 16 lutego 201213 l MaZZ, to żeś Amerykę odkrył... Edytowane 16 lutego 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 lutego 201213 l No nie odkryłem, ale jeszcze zanim wersja pecetowa w ogóle zapowiedziana była to pisałem że tekstury to dno momentami.
Opublikowano 16 lutego 201213 l Jak ktos patrzy na gre (oprawe) jedynie przez pryzmat tekstur to tylko i wylacznie jego problem ;] Edytowane 16 lutego 201213 l przez Ins
Opublikowano 16 lutego 201213 l No ja nie patrze jedynie przez ten pryzmat, dlatego bynajmniej nigdy nie napisałem że Alan jest brzydki :F
Opublikowano 17 lutego 201213 l pierwsza recenzja: http://uk.xboxlive.ign.com/articles/121/1218803p1.html ocena IGN: 8/10
Opublikowano 20 lutego 201213 l Są i kolejne recenzje, większość ocen w przedziale 6-8. Wygląda na to że mamy pierwszego poważnego kandydata do rozczarowania roku.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Autor znowu sonybot pleju trolluje ^_^ http://www.metacriti.../critic-reviews Edytowane 20 lutego 201213 l przez Daddy
Opublikowano 21 lutego 201213 l No ja tam też nie widzę 9 i 10, więc pleju jakoś specjalnie nie trolluje (chyba, że te najwyższe oceny zaliczyć pod 9-). Kto się jednak po tej grze spodziewał cudów, to się pewnie zawiedzie, tak jak na Alan Wake 1. Edytowane 21 lutego 201213 l przez Gość
Opublikowano 21 lutego 201213 l Patrzcie na oceny w serwisach, to w same Call of Duty będziecie grać Zresztą średnia jest dobra, więc nie wiem o co kaman. Ciekaw jestem jak Pleju w GT5 gra, przecież względem zapowiedzi, a ocenami, jest to porażka stulecia Co do tematu. W recce IGNu jedno zwróciło moją uwagę, jak redaktor pisał, że oryginalny Wake to 6-7h singla recenzenci nie powinni się tak chwalić swoimi speedrunami na easy Edytowane 21 lutego 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 lutego 201213 l Jak myślicie o której godzinie pojawi się możliwość kupienia i ściągnięcia AW:AN ? Jeszcze w nocy, czy dopiero koło południa? Nie wiem jak wyglądają premiery na XBL xD
Opublikowano 21 lutego 201213 l Koło południa się pojawiały kiedyś, teraz pewnie też. Na pewno nie w nocy, wczesnym popołudniem raczej.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Powiedzcie mi tylko jedno: da się w tę alanową Hordę grać na multi (local, XBL - whateva)?
Opublikowano 22 lutego 201213 l Jestem po trybie fabularnym i powiem krótko- komu podobała się pierwsza część, ten na American Nightmare się nie zawiedzie.
Opublikowano 22 lutego 201213 l a jak czasowo wygląda ten tryb fabularny? tyle co jeden epizod z podstawki czy coś więcej? mniej?
Opublikowano 22 lutego 201213 l Story jest na jeden wieczór. Przejście zajęło mi mniej więcej 3 godziny.
Opublikowano 22 lutego 201213 l AW:AN jest już na xbox.com lol po kliknieciu kup wyskakuje komunikat: oferta nie jest dostępna w Twoim regionie. Edytowane 22 lutego 201213 l przez Ofsajd
Opublikowano 22 lutego 201213 l Co z tym Alanem czyżby blokada w prezencie Na polskim markecie jeszcze gry nie ma .. przynajmniej u mnie z poziomu konsoli nie można kupić gry ... przy próbie kupna z USA .... gra niedostępna w twoim regionie EDIT: dobra już można dodawać grę do kolejki przez xbox.com/pl z poziomu konsoli nadal gry nie widać ... ale zapewne się to zaraz zmieni