Skocz do zawartości

Alan Wake's American Nightmare

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ofsajd
Opublikowano

zgadzam się, pograłem dosłownie 20min i wygląda na to że zrobili z tego takiego małego sandboxa ;) pistolet na gwoździe daje rade xD

btw. gdy podejdzie się do zamkniętych drzwi to można usłyszeć ten sam dźwięk co w Max Paynie :D

Gość Ofsajd
Opublikowano

lamisz :P przy pierwszych dwóch podejściach padałem po 3-4minutach. Za trzecim razem obrałem dobrą strategię, choć w pewnym momencie miałem problem z brakiem ammo.

w każdym razie tu aż się prosi o coopa

Gość Orzeszek87
Opublikowano

bez kitu, za 1200msp taka giera, aż brak mi słów, ogólnie podoba mi sie bardzo, specyficzny klimat, fajni przeciwnicy, tylko troche za duzo uproszczeń (czemu kartki te które zbieramy są pooznaczane na mapie i mamy je podane na talerzu?) troche baboli ("włosy" postaci wołają o pomste do nieba). stary dobry alan wake.

Opublikowano

Trzeba biegac po planszy i zbierac ammo + bronie i trzymac sie latarni. Fajna ta horda :)

Pogralem tez story. Sama historia bez rewelacji, ale (pipi)a, strzelanie w tej grze jest mega zayebiste. Niech kundle z ND sie ucza jak sie robi shootery.

Opublikowano

demo sprawdzone, stary dobry alan wraca, klimat jak z filmów Quentina Tarantino :woot: Znacznie większa dynamika i sandboxowy styl gry daje radę, strzelanie i walka jest jeszcze lepsza a obawiałem się że będzie zawód. Grafika jest ostrzejsza i dostała kopa i w to w grze XBLA, aż się prosi o AW1 z dodatkami w nowymi lepszym wydaniu na Xa, widać Remedy potrzebowało czasu na ogarnięcie silnika.

Alan dalej śmiesznie skacze.

Gość Ofsajd
Opublikowano

Ofsajd ladnie na cmentarzu wykreciles high-score :o

fix'd ;)

dzięki, na to jest prosty sposób - trzeba pilnować pleców ;) ale goście z top mają 2x więcej punktów niż ja. Jak się dostanie strzała to mnożnik się zeruje. Dobre są te kozaki z piłami z pistoletu na gwoździe trzeba ze 2 magazynki wystrzelać

Opublikowano

skonczylem tryb fabularny, calkiem spoko chociaz spodziewalem sie czegos mocniejszego ;) co do hordy to szkoda ze nie ma co-op ale moze wypuszcza jakis dodatek i dadza grywalnego barrego ;d

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dlaczego nikt nie napisał, że faktycznie można włączyć pełny vsync albo smart :) ? Ale nie ma jednak opcji wyłączenia. Pierwsza taka gra na konsolach.

I faktycznie grafa jest sporo ostrzejsza :)

No i mapy się ładują błyskawicznie w tej hordzie, ile? 4 sekundy? :P

No i hud można wyłączyć :)

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jarek, weź ty się lecz z tym screen tearingiem i danymi sprzedaży. LOCO :woot:

Edytowane przez Gość
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie moja wina, że razem z MaZZem macie zaćmę i nie widzicie jak wam ekran tnie w pół :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zasmucę CIę MaZZ, ja widzę wszystko :)

A z ustawień vsync w AN lepiej jednak brać smart, z pełnym vsync framerate dostaje zbyt mocno po tyłku.

Opublikowano

No tnie, czasem mocniej, czasem słabiej - ale spuszczanie się, że w jakimś tytule jest to mniejsze o 3% to przepustka do psychiatryka z In the Mouth of Madness :)

Gość Orzeszek87
Opublikowano

skończyłem singla. woah końcówka trzyma za jajka, zdziwiłem się troche motywem "loopa" w grze, ale na szczeście w miarę sprawnie to wymyślili, jak bedą wydawać tak kolejne epizody w tej cenie to ja kupuje na premierę :P trochę szkoda że to tak poszatkowali, chciałbym wszystko naraz łyknąć a tak to nie wiadomo ile trzeba będzie czekac na następny epizod/dlc.