Skocz do zawartości

Operation Flashpoint: Red River

Rainder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie założył jeszcze tematu o tej grze, dziwne ;P. Premiera już na dniach. Jak ktoś ma zamiar kupić, niech dodaje do znajomych, w co-op lepsza zabawa niż samemu przechodzić ;). Co sądzicie o grze? Myślicie że nowy Operation Flashpoint odniesie sukces?

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam :P

Dziwna cisza zapadła, wyszło krapiszcze, czy co? :D Neo+ dało 7.8/10. Zastanawiam się, czy w to nie zainwestować dla gry w kooperacji.

Może Ktoś się podzieli wrażeniami, jak kupił ten szpil?

Opublikowano (edytowane)

Właśnie instaluje. napiszę coś więcej jak trochę pogram

EDIT:

Zaliczyłem Day 1 na poziomie Normal. bardzo łatwo zginąć, jak wybiegnę na otwartej przestrzenie 1 na 1 z wrogiem to kończy się koniecznością wezwania medyka. Graficznie nie jest źle , nie grałem w dragon rising ale napweno lepiej niż w Homefront.

Edytowane przez Suboshi
  • 1 rok później...
Gość Szprota
Opublikowano

Odkopuje

I jak warto kupić ta gre? Bo gram sobie na YT i strasznie mi sie podoba :)

Opublikowano

Ja trochę pograłem w demko Dragon Rising i zamówiłem sobie Gamebook z dwoma częściami na pieca. Lionel jeśli chcesz odpocząć od popularnych shooterów i mieć coś bardziej zbliżone do Army, to polecam. Duży teren działań i kombinowanie. No i jak się oddalisz, to nie dostajesz killshoota znikąd.

Gość Szprota
Opublikowano

No właśnie BF,CODY mnie nudza. Trzeba bedzie spróbować

Opublikowano

wg mnie warto kupić tą grę, gra nie odniosła sukcesu bo ludzie tylko BFy i CODY we łbach mają zakodowane, a ta gra oferuję naprawdę ciekawą rozrywkę, inną niż standardowe FPS'y. Gra została średnio oceniona i szczerze mówiąc, to nie wiem czemu. Jak wiadomo, Codemasters zrezygnował już z kontynuowania tej serii, więc gra podniosła swą wartość jak obrazy po śmierci wielkich malarzy :) Warto jest przejść tą grę w coopie z ludźmi, bo AI zepsują ci całą frajdę.