Gość Szprota Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 JA JUŻ CHCE JESIEN! Mam nadzieję że Ubi wypusci demo tej gry miesiac przed premierą (marzenia) Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Trochę zaskoczony jestem, że jeszcze coś przed E3 wrzucą. Dziwna sprawa jak dla mnie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Mam nadzieję że Ubi wypusci demo demo jest raczej wątpliwe, za to beta multi jest dosyc prawdopodbna a co do snieu wygląda średnio ale przynajmniej sie ugniata (jak gosc sie czołga) , zawsze jakiś plus Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Multi w serii AC mnie zbytnio nie kręci. Uważam że wprowadzenie w tej serii multi jest "na siłę" Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Uważam że to taki tygodnik... Lionel skąd ty bierzesz te swoje analizy i spostrzeżenia ? Sorry nie wytrzymałem... Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Multi w serii AC mnie zbytnio nie kręci. Uważam że wprowadzenie w tej serii multi jest "na siłę" Może nie wszystkich kręci ale nie można odmówić nowatorskiego podejścia do tematu w czasach, gdy najwięcej grania po Sieci funduje odtwórczy gatunek FPSów (z wyjątkami offkoz). Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Multi w serii AC mnie zbytnio nie kręci. Uważam że wprowadzenie w tej serii multi jest "na siłę" Na sile? Ma swoje uzasadnienie w fabule nawet. Cytuj
Ins 5 826 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (edytowane) Gameplay trailer: Edytowane 10 maja 2012 przez Ins Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Gameplay trailer: Tutaj po polsku: Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Fajnie wygląda wieszanie na drzewie. Szkoda, że tak mało walki pokazali i dziwnie wygląda jak Connor przebija ostrzem Brytyjczyka, a reszta choć uzbrojona odsuwa się. Oprawa to miazga, postacie jak szczegółowo wykonane, będzie jedna z najładniejszych gierek. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 A mnie wlasnie oprawa nie zmiazdzyla jakos po tym co zobaczylem w poprzednich asasynach i RDR. Oczywiscie oprawa jest swietna, natomiast nie zmiazdzyla mnie Cytuj
_mike 318 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Dobrze to wszystko wygląda ale nie powala. W sumie nie wiem czego się spodziewałem ale teraz boję się czy nie będzie to piąty raz to samo - choć może nowe miejsce akcji sprawi, że nie będzie to takie powtarzalne. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Graficznie nie ma raczej większego odstępu choćby od Revelations, jednak design, nowe elementy rozgrywki zrobią swoje. Podobał mi się motyw z przemykaniem przez wnętrza budynków i mam nadzieję, że nie był to tylko skrypt. To byłaby nowość w sandboksach gdyby dało się wbiegać do wnętrz budynków przez otwarte okna. Jeśli Ubisoft myśli o takich patentach to przy możliwościach tych konsol oprawa i tak zachwyca. Generalnie jak dla mnie grafika może być lekko podrasowana względem poprzednika, byleby dodano mnóstwo gameplay'owych nowinek. O resztę w postaci fabuły, bohatera czy długości gry się nie martwię. Ciekawe czy to wyjdzie na Wii U. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Polecam odpalić revelation i przypomnieć sobie jak wygląda owa gra i przestać pisać bzdety typu "trochę lepiej" bo jest lepiej i to nie trochę co widać gołym okiem. A animacji postaci? no cóż przychodzić mi na myśl tylko jedno słowo, obłęd, czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałem, nowa jakość nadciąga..... 1 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Jak już wspomniałem, dla mnie poziom oprawy nie musi jakoś znacząco odskakiwać od tego co widzieliśmy ostatnio. Nowe animacje, wzbogacony system walki, i cała reszta ciekawych ulepszeń w rozgrywce. Tutaj bardziej oczekuję większej kreatywności od producentów, nie tyle na polu tylko i wyłącznie lepszej oprawy, co designu i całej reszty. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Podobna akcja ( w zasadzie taka sama) z wieszaniem ofiary byla w tenchu 3, w wykonaniu doktorka. To tylko pre alpha, ale w scenach walki znowu towarzystwo stoi i patrzy jak asasyn wstawia wp.ier.dol kolegom. Mam nadzieje ze w full bedzie inaczej. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Coś mi się wydaje, że w tej kwestii raczej nie dojdzie do zmian. Ubi na pewno postara się o bardziej dynamiczny wymiar starć ale wciąż na zasadzie wrogów czekających na swoją kolei do ataku. Wystarczyłoby tylko trochę podpatrzeć od Rocksteady... Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 wiadomo, że system walk się nie zmieni. Nadal to będzie 1 vs. 1 ciekaw jestem jak rozwiążą pojedynki z przeciwnikami co mają broń palną, bo to co było w reveations to była padaka jakaś. co do wbiegania do wnętrz budynków, fajna sprawa. Pewno będzie takich miejsc w mieście kilka, co by ułatwić ucieczkę przed debilnymi strażnikami. czekam bo w sumie coś nowego ale jednak to samo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Polecam odpalić revelation i przypomnieć sobie jak wygląda owa gra i przestać pisać bzdety typu "trochę lepiej" taa tylko pewnie w rev grałeś na ps3 a teraz widzimy filmiki z PC Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Ale powiedzcie mi czy będzie nowy silnik czy poprawka starego, bo już się gubię w tym kotle Cytuj
Gość Soul Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Polecam odpalić revelation i przypomnieć sobie jak wygląda owa gra i przestać pisać bzdety typu "trochę lepiej" taa tylko pewnie w rev grałeś na ps3 a teraz widzimy filmiki z PC Na E3 wszystko się okaże a na PS3 gram w filmy na blureyu....jedynie. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Fajny trailer, ciekawe jak ta gra wygląda na konsolach. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Sądze, że to mógł być już actual footage z konsol. Nie wygląda to jakoś rewelacyjnie i w sam raz na możliwości current genów. Mam nadzieje, że Ubi to nie EA w kwestii promocji swoich blockbusterów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi