Skocz do zawartości

Assassin's Creed 3

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nad Battlefieldem 3 na papierze też niby pracowali 6 lat. :P Zobaczymy, może w przyszłym GI będzie zapowiedź. Ciekawe tylko dlaczego premierę przesunięto o parę tygodni wcześniej? Coś wiedzą o listopadowym wysypie hitów (GTA V, Black Ops 2, Halo 4) i wolą nie ryzykować?

Opublikowano

Sądzę, że w przypadku Ac raczej nikt się o to nie obawia bo to chyba najlepiej sprzedające się nowe IP. Czy ACII, czy Brotherhood czy ostatnie Revelations sprzedały się źle? I wszystkie ukazały się w analogicznym okresie, razem z nowymi CoDami czy Fifą.

Opublikowano (edytowane)

Nie liczyłbym na to, silnik na 100\% będzie ten sam. Twórcy muszą wykazać się kreatywnością i spróbować nie powielać elementów poprzedniczek, co może być trudne. Zależy tez jakich nowości oczekujesz...

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano

Ja jestem nawet za tym,aby premiera była nawet później(choć ciąg dalszy trochę kusi),ale pod warunkiem,że wprowadzą nowe elementy i nie mam tu na myśli tylko nowej broni,ale też nowe minigry ,albo nowe patenty ,na pewno istnieje wiele ciekawych ,które można by było wykorzystać,a przy okazji były grywalne i potrafiły na długo wciągnąć.Na pewno Ubi coś nowego zaserwuje,jednak chciałbym aby tym razem ,ten powiew świeżości był faktycznie rewolucyjny,np.między pierwszą,a drugą częścią widać było nowe zmiany,w Brotherhood też były nowe patenty ,a w Revelations,odczuwałem niedosyt ,a czasami nawet znudzenie.Ale jak znam życie premiera będzie tak jak zaplanowano,a nowych patentów niewiele.

Opublikowano

niech zmienią silnik bo ile można ciągnąć na jednym.

Graficznie jest ok ale bardzo łatwy system walki i słabe AI ssają pałę. Serię bardzo lubię ale nie chce po raz kolejny tego samego.

Opublikowano

No tak, ale sam rdzeń rozgrywki się raczej znacząco nie zmieni i bynajmniej mi to nie przeszkadza, bo to jedna z najlepszych serii ostatnich lat.

Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej ;)

@sosnaa

Racja, zapomniałem już jak słabe AI jest w tej grze. Chciałbym ewolucję systemu walki bardziej w stronę Batmana - możliwość kontry kilku przeciwników naraz. Oczywiście wraz ze znacznym zwiększeniem agresywności przeciwników.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

395837_10150592347553068_6119163067_9096639_1993737897_n.jpg

Ubi wrzucił to u siebie na fejsa przy okazji ujawniając, że poznawy wiele fajnych informacji już jutro. I jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności najprawdopodobniej jutro zostanie pokazana także okładka najnowszego Game Informera. :)

JARAMSIE!

Edytowane przez Kre3k
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Oł men oł men! Czy to śnieg? (sorry, ślepy jezdem)

Na to wygląda - może jakaś Syberia/Rosja?

A co do samej informacji z fc, to są też plotki, że to może chodzić o zapowiedzianą odsłonę serii na VITĘ.

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Zepsułeś podjarę Beniek;/ W sumie może to i chodzi o jakąś grę na VITĘ, w końcu Revelations było znacznie bardziej ogłaszane, jakieś teasery teaserów itp. przez dobre 2 tygodnie budowanie napięcia, a tutaj co, wrzucili fotkę i jutro oficjalna zapowiedź? To raczej nie w stylu Ubisoftu. ;)

Opublikowano

jesli to prawda to ciekawe jak sobie poradzą z tym ze w tamtych czasach w usa nie bylo tak duzych miast jak w europie, a w koncu AC opiera sie nie bieganiu po miescie i po dachach

a jak bedą tylko wioski i malutkie mieściny to rozgrywka musiala by byc dosyc odmienna od wczesniejszych

z drugiej strony odmiana napewno sie przyda serii, ciekawe czy rzekomy nowy silnik pokaże naprawde coś nowego czy to bedzie poprostu kolejny duży zestaw misji tak jak poprzednie gry