dApo 313 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ciesz się że tylko o 3 tygodnie bo poprzednie części wychodziły w okolicach marca jak mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak podsłuchać tą drugą rozmowę w oberży?Pierwsza przy barze ok,jak zbliżam się do drugiej to od razu się na mnie rzucają Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 O ścianę się oprzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Ja nie wiem co jest,ja nawet się do tej linii zbliżyć nie mogę.Dobra nie aktualne,jak wpadłem tam z buta pod okno to odpuścili Edytowane 25 Listopada 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gra kiepska nie jest, wybitna też nie. Faktycznie największą bolączką tej gry jest sterowanie, jak to mozna było spiepprzyć to nie rozumiem. Przez tyle lat dev nie byli w stanie tego poprawić? Więc albo wychodzi, że kiepsko znają się na kdowaniu albo trzasnęli gierkę w osiem miechów a nie te osławione trzy lata. Historia nawet ciekawa i w/g mnie rozkręca sie tak jak trzeba. Rozumiem tych co narzekają na tempo gry bo po tych wszystkich reklamach jak się chce od razu grać indiańcem to się doczekać nie można. Bitwy morskie super, animacja głownego bphatera też na najwyższym pzoiomie. Bugi też sie pojawiaaja. Niestety tak jak wspomnino asasynowania to już tu prawie wcale nie ma bo byle grubas Cię zobaczy i nie da rady mu zwiać, gra zmusz do walki, z mocarzami bardzo frustrującej i ma się wrażenie, że to byle panopek a nie asasyn, ten Connor. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksips1 32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Chyba mnie przerósł temat Jak pozyskać podwójną kaburę? Zleciłem wykonanie jej wg. schematu i niby gdzieś jest dla mnie dostępna... przeszukałem domostwo i nic :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 O ile się nie mylę (chociaż nie chcę walnąć głupoty) to po ukończeniu wykonywania od razu masz ją przy pasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kurde klimat mi się podoba wojny kolonialnej,ale bugi są straszliwe,np. w forcie alarm,trzech kolesi na mnie biegnie a ich dwóch kumpli stoi obok na baczność i nie widzą tego Już nawet nie piszę o opadach deszczu w podziemiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) w kanałach pod bostonem brakuje trochę tekstur, taki ester egg Edytowane 27 Listopada 2012 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jest w tej grze jakiś sposób na szybki zarobek? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 sprzedawaj wilcze skóry. nie pamiętam dokładnie ile się dostaje ale coś w okolicach 300-400 złota Cytuj Odnośnik do komentarza
Ekansik 294 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Mam wrażenie że Ubi gonił termin - musieli wydać przed grudniem 2012 no i do tego wystarczająco długo, by człek zdążył przejść. Uważam jednak, że gra strasznie straciła. Bugi, sterowanie, imo słaba historia w stosunku do starszych części. No największa bolączka - ZAKOŃCZENIE. IMO rozczarowanie roku z tym zakończeniem. Też skończyłem dzisiaj, jednak przyznaję Wam rację, najgorszy AC. Zakończenie nie tylko Desmonda ale i Connora słabe. Gra wydaje się nieprzemyślana pod wieloma względami, dużo mniej czytelna niż poprzednie odsłony (skończyłem grę z jednym asasynem, (kiedy to w Brotherhoodzie i Revelations robiłem to na potęgę) i to tylko dlatego, że nie mam zielonego pojęcia jak to się robi). Co z tego, że mamy dwa tysiące broni w sklepie, skoro całą przelazłem z pierwszym Tomahawkiem? Ekonomia leży i kwiczy. Jest od cholery do roboty, ale nie mam ogóle na to wszystko ochoty. No i jeszcze notoryczne spadki animacji, BORZE jak ja tego nienawidzę - dobrze, że zaraz next-geny, skończy się wreszcie to robienie gier na stare pudła przy udziale przyszłościowych technologii. Porobię jeszcze jakieś prostsze trofea i sprzedaję. 6,5/10. podpisuje się pod tym rencoma i nogima! Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 W tej grze to zadnych zbroi nie ma do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Chyba tak.Teraz dali autoregeneracje życia i kupowanie,ulepszenie zbroi mija się z celem Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Akurat dla mnie to jest lepsze niz dziesiatki apteczek przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
mavarius 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie wiem czemu niektórzy się uczepili tej gry Dla mnie bomba, wartka akcja, bitwy morskie robią ogromne wrażenie, rozległe tereny, postaci nie są wcale bezpłciowe. Według mnie 8,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Gra jest rewelacyjna. W tej części skupiłem się najpierw na fabule, która wciąga jak bagno i przy okazji można się wiele dowiedzieć. Teraz latam po mapie od punktu do punktu wypełniając misje poboczne i zdobywając forty. Pogranicze rządzi. No i multi cieszy japę- nowe postacie i mapy zachęcają do rywalizacji, bo w Revelations miałem przesyt po spędzeniu wielu godzin w Brotherhood. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Szybkie pytanie bo mam ofertę wymiany na ACIII muszę znać poprzednie części ? bo grałem tylko w pierwszą część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem czemu niektórzy się uczepili tej gry Dla mnie bomba, wartka akcja, bitwy morskie robią ogromne wrażenie, rozległe tereny, postaci nie są wcale bezpłciowe. Według mnie 8,5/10 Bo fabuła jest taka sobie,zakończenie zrąbane i postac Connora bez wyrazu taki chłopaczek na posyłki. AC2>ACR>ACB>>AC1 i AC3 Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Connor jest pewnie dla wielu slabym bohaterem bo nie zaruchal w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 zarucha pewnie w dodatku, w koncu desmond to jego pra...prawnuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mam problem z jedna misja, gdzie rekrutuje sie assasyna i przejmuje sie dzielnice, na polnocy Bostonu, obronilem wszystkich kupcow no i zostala mi ostatnia misja, poszedlem do goscia do tawerny pogadal sobie, ale wylaczylem gre. Teraz na mapie nadal jest znaczek misji ale w tawernie siedzi ten typ i nie moge z nim pogadac, ani nic zrobic. Resetowalem gre, ale nadal mam niezdobyta dzielnice. Ktos cos kojarzy moge cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Szukaj czerwonych obszarów na mapie. Po wykonaniu zadań z nimi związanych udaj się do gościa w knajpie. W dzienniku masz dokładnie napisane co musisz zrobić. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Haro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Podstawka AC3 była rtaka sobie ale to dlc zapowiada się znakomicie! Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi