Rainder 0 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Nikt nie założył jeszcze tematu o tej grze, dziwne ;P. Premiera już na dniach. Jak ktoś ma zamiar kupić, niech dodaje do znajomych, w co-op lepsza zabawa niż samemu przechodzić . Co sądzicie o grze? Myślicie że nowy Operation Flashpoint odniesie sukces? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Wygląda na to ze będzie lepszy od poprzednika,który wyszedł słabo,podoba mi się jak przedstawili pole walki w tej grze,zobaczymy jakie noty dostanie. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Gram w jedynkę, szacun dla samego siebie, że po powtarzających się ciągle zgonach od dwóch kulek gram dalej. Mi się podoba Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Podbijam Dziwna cisza zapadła, wyszło krapiszcze, czy co? Neo+ dało 7.8/10. Zastanawiam się, czy w to nie zainwestować dla gry w kooperacji. Może Ktoś się podzieli wrażeniami, jak kupił ten szpil? Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 (edytowane) Właśnie instaluje. napiszę coś więcej jak trochę pogram EDIT: Zaliczyłem Day 1 na poziomie Normal. bardzo łatwo zginąć, jak wybiegnę na otwartej przestrzenie 1 na 1 z wrogiem to kończy się koniecznością wezwania medyka. Graficznie nie jest źle , nie grałem w dragon rising ale napweno lepiej niż w Homefront. Edytowane 12 maja 2011 przez Suboshi Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Odkopuje I jak warto kupić ta gre? Bo gram sobie na YT i strasznie mi sie podoba Cytuj
Mammoth_Rage 16 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Ja trochę pograłem w demko Dragon Rising i zamówiłem sobie Gamebook z dwoma częściami na pieca. Lionel jeśli chcesz odpocząć od popularnych shooterów i mieć coś bardziej zbliżone do Army, to polecam. Duży teren działań i kombinowanie. No i jak się oddalisz, to nie dostajesz killshoota znikąd. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 No właśnie BF,CODY mnie nudza. Trzeba bedzie spróbować Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 wg mnie warto kupić tą grę, gra nie odniosła sukcesu bo ludzie tylko BFy i CODY we łbach mają zakodowane, a ta gra oferuję naprawdę ciekawą rozrywkę, inną niż standardowe FPS'y. Gra została średnio oceniona i szczerze mówiąc, to nie wiem czemu. Jak wiadomo, Codemasters zrezygnował już z kontynuowania tej serii, więc gra podniosła swą wartość jak obrazy po śmierci wielkich malarzy Warto jest przejść tą grę w coopie z ludźmi, bo AI zepsują ci całą frajdę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi