Gość Ofsajd Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 (edytowane) tracklista: CD 1 1. Logika gry – intro 2. Wstaje nowy dzień 3. Miejska miłość 4. Twarze przeszłości 5. To jest Diox 6. Pozory mylą 7. Jeden zwykły dzień 8. Zdrada 9. Kilka prostych spraw 10. Wątpię 2 11. Powiedz feat. W.E.N.A., Małpa, Hades, Chada 12. Muzyka podwórkowa feat. Pezet 13. Jedna miłość 14. Do ostatniego słuchacza CD 2 (limited version) 1. Logika gry – intro (instrumental) 2. Wstaje nowy dzień (instrumental) 3. Miejska miłość (instrumental) 4. Twarze przeszłości (instrumental) 5. To jest Diox (instrumental) 6. Pozory mylą (instrumental) 7. Jeden zwykły dzień (instrumental) 8. Zdrada (instrumental) 9. Kilka prostych spraw (instrumental) 10. Wątpię 2 (instrumental) 11. Powiedz feat. W.E.N.A., Małpa, Hades, Chada (instrumental) 12. Muzyka podwórkowa feat. Pezet (instrumental) 13. Jedna miłość (instrumental) 14. Do ostatniego słuchacza (instrumental) Returnersi trzymają poziom! Edit: Premiera dzisiaj(18.04.2011) Edytowane 18 kwietnia 2011 przez Ofsajd Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 po przesłuchaniu obojętnie jakich 4 tacków pod rząd chce się rzygać. Właściwie diox powinien wypuścić same instrumentale. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Ten singiel z Małpą, WudoE i Hadesem się wkręca, ale nie ciągnie mnie do reszty, tylko dlatego bo to Diox. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Wyszła właśnie nowa płyta tego trio - Backstage. Diox niestety dalej słabo, no ale bity Returnersi walnęli naprawdę świetne. Scratche też zasługują na uznanie, bo wkręcają się bardziej niż w(pipi)iający Diox. Beki na poziomie "piątek, sobota, urodziny kota" (czy jak to leciało) nie ma z tego co wyłapałem, choć mamy np. "dostaję sajgony i nie wiem kto tu jest (pipi)" z singlowego Kryzysu. Ogółem - zmarnowano bdb bity, zamiast na tego wacka Returnersi mogli zrobić producencką. Można posłuchać jak się zignoruje Dioxa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi