Linek 187 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 (edytowane) Nowa darmowa pozycja (oczywiście z mikropłatnościami) spod znaku BF. http://battlefield.play4free.com/ Mapki i modele wycięte żywcem z BF2, sam engine jest chyba nowy, bo jak dla mnie, "czuje się", jak coś między BF1942 i BF2. Ogólnie - jak najbardziej polecam, na szybkie partyjki - mamy system levelowania, zdobywanie skilli, exp za akcje, które wykonujemy, niskie wymagania sprzętowe, no i sama instalka ściąga się ekspresowo - nie mam pojęcia, ile zajmuje, ale u mnie to trwało raptem kilka minutek. Jeśli ktoś się skusi - zapraszajcie mnie do friendsów - mój nick to Linukz, gram medykiem (mam też na koncie recona). Edytowane 15 kwietnia 2011 przez Linek Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Juz lepiej wydac te 50 zl i kupic sobie BBC 2. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2011 IMHO akurat lepiej, niż bawić się w BBC2, wydać te 30-40zł i kupić sobie BF2, ale co kto woli - w każdym razie gra jest darmowa, dobrze się gra, więc nie wiem, na co tu narzekać Poza tym nie każdemu BBC2 ruszy. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Mozna narzekac na to samo co w BFH. :potter: Mikroplatnosci zabily balans w BFH i zabija ten balans tutaj. Lepsze bronie za prawdziwa kase, to nie jest to, co tygryski lubia najbardziej. PS Jesli komus nie ruszy BBC 2, to powinien pomyslec o nowym kompie. W koncu listopad juz za pasem. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2011 Akurat creditsy wpadają tutaj tak szybko, że można sobie spokojnie kupować bronie "czasówki" Mnie się gra całkiem przyjemnie, co prawda gorzej, niż w BF2, ale jak na darmówkę, to jest spoko, no i jak się gra ze znajomymi, to można się pobawić A BBC2 na przykład mi nie rusza, od bodaj 3 lat nie wrzucałem absolutnie nic w kompa, na premierę BF3 też pewnie nie wrzucę, bo musiałbym wydać z 2 tys., za co wolę sobie kupić nowy tv do pokoju. Na PC gram już teraz tylko w takie właśnie darmówki, a poważne granie mam na konsoli. Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 [...] a poważne granie mam na konsoli. 3 2 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Poprawili coś od czasów NIEGRYWALNEJ bety? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 (edytowane) Taaa poprawili. Dodali elitarną(można kupić tylko za prawdziwą kasę!!) broń i kolo ściąga cię M60 ze stu metrów dwoma-trzema strzałami :confused: Edytowane 15 kwietnia 2011 przez kudlaty88 Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Narzekacie. W sumie to ciągle beta, ale całkiem grywalne to to się zrobiło. O tak na 0.5h partyjki na zabicie czasu. Większość bolączek, wczesnej bety, zostało wyeliminowanych. Co do BC2 to jeszcze nie widziałem tak beznadziejnie zoptymalizowanej gry pod dwurdzeniowce (bo ciągle na takim procu siedzę i jakoś z resztą gier nie mam żadnego problemu, a w BC2 niezależnie od ustawień grafiki były spadki płynności) Brak balansu można skillem nadrobić Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 To chyba pozycja dla ludzi ze slabszym sprzetem albo brakiem 50zl na bc2. Zagrałem dwie runy i odpadlem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi