Pryxfus 820 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Dzis jestem w pracy lekko niedospany, bo mnie The Kiiling przytrzymało wczoraj do późna i poleciały cztery odcinki jeden po drugim. Finałowy sezon godnie zakończył opowieść, zmiana stacji (dzięki Netflix!) nie spowodowała obniżenia jakości i klimatu produkcji, który wydawał mi się najbardziej skandynawski ze wszystkich dotychczasowych sezonów. Rasowa sprawa z dobrymi twistami, do tego nawiązania do poprzednich wydarzeń jak najbardziej na plus. Samo zakończenie trochę zbyt amerykańskie, nie liczyłem na happy end, choć Holderowi i Linden po prostu życzyłem jak najlepiej. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 (edytowane) Oglądam pierwszy sezon. Super serial, super klimat. Duchowy następca Twin Peaks? Może... Podobają mi się te zakończenia odcinków gdzie leci ta klimatyczna muzyka i są pokazywane scenki sugerujące w którym kierunku pójdzie fabuła w przyszłym odcinku. Jestem po 9 odcinku i mam nadzieję, że gruby ojciec zabił tego murzyna i pójdzie siedzieć, bo po prostu nie cierpię tej rodzinki. Najlepiej niech wszyscy pójdą siedzieć i będzie spokój. Ogólnie- polecam. No i para detektywów jest super. Przy Holderze ruda nie jest nawet taka denerwująca. Edytowane 15 września 2014 przez Harbuz Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 Chciałbym zresetować sobie pamięć, żeby pooglądać ten serial jeszcze raz od początku. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 Becząca emo rodzinka to najsłabszy element tego serialu, potem jest już dużo lepiej. 1 Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 (edytowane) Sporo osób pisze, że ostatni sezon był najlepszy. Beka. Ostatni sezon był strasznie naciągany, oglądałem go na przewijaniu., był tak (pipi)owy, że nie pamiętam nawet dlaczego nie dorwali Linden za zabójstwo szefa. Jak dla mnie Killing mógłby się zakończyć na drugim sezonie po zakończeniu sprawy Rosie Larsen. Edytowane 15 września 2014 przez Square 3 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 e tam, rodzinka w żałobie nie była zła, a michelle bardzo fajnie zagrała. chciałbym zobaczyć kiedyś coś od was jak pokazujecie dobrze żałobę po stracie nastoletniej córki. na pewno nie było by płaczu i zamulania. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 No to było złe a dzieciaki to już w ogóle sprawiały, że chciałem sam się zabić, kompletnie nie umiały grać. Popatrz na np takiego Pierce'a Gagnon'a, który gra w Extant i Looperze, przekot młody. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 no z dzieciakami powiedzmy, że się zgadzam. chociaż nie wiem, nigdy nie widziałem jak dziesięciolatki zachowują się w takiej sytuacji. podejrzewam, że mogłyby być trochę "irytujące". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi