Opublikowano 27 maja 201212 l W empiku do zamowienia jest edycja freedom. Myslalem ze tylko w ubishopie bedzie. Ale po jajach z edycja animus dalem sobie z nimi spokoj. Warto i 50 zl taniej.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gameplay z konferencji Sony: http://youtu.be/Vsk1R3-SAsM Świetnie się to dla mnie prezentuje.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gameplay z konferencji Sony, statki niezły jak Piraci z Karaibów xD Natomiast ten z konfy Ubi, jak dla mnie miazga. Kurde polowania, zima, zwierzęta, przepiękne tereny jak z RDR - no teraz mają mnie w 100%. Cudkooo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l chvjowe te walki statków, ale prawdziwy gameplay jest mega. podoba się dla mnie, ale też widać, że gra kierowana jest do dałnów, wszystko pokazane jak na tacy - np. przez nakierowanie kamery na beczki z prochem, zamiast dać trochę do pokombinowania.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l ! Wrogowie wreszcie atakują niepojedynczo! A dla mnie ta walka nadal wygląda jakoś drętwo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l dzialający filmik ze statkami robi wrazenie az nie chce sie wierzyc ze w jednej grze raz biegamy po sniegu a raz kierujemy statkiem na wodach z palemkami super to wygląda i zawsze czekalem na taka gre (nadal czekam na rdr-gta w klimatach pirackich od R*, tutaj mamy maly przedsmak tego co by moglo zrobić R* jak by sie wzielo za piratow) czepne sie tylko że statki maja troche zbyt arcade'owy model jazdy zbyt latwo i szybko skręcaja, a armaty zbyt skutecznie wstrzelaja, ogormna salwa i na statku wroga wszystko wybucha, to niezbyt realne, kule powinny dziurawic statek chyba ze uzywali specjalnych kul wybuchowych, ale wiekszosc jednak nie wybuchala tylko byl kawalem metalu
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dobra, po gameplayach nie czuję się nowej jakości, ale tak jest znacznie lepiej niż w Revelations/Brotherhood. Możliwy zakup na premierę.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Fajnie to się wszystko ogląda, az zachciało mi się grać, akurat niedawno skończyłem revelations. Ciekawe czy z Connorem tez zrobią kilka gier jak z Ezio(który jest za(pipi)istą postacią) czy w 3 się wszystko wyjaśni z Desmondem.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l jesli AC3 ma byc ostatnią gra na obecne konsole to podejzewam ze zakoncza pewne wątki, a na nextgenach wymysla cos zupelnie nowego (na to licze) btw pametacie jak marudzilem że connor debilnie wyglada w kapturze biegajac po USA? niektorzy odpowiadali ze kaptur to tradycja i obowiązek dla assasina, a tymczasem okazuje sie że babka z wersji na PSV może sobie biegać w kapeluszu moim zdaniem powinni cos z tym zrobic, albo chociaz dac mozliwosc przebrania sie w grze, bo obecny stroj connora pasuje do dzikiego zachodu jak pięść do nosa , na szczescie w AC zwykle można sie przebierać, oby tylko był też inny rodzaj stroju, a nie tylko zmiana koloru
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Rewelacja! Pamiętam jak jedynka mnie urzekła, że podnosiłam szczękę z podłogi. A tu jeszcze bardziej piorunujące wrażenie, jak grom z jasnego nieba
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Exclusive Boston http://www.youtube.com/watch?v=bojYfbtsCw4&feature=relmfu Co to za stealth przy świadkach. ;]
Opublikowano 8 czerwca 201212 l LOL, już reklamują tego Asasyna w TV, przed chwilą na jedynce widziałem reklamę z polskim dubbingiem. Że niby tylko na PS3 dodatkowy content i logo Empiku. Wchodzę tam i widzę Freedom Edition której nie dało się wcześniej zamówić.
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Zero jakiegos takiego "enigmatyzmu" zwiazanego z wydawaniem gry. LOL To akurat Kojimie trzeba zostawic, ze wzbudzil ciary na jajach kazdym skrinem.
Opublikowano 10 czerwca 201212 l Fajnie, że wprowadzono kontry na kilku przeciwników naraz. Do tego poprawiona animacja, fajne umiejscowienie akcji i oczywiście zakończenie historii Desmonda, która jest jedną z kilku najważniejszych zalet serii jak dla mnie. Mają mnie jak co roku Edytowane 10 czerwca 201212 l przez estel
Opublikowano 10 czerwca 201212 l Czyli to ma być już ostatnia część z Desmondem? Mam nadzieję, że już później przestaną kontynuować jakieś wątki z przyszłości.
Opublikowano 10 czerwca 201212 l No z tego co słyszałem to tak. Ja tam bym z otwartymi ramionami przygarnął AC dziejącego się w teraźniejszości. Edytowane 10 czerwca 201212 l przez estel
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Tyle że w Watch Dogs raczej będziemy po drugiej stronie barykady, takim chu.jkiem co to by chciał aby na świecie była pełna kontrola nad wszystkim, no coś w rodzaju Templariuszy w Assassin's Creed Swoją drogą ciekawe, może będą jakieś nawiązania do AC? Tematyka w sumie dość podobna, teorie spiskowe, kontrola itp.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Bedziemy dokladnie po tej samej, panie kolego. Chyba, ze rozmawiamy o innym Watch Dogs. Edytowane 11 czerwca 201212 l przez komar737