Skocz do zawartości

Assassin's Creed 3

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje o rozgrywce jak najbardziej mnie podjarały, mam tylko nadzieję, że w kwestii fabuły nie będzie lizania du.py USA, tylko hejty na kolonizatorów i trzymanie sztamy z Indianami ;)

No ale najbardziej to mnie cieszy powrót 'Prawdy', te zagadki to IMO najlepsza rzecz w całej serii ^^

Opublikowano

Mnie najbardziej ucieszyla informacja o nowym silniku oraz systemie animacji. Bo seria AC zaczynala juz przypominac atak klonow, jaki mielismy w przypadku serii CoD. No i mam nadzieje, ze ludzie z otoczenia beda bardziej naturalni w zachowaniu. Pierwszy AC robil wrazenie w tej materii, ale teraz to zwyczajni statysci z ograniczonym wachlarzem zachown- przewidywalni i nudni. :)

Opublikowano (edytowane)

pewnie bedzie tak że tylko kilkunastu mamy dostepnych, a reszta to proste modele machające rękami gdzieś w tle

a ogolnie filmik dobry, ale aż tak dupy mi nie urwał, ale dobry napewno jest

fajnie wyglada zimowy klimat, fajnie że na silniku a a nie cut scenka, bo widzimy kawalki gry

nadal nie podoba mi sie ubranie assasina, ale ogolnie zapowiada sie fajnie, moze bedzie lepsza od AC2

:) Trailer o dziwo na silniku gry (chyba).

Nieprawda, to tylko IGN (pipi) głupoty.

nieprawda. nie jest to może czysty silnik, tylko mieszanka silnika i podrasowanych biajerów i dodatkowych efektów i kawalkow scenek, ale to jednak wiekszosci silnik a nie cut scenka, pamietaj jak cudownie i realistycznie wyglądają cut-scenkowe trailery z AC, 100 razy lepiej niż to co tutaj widzimy, wiec to musi być coś zbliżonego do silnika

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Mnie zastanawia coś innego, pamiętam, że jakiś czas temu ubi zrobił ankietę i pytał się graczy o to w jakich realiach/czasach chcieliby żeby toczył się AC III, a się okazuje, że gra powstaję już rzekomo od 3 lat, więc co ta ankieta była tylko dla picu? :|

Opublikowano (edytowane)

@Yano

Przecież by ich ludzie zmasakrowali ogórkiem gdyby odwalili taką akcję z tymi bitwami. IMO lepiej żeby ich nie robili jeśli mają zrobić taki jak piszesz.

@ MaZZeo

Takiej grafiki to ja oczekuję na next-genach. Jeśli grafa nie będzie miała poziomu zbliżonego do tego z trailera AC to ja mam w pupie nowe konsole.

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

pewnie bedzie tak że tylko kilkunastu mamy dostepnych, a reszta to proste modele machające rękami gdzieś w tle

No właśnie, tak to raczej będzie wyglądać, gdzie większość to statyści w tle, a walczy się z kilkunastoma jak to było np w Heavenly Sword.

Od 2:15

Opublikowano

ale zauważcie ze np na tym filmiku grafika jest o wieeele lepsza, na tym dzisiejszym jest bardziej zblizona do mozliwosci silnika (na pc) , mimo ze pewnie niektore elementy sa podrasowane to to nie jest czysta scenka zupelnie oderwana od mozliwosci gry

Opublikowano

Mnie zastanawia coś innego, pamiętam, że jakiś czas temu ubi zrobił ankietę i pytał się graczy o to w jakich realiach/czasach chcieliby żeby toczył się AC III, a się okazuje, że gra powstaję już rzekomo od 3 lat, więc co ta ankieta była tylko dla picu? :|

Ankieta dotyczyła kolejnych części serii, a nie trójki.

Opublikowano

Jeżeli w grze będzie takie śmiganie po lesie jak na trailerze,to będzie to pierwszy asasyn w którego zagram.Ciekawe czy gdzieś będą przeplatać się postacie historyczne,jak np. Kościuszko lub Pułaski.

Opublikowano

Trailer na silniku gry i to widać. Grafa jednak tak na pewno nie będzie wyglądać, no chyba, że Ubi udostępni ustawienia ultra na PC. Na obecnych konsolach to jest niemożliwe do osiągnięcia.

Opublikowano

Jeżeli w grze będzie takie śmiganie po lesie jak na trailerze,to będzie to pierwszy asasyn w którego zagram.Ciekawe czy gdzieś będą przeplatać się postacie historyczne,jak np. Kościuszko lub Pułaski.

W każdym Assasinie są takie postacie tu ma być m.in Benjamin Franklin i inne gagatki z tamtego okresu.

Opublikowano

Ankieta dotyczyła kolejnych części serii, a nie trójki.

Hmmm, to AC III nie jest ostatnią częścią?