Skocz do zawartości

L.A. Noire

Jak oceniasz poziom trudności pucharków? 19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Nie, jeżdżę tam gdzie piszą i zazwyczaj są tam samochody których trzeba. Dłużej szukałem może z 2-3 aut, z resztą nie miałem większych problemów.

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ( 9, 18, 10, 3, 1 ) + DLC   Brązowe A Cop on Every Corner Complete a single street crime case.   Not So Hasty Stop a fleeing Suspect with a warning shot as an LAPD Detective.   Asphalt Jun

• Update

• nie ma pomijalnych z tego co zauważyłem. do wszystkiego możesz wrócić. w każdym wydziale, czy tam "teczce" masz free roam i tam robisz co chcesz. i tak, w ramasz 100%. teraz mam 92% jakoś a jeszcze

Opublikowano

Ja dodatkowo zrobiłem sobie tabelkę w Excelu i odznaczałem, które samochody już znalazłem. Choć przyznam, szukanie było trochę frustrujące.

Opublikowano

Jak to jest z clues'ami podczas powtarzania case'ow. Czy te które już zebrałem za pierwszym razem są zapisane w notatniku i mogę tylko zbierać te, które nie udało mi się znaleźć za pierwszym razem czy muszę wszystkie szukać od nowa?

Opublikowano

Musisz zbierać od nowa.

Opublikowano

Gdyby nie to, że chcę wbić sobie 100% w tej nudnej grze, już dawno bym się jej pozbył.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Skończyłem grę (+ 3dlc) mając 251 dowodów na trofeum za 95% dowodów potrzeba jak czytałem 229, zacząłem powtarzać sprawy i dowody mi snikły tzn mam tylko kilka, czy w takiej sytuacji to się jakoś nalicza i trofeum wpadnie czy jedynie new game ratuje sprawę?

Dodam ze wczytałem free roam z ostatniego etapu i tez tam w statsach jest tylko kilka dowodów, a przed powtórkami było 251.

Proszę o ewentualne rady.

Opublikowano

Wiadomo ze dowody z spraw dlc nie dodaja sie do trofeum. Generalnie jezeli nie masz wszystkich spraw na 5* to i tak musisz je robic i przy okazji zbierac wszystkie dowody. Takze 2 pucharki za jednym razem. Ja z tego co pamietam tez pozniej poprawialem misje zeby miec wszystkie dowody i zaliczylo mi pucharek ale nie sprawdzilem ile w statystykach bylo naliczone. Pozniej kiedy jezdzilem na free roamie to faktycznie mialem tylko ich kilka.

Opublikowano

Wiadomo ze dowody z spraw dlc nie dodaja sie do trofeum. Generalnie jezeli nie masz wszystkich spraw na 5* to i tak musisz je robic i przy okazji zbierac wszystkie dowody. Takze 2 pucharki za jednym razem. Ja z tego co pamietam tez pozniej poprawialem misje zeby miec wszystkie dowody i zaliczylo mi pucharek ale nie sprawdzilem ile w statystykach bylo naliczone. Pozniej kiedy jezdzilem na free roamie to faktycznie mialem tylko ich kilka.

Dzięki, to gram dalej na 5* i czekam na pucharki.

EDIT Pucharek za 95% wpadł w 7 misji, przy powtarzaniu spraw jest tak że się dowody resetują , ale wszystko się i tak podlicza.

Edytowane przez sentryandy

• 3 lata później...
Opublikowano

Ki wał? Celuję platynę w grze i trafiłem na jakiś dziwny bug. Otóż z bólem zebrałem wszystkie auta w grze, a jednak w statystykach pokazuje, że jednego nie odkryłem. Mimo, że w galerii są wszystkie odkryte. O co chodzi? Najgorsze jest to, że zostawiłem sobie autka na koniec. I teraz od platyny dzieli mnie jedno auto i nie wiem które. I nie wiem jak to cholerstwo naprawić bo zbieractwo zapisuje się na osobnym pliku więc usunięcie go sprawi, że i tak grę będę musiał zaczynać od nowa. Wszystko. Gazety, filmy auta i sprawy. Zbierać aut nie da się jeszcze raz bo nie wyświetla ich nazw. 

Tylko mnie mogło takie coś wyskoczyć. Ze wszystkich rzeczy jakie mogłem zostawić na koniec wybrałem auta i dopiero na końcu nie zgadza się liczba :( 

Opublikowano

na social club można sprawdzić które odkryłeś, może tam będzie brakować jednego

Opublikowano

Znalazłem problem. Dziś jeszcze raz przeglądałem autka w galerii i się okazało, że nie było policyjnego wozu do transportowania więźniów. Wyszło na to, że go nie zapisało jak znalazłem go w misji pobocznej w Arson "Bus Shooting". Do galerii wczoraj wpadł ale go nie zapisało więc dlatego nie było go w statach. Dziś raz jeszcze zrobiłem autko i zapisałem dzięki czemu trofik wpadł :) Już się bałem, że będę musiał zbierać od nowa.