Szajba 1 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Kto byłby chętny na partyjkę w Bulletstorma, mającą na celu zrobienie achievementa Mistrz Anarchii (zdobycie 50000 pkt w jednej fali)? xD Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Ja jestem chetny. Wyslij mi zaproszenie na XBL Cytuj
hiteck 0 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Ja też jestem chętny. GT: hiteckk Cytuj
Szajba 1 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2011 Przydałaby się jeszcze jedna osoba, gdyż inaczej niż we czterech raczej się tego achievementa nie zrobi ;>. I dobrze by było, gdyby to nastąpiło w przyszłym tygodniu, gdyż później... powiedzmy że na jakiś czas przestanę być posiadaczem tej przecudownej gry . Cytuj
olo_marcin 1 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 ktoś chętny na anarchie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi