madkon 0 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Witam a zarazem pytam. Dziś (18-04-11) byłem w saturnie i patrze laży tam (nawet kilka ) pudełko z grą portal 2 troche mnie to zdziwiło bo światowa data premiery jest dopiero jutro a w europie to 22. Więc myślę że to pewnie jakiś pre-order w pudle, ale nie nic na to nie wskazywało więc pytam was.
Lucek 4 417 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 serio zalozyles nowy temat w dziale zgredzi, bo gierka jest w sklepie jeden dzien przed premiera?
Gość Orson Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Madkon kilkanascie lat temu wpadł w zaspe sniezna. Było bardzo zimno, wiec zamarzł nie mogac wygrzebac sie z pod hałdy sniegu. W kwietniu 2011 słonce przygrzało, wieczna zmarzlina pusciała i madkon wyszedł. Pierwsze kroki skierował do Saturna i tak sie zdziwił, ze postanowił o tym nas poinformowac na forum, a ze jego podekscytowanie było gargantuiczne, nie patrzył na to, ze trafnośc działu w którym zakłada temat jest nikła ;-) ;-) _____________________ takie rzeczy w Polsce to norma, Fifa 11 miała miec premiere w piatek , ja kupiłem w MM w srode , nniektórzy mieli ją nawet w poniedziałek -wtorek. Z tego co wiem w USA za takie akcje grożą olbrzymie kary, tu dalej dziki zachód i kazdy robi jak chce 1
madkon 0 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2011 Yyy... no sory może z działem troche nie trafiłem, ale sie zdziwiłem bo nie tak jak mowi lucek że gfy jest załóżmy światowa premiera 18 a w polsce 22 to zwykle nie pojawia sie to w polsce 18 (albo nawet 17 ) tylko 22.
madkon 0 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2011 (edytowane) Tak dobrze ok też was lubie i te wasze posty ale czy choć jedna osoba mogła by mi odpowiedzieć na pytanie bez mądrowania ?? P.S Nie zauważyłem drugiej części postu orsiego za którą niech będzie błogosławiony Edytowane 19 kwietnia 2011 przez madkon
django 549 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 To trzeba bylo sie zapytać sprzedawcy
Rekomendowane odpowiedzi