Sedrak 790 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 3 hours ago, łom said: @Sedrak Tak jest. Jak masz wybór to myślę że lepiej ograć na PC, ja teraz ogrywam i 60 fps robi różnicę w tej grze. To raczej odpuszczę. Poczekam na DG2. Ja na PC to tylko w konkretne gatunki gram i ewentualnie na exy Sony Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 To pomyśl sobie, że to ex sonki i podepnij dualsense do grania 2 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 Dlatego napisałem ewentualnie, bo jeszcze nie grałem z żadnych exow. 1 Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 (edytowane) Albo mi się w grze coś zepsuło, albo nie ogarniam, bo główny wątek nie chce dalej iść. Według poradnika powinien pogadać z typkiem w katedrze, który da mi zadanie ale nic z tego. Ser Max dał mi tylko zadanie poboczne i to tyle. Gadałem już z księciem, choć zostały mi 3 zadania z drugiego aktu. Fajny tytuł ale taki pierdolnik w dzienniku i z questami skutecznie zniechęca do grania. Gierka ze steam, kupiłem jak była na promo po 2 dyszki. Edytowane 25 lipca 2022 przez PiotrekP Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Quest log i system saveów i checkpointów to porażka, jest jeszcze parę innych irytujących rzeczy ale sam core gameplay mi się podoba więc na 100% ukończę. @PiotrekP Nie wiem czy o tym mowa ale jak gadałeś z księciem to w jego siedzibie jest parę questów do zrobienia. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 @łom no jak chciałem wejsć później do zamku to w pierdlu wylądowałem po gadce ze strażnikiem Poprzednio mi też quest u Maxa nie wbijał bo jakiegoś świstka nie miałem w ekwipunku- dopiero jak go kupiłem to chciał gadać. Ewentualnie możemy to na priv przenieść- napiszę ci jakie questy z wątku głównego zrobiłem, może coś skojarzysz Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Nie chce mi się xd Masz tu opis List of Dragon's Dogma Quests | Dragon's Dogma Wiki | Fandom , chyba jesteś w queście "Come to Court". 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi