Opublikowano 7 maja 201212 l JA JUŻ CHCE JESIEN! Mam nadzieję że Ubi wypusci demo tej gry miesiac przed premierą (marzenia)
Opublikowano 7 maja 201212 l Trochę zaskoczony jestem, że jeszcze coś przed E3 wrzucą. Dziwna sprawa jak dla mnie.
Opublikowano 7 maja 201212 l W dniu 7.05.2012 o 16:54, LionelPL napisał(a): Mam nadzieję że Ubi wypusci demo demo jest raczej wątpliwe, za to beta multi jest dosyc prawdopodbna a co do snieu wygląda średnio ale przynajmniej sie ugniata (jak gosc sie czołga) , zawsze jakiś plus
Opublikowano 7 maja 201212 l Multi w serii AC mnie zbytnio nie kręci. Uważam że wprowadzenie w tej serii multi jest "na siłę"
Opublikowano 7 maja 201212 l Uważam że to taki tygodnik... Lionel skąd ty bierzesz te swoje analizy i spostrzeżenia ? Sorry nie wytrzymałem...
Opublikowano 8 maja 201212 l W dniu 7.05.2012 o 18:06, LionelPL napisał(a): Multi w serii AC mnie zbytnio nie kręci. Uważam że wprowadzenie w tej serii multi jest "na siłę" Może nie wszystkich kręci ale nie można odmówić nowatorskiego podejścia do tematu w czasach, gdy najwięcej grania po Sieci funduje odtwórczy gatunek FPSów (z wyjątkami offkoz).
Opublikowano 8 maja 201212 l W dniu 7.05.2012 o 18:06, LionelPL napisał(a): Multi w serii AC mnie zbytnio nie kręci. Uważam że wprowadzenie w tej serii multi jest "na siłę" Na sile? Ma swoje uzasadnienie w fabule nawet.
Opublikowano 10 maja 201212 l W dniu 10.05.2012 o 15:46, Ins napisał(a): Gameplay trailer: Tutaj po polsku:
Opublikowano 10 maja 201212 l Fajnie wygląda wieszanie na drzewie. Szkoda, że tak mało walki pokazali i dziwnie wygląda jak Connor przebija ostrzem Brytyjczyka, a reszta choć uzbrojona odsuwa się. Oprawa to miazga, postacie jak szczegółowo wykonane, będzie jedna z najładniejszych gierek.
Opublikowano 10 maja 201212 l A mnie wlasnie oprawa nie zmiazdzyla jakos po tym co zobaczylem w poprzednich asasynach i RDR. Oczywiscie oprawa jest swietna, natomiast nie zmiazdzyla mnie
Opublikowano 10 maja 201212 l Dobrze to wszystko wygląda ale nie powala. W sumie nie wiem czego się spodziewałem ale teraz boję się czy nie będzie to piąty raz to samo - choć może nowe miejsce akcji sprawi, że nie będzie to takie powtarzalne.
Opublikowano 10 maja 201212 l Graficznie nie ma raczej większego odstępu choćby od Revelations, jednak design, nowe elementy rozgrywki zrobią swoje. Podobał mi się motyw z przemykaniem przez wnętrza budynków i mam nadzieję, że nie był to tylko skrypt. To byłaby nowość w sandboksach gdyby dało się wbiegać do wnętrz budynków przez otwarte okna. Jeśli Ubisoft myśli o takich patentach to przy możliwościach tych konsol oprawa i tak zachwyca. Generalnie jak dla mnie grafika może być lekko podrasowana względem poprzednika, byleby dodano mnóstwo gameplay'owych nowinek. O resztę w postaci fabuły, bohatera czy długości gry się nie martwię. Ciekawe czy to wyjdzie na Wii U.
Opublikowano 10 maja 201212 l Polecam odpalić revelation i przypomnieć sobie jak wygląda owa gra i przestać pisać bzdety typu "trochę lepiej" bo jest lepiej i to nie trochę co widać gołym okiem. A animacji postaci? no cóż przychodzić mi na myśl tylko jedno słowo, obłęd, czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałem, nowa jakość nadciąga.....
Opublikowano 10 maja 201212 l Jak już wspomniałem, dla mnie poziom oprawy nie musi jakoś znacząco odskakiwać od tego co widzieliśmy ostatnio. Nowe animacje, wzbogacony system walki, i cała reszta ciekawych ulepszeń w rozgrywce. Tutaj bardziej oczekuję większej kreatywności od producentów, nie tyle na polu tylko i wyłącznie lepszej oprawy, co designu i całej reszty.
Opublikowano 10 maja 201212 l Podobna akcja ( w zasadzie taka sama) z wieszaniem ofiary byla w tenchu 3, w wykonaniu doktorka. To tylko pre alpha, ale w scenach walki znowu towarzystwo stoi i patrzy jak asasyn wstawia wp.ier.dol kolegom. Mam nadzieje ze w full bedzie inaczej.
Opublikowano 10 maja 201212 l Coś mi się wydaje, że w tej kwestii raczej nie dojdzie do zmian. Ubi na pewno postara się o bardziej dynamiczny wymiar starć ale wciąż na zasadzie wrogów czekających na swoją kolei do ataku. Wystarczyłoby tylko trochę podpatrzeć od Rocksteady...
Opublikowano 10 maja 201212 l wiadomo, że system walk się nie zmieni. Nadal to będzie 1 vs. 1 ciekaw jestem jak rozwiążą pojedynki z przeciwnikami co mają broń palną, bo to co było w reveations to była padaka jakaś. co do wbiegania do wnętrz budynków, fajna sprawa. Pewno będzie takich miejsc w mieście kilka, co by ułatwić ucieczkę przed debilnymi strażnikami. czekam bo w sumie coś nowego ale jednak to samo
Opublikowano 11 maja 201212 l W dniu 10.05.2012 o 17:09, Soul napisał(a): Polecam odpalić revelation i przypomnieć sobie jak wygląda owa gra i przestać pisać bzdety typu "trochę lepiej" taa tylko pewnie w rev grałeś na ps3 a teraz widzimy filmiki z PC
Opublikowano 11 maja 201212 l Ale powiedzcie mi czy będzie nowy silnik czy poprawka starego, bo już się gubię w tym kotle
Opublikowano 11 maja 201212 l W dniu 11.05.2012 o 00:12, Yano napisał(a): W dniu 10.05.2012 o 17:09, Soul napisał(a): Polecam odpalić revelation i przypomnieć sobie jak wygląda owa gra i przestać pisać bzdety typu "trochę lepiej" taa tylko pewnie w rev grałeś na ps3 a teraz widzimy filmiki z PC Na E3 wszystko się okaże a na PS3 gram w filmy na blureyu....jedynie.
Opublikowano 13 maja 201212 l Sądze, że to mógł być już actual footage z konsol. Nie wygląda to jakoś rewelacyjnie i w sam raz na możliwości current genów. Mam nadzieje, że Ubi to nie EA w kwestii promocji swoich blockbusterów.