wiki1993 539 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Informacje o rozgrywce jak najbardziej mnie podjarały, mam tylko nadzieję, że w kwestii fabuły nie będzie lizania du.py USA, tylko hejty na kolonizatorów i trzymanie sztamy z Indianami No ale najbardziej to mnie cieszy powrót 'Prawdy', te zagadki to IMO najlepsza rzecz w całej serii Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Jaram się prawie jak przed zwiastunem GTA V. 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mnie najbardziej ucieszyla informacja o nowym silniku oraz systemie animacji. Bo seria AC zaczynala juz przypominac atak klonow, jaki mielismy w przypadku serii CoD. No i mam nadzieje, ze ludzie z otoczenia beda bardziej naturalni w zachowaniu. Pierwszy AC robil wrazenie w tej materii, ale teraz to zwyczajni statysci z ograniczonym wachlarzem zachown- przewidywalni i nudni. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 o ktorej godiznie mozna sie spodziewac filmiku? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Powiem że na mnie trailer zrobił duże wrażenie. Jeśli gameplay będzie prezentował się równie dobrze to mamy kandydata na GOTY 2012. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 live: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GV6n8oW97rg Cytuj
_mike 318 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 W końcu zapowiada się świeża część sagi Asasynów Trailer o dziwo na silniku gry (chyba). Jeżeli rozgrywka będzie wystarczająco zróżnicowana i ciekawa może rzeczywiście być kandydat do GOTY. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mnie najbardziej zastanawia jak oni chcą zrobic bitwy na 1000 chłopa na konsolach. Na pc jak najbardziej w to wierzę ale nasze maszynki chyba nie pociągną takiej zadymy. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Trailer o dziwo na silniku gry (chyba). Nieprawda, to tylko IGN (pipi) głupoty. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) pewnie bedzie tak że tylko kilkunastu mamy dostepnych, a reszta to proste modele machające rękami gdzieś w tle a ogolnie filmik dobry, ale aż tak dupy mi nie urwał, ale dobry napewno jest fajnie wyglada zimowy klimat, fajnie że na silniku a a nie cut scenka, bo widzimy kawalki gry nadal nie podoba mi sie ubranie assasina, ale ogolnie zapowiada sie fajnie, moze bedzie lepsza od AC2 Trailer o dziwo na silniku gry (chyba). Nieprawda, to tylko IGN (pipi) głupoty. nieprawda. nie jest to może czysty silnik, tylko mieszanka silnika i podrasowanych biajerów i dodatkowych efektów i kawalkow scenek, ale to jednak wiekszosci silnik a nie cut scenka, pamietaj jak cudownie i realistycznie wyglądają cut-scenkowe trailery z AC, 100 razy lepiej niż to co tutaj widzimy, wiec to musi być coś zbliżonego do silnika Edytowane 5 marca 2012 przez Yano Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Podobno w końcu ma być poprawiony system walki w zwarciu. Znacznie płynniejszy niż to co było do tej pory ze sztucznymi przejściami od jednego do drugiego. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mnie zastanawia coś innego, pamiętam, że jakiś czas temu ubi zrobił ankietę i pytał się graczy o to w jakich realiach/czasach chcieliby żeby toczył się AC III, a się okazuje, że gra powstaję już rzekomo od 3 lat, więc co ta ankieta była tylko dla picu? :| Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Każdy trailer zapowiadający nową część AC był renderem, ten też, już nawet początek ze śniegiem i powiewającą flagą brytyjską daje jasno do zrozumienia że tak jest. Nie na nasze konsole taka grafika. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) @Yano Przecież by ich ludzie zmasakrowali ogórkiem gdyby odwalili taką akcję z tymi bitwami. IMO lepiej żeby ich nie robili jeśli mają zrobić taki jak piszesz. @ MaZZeo Takiej grafiki to ja oczekuję na next-genach. Jeśli grafa nie będzie miała poziomu zbliżonego do tego z trailera AC to ja mam w pupie nowe konsole. Edytowane 5 marca 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 pewnie bedzie tak że tylko kilkunastu mamy dostepnych, a reszta to proste modele machające rękami gdzieś w tle No właśnie, tak to raczej będzie wyglądać, gdzie większość to statyści w tle, a walczy się z kilkunastoma jak to było np w Heavenly Sword. Od 2:15 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 ale zauważcie ze np na tym filmiku grafika jest o wieeele lepsza, na tym dzisiejszym jest bardziej zblizona do mozliwosci silnika (na pc) , mimo ze pewnie niektore elementy sa podrasowane to to nie jest czysta scenka zupelnie oderwana od mozliwosci gry Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mnie zastanawia coś innego, pamiętam, że jakiś czas temu ubi zrobił ankietę i pytał się graczy o to w jakich realiach/czasach chcieliby żeby toczył się AC III, a się okazuje, że gra powstaję już rzekomo od 3 lat, więc co ta ankieta była tylko dla picu? :| Ankieta dotyczyła kolejnych części serii, a nie trójki. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Yano, ciężko porównywać oba trailery bo mają inny klimat i setting. Nawet jeśli to in-engine, daleko to od tego co będziemy normalnie widzieć w rozgrywce. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Jeżeli w grze będzie takie śmiganie po lesie jak na trailerze,to będzie to pierwszy asasyn w którego zagram.Ciekawe czy gdzieś będą przeplatać się postacie historyczne,jak np. Kościuszko lub Pułaski. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Trailer na silniku gry i to widać. Grafa jednak tak na pewno nie będzie wyglądać, no chyba, że Ubi udostępni ustawienia ultra na PC. Na obecnych konsolach to jest niemożliwe do osiągnięcia. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Jeżeli w grze będzie takie śmiganie po lesie jak na trailerze,to będzie to pierwszy asasyn w którego zagram.Ciekawe czy gdzieś będą przeplatać się postacie historyczne,jak np. Kościuszko lub Pułaski. W każdym Assasinie są takie postacie tu ma być m.in Benjamin Franklin i inne gagatki z tamtego okresu. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Mnie zastanawia coś innego, pamiętam, że jakiś czas temu ubi zrobił ankietę i pytał się graczy o to w jakich realiach/czasach chcieliby żeby toczył się AC III, a się okazuje, że gra powstaję już rzekomo od 3 lat, więc co ta ankieta była tylko dla picu? :| Ankieta dotyczyła kolejnych części serii, a nie trójki. Hmmm, to AC III nie jest ostatnią częścią? Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Tez mi sie obilo o uszy ze napewno nie jest ostatnia czescia w uniwersum AC, a ma byc zakonczona po prostu historia Desmonda. Ale nie dam sobie reki uciac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi