MichAelis 5 618 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 W empiku do zamowienia jest edycja freedom. Myslalem ze tylko w ubishopie bedzie. Ale po jajach z edycja animus dalem sobie z nimi spokoj. Warto i 50 zl taniej. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Gameplay z konferencji Sony: http://youtu.be/Vsk1R3-SAsM Świetnie się to dla mnie prezentuje. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Wrogowie wreszcie atakują niepojedynczo! Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Gameplay z konferencji Sony, statki niezły jak Piraci z Karaibów xD Natomiast ten z konfy Ubi, jak dla mnie miazga. Kurde polowania, zima, zwierzęta, przepiękne tereny jak z RDR - no teraz mają mnie w 100%. Cudkooo. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GE0ZJ4U415w Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 chvjowe te walki statków, ale prawdziwy gameplay jest mega. podoba się dla mnie, ale też widać, że gra kierowana jest do dałnów, wszystko pokazane jak na tacy - np. przez nakierowanie kamery na beczki z prochem, zamiast dać trochę do pokombinowania. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 ! Wrogowie wreszcie atakują niepojedynczo! A dla mnie ta walka nadal wygląda jakoś drętwo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 dzialający filmik ze statkami robi wrazenie az nie chce sie wierzyc ze w jednej grze raz biegamy po sniegu a raz kierujemy statkiem na wodach z palemkami super to wygląda i zawsze czekalem na taka gre (nadal czekam na rdr-gta w klimatach pirackich od R*, tutaj mamy maly przedsmak tego co by moglo zrobić R* jak by sie wzielo za piratow) czepne sie tylko że statki maja troche zbyt arcade'owy model jazdy zbyt latwo i szybko skręcaja, a armaty zbyt skutecznie wstrzelaja, ogormna salwa i na statku wroga wszystko wybucha, to niezbyt realne, kule powinny dziurawic statek chyba ze uzywali specjalnych kul wybuchowych, ale wiekszosc jednak nie wybuchala tylko byl kawalem metalu Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Dobra, po gameplayach nie czuję się nowej jakości, ale tak jest znacznie lepiej niż w Revelations/Brotherhood. Możliwy zakup na premierę. Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Fajnie to się wszystko ogląda, az zachciało mi się grać, akurat niedawno skończyłem revelations. Ciekawe czy z Connorem tez zrobią kilka gier jak z Ezio(który jest za(pipi)istą postacią) czy w 3 się wszystko wyjaśni z Desmondem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 jesli AC3 ma byc ostatnią gra na obecne konsole to podejzewam ze zakoncza pewne wątki, a na nextgenach wymysla cos zupelnie nowego (na to licze) btw pametacie jak marudzilem że connor debilnie wyglada w kapturze biegajac po USA? niektorzy odpowiadali ze kaptur to tradycja i obowiązek dla assasina, a tymczasem okazuje sie że babka z wersji na PSV może sobie biegać w kapeluszu moim zdaniem powinni cos z tym zrobic, albo chociaz dac mozliwosc przebrania sie w grze, bo obecny stroj connora pasuje do dzikiego zachodu jak pięść do nosa , na szczescie w AC zwykle można sie przebierać, oby tylko był też inny rodzaj stroju, a nie tylko zmiana koloru Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Pytanie: Jakiego dzikiego zachodu? Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Rewelacja! Pamiętam jak jedynka mnie urzekła, że podnosiłam szczękę z podłogi. A tu jeszcze bardziej piorunujące wrażenie, jak grom z jasnego nieba Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Exclusive Boston http://www.youtube.com/watch?v=bojYfbtsCw4&feature=relmfu Co to za stealth przy świadkach. ;] Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 LOL, już reklamują tego Asasyna w TV, przed chwilą na jedynce widziałem reklamę z polskim dubbingiem. Że niby tylko na PS3 dodatkowy content i logo Empiku. Wchodzę tam i widzę Freedom Edition której nie dało się wcześniej zamówić. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Zero jakiegos takiego "enigmatyzmu" zwiazanego z wydawaniem gry. LOL To akurat Kojimie trzeba zostawic, ze wzbudzil ciary na jajach kazdym skrinem. Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 (edytowane) Fajnie, że wprowadzono kontry na kilku przeciwników naraz. Do tego poprawiona animacja, fajne umiejscowienie akcji i oczywiście zakończenie historii Desmonda, która jest jedną z kilku najważniejszych zalet serii jak dla mnie. Mają mnie jak co roku Edytowane 10 czerwca 2012 przez estel Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Czyli to ma być już ostatnia część z Desmondem? Mam nadzieję, że już później przestaną kontynuować jakieś wątki z przyszłości. Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 (edytowane) No z tego co słyszałem to tak. Ja tam bym z otwartymi ramionami przygarnął AC dziejącego się w teraźniejszości. Edytowane 10 czerwca 2012 przez estel Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Tyle że w Watch Dogs raczej będziemy po drugiej stronie barykady, takim chu.jkiem co to by chciał aby na świecie była pełna kontrola nad wszystkim, no coś w rodzaju Templariuszy w Assassin's Creed Swoją drogą ciekawe, może będą jakieś nawiązania do AC? Tematyka w sumie dość podobna, teorie spiskowe, kontrola itp. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 (edytowane) Bedziemy dokladnie po tej samej, panie kolego. Chyba, ze rozmawiamy o innym Watch Dogs. Edytowane 11 czerwca 2012 przez komar737 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi