Snejk 273 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=p8yOQJ288GQ&feature=feedu szykuje sie cos nieziemskiego. Król sensacji i HBO połączają sily aby przedstawic mroczne strony wyscigow konnych, dżokejów, hazardu. Pierwsze skrzypce ma grac Hoffman, który wychodząc z paki pragnie odzyskać straconą pozycje w świecie wyścigów konnych Wiecej nie wiem:) Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Przede wszystkim jest to dzieło Davida Milcha. Mann jest tylko producentem doradczym, jak Scorsese przy "Boardwalk Empire". Wielkim fanem ostatnich dokonań Manna nie jestem, za to Milch to co innego... W ramach ciekawostki można wspomnieć, że jakąś tam rólkę dostała Weronika "Dżemma" Rosati. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Jeżeli chciałeś mnie odstraszyć od tego serialu, to Ci się udało. 2 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Mann, Hoffman, HBO wchodzę w to... Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2011 Przede wszystkim jest to dzieło Davida Milcha. shiiiiiiit, to jeszcze wspanialej:) Deadwood to moj ulubiony serial Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Gra tam Rosati wiec trzeba obadac 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/16392/Nowe_promo_Luck_stacji_HBO_od_Michaela_Manna/ Nowy trailer. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 po finale boardwalk empire zostanie wyemitowany pilot Luck. CANT FUCKING WAIT! Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 grudnia 2011 pierwszy odcinek mozna juz zassac! 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) oczywiscie niejaki Joozek wzial sie za tlumaczenie, no tak bo kto by inny... czyli napisy pewnie pod koniec tygodnia a zapewnie nie jest to sons of anarchy czy inny dexter, zeby ogladac z ang <narzekanie mode on> Edytowane 12 grudnia 2011 przez kad2 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 goście za frajer tłumaczą wam taśmowo seriale, a tu jeszcze narzekanie, że nie ma parę godzin po torrentowej premierze. do szkoły, języków się uczyć! 4 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 jakbym byl tlumaczem nie posiadajacym duzo wolnego czasu to nie bralbym sie za tlumaczenie kilku seriali tygodniowo tym bardziej 3 majacych premiere tego samego dnia.. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 No sorry, ale to jest fakt, że szybkość tłumaczenia spadła i co to mnie obchodzi, że oni robią to pro bono; to nie znaczy, że nie wolno mi opinii na ten temat wyrazić, albo że mam nie korzystać jak mi się nie podoba. Przeczytales co w ogóle tu wytworzyłes? Jak ci sie nie podoba to raczej oczywiste ze nie bedziesz korzystać chyba ze jestes zje.banym masochista i sprawia ci to frajde to juz twoja brocha xD Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 grudnia 2011 Joozek w czwartek da nam napisy. Obejrzę pilota, a nastepnie poczekam na caly sezon! Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 (edytowane) Czy wy narzekacie, że nie możecie kraść wystarczająco efektywnie, bo ktoś tam, mający sprowadzić wasz cały wysiłek do nażarcia się i wciśnięcia "play", się nie przykłada do standardów? Internet naprawdę doprowadzi do upadku ludzkości... Edytowane 13 grudnia 2011 przez ogqozo 1 Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 xD Lol, ty tak żyjesz, że jak ci się coś nie podoba, to natychmiast zaprzestajesz z tym kontaktów? A do dentysty to chodzisz? Pewnie chodzisz. Podoba ci się to, czy jesteś masochistą? Czy po prostu nie myślisz nad tym co czytasz, i zarzucasz czerstwymi zaczepkami? Nie podoba mi się ale nie marudze jak lamus/szukam odpowiedników. BTW SĄ NAPISY CZARNUCHY? Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Ale oszczędź tu rozkmin rodem z lostów OKEJ? Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Recenzja AVClub: "I thought this was the best pilot I’ve seen this TV season, by a fair degree. It’s got the typical HBO pilot thing where it’s less an episode of television than the first hour of a long movie or the first chapter of a book." Krótkie uwagi: - To typowy Milch, ze swoim połączeniem realizmu i tragizmu. - Podczas oglądania wiele osób będzie sprawdzało, co znaczą konkretne słowa z hazardowego żargonu. - Pilot jest ładny, konne gonitwy efektowne. - Nie wszystko jest na razie jasne, ale szykuje się tradycyjna dla Milcha plejada barwnych/szalonych postaci drugoplanowych. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Ogladal juz ktos? ps. 2 dniowa korekta <ok> Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 (edytowane) @Grigori - karnego kutacha zaladuj swojemu waflowi. Łatwo rzucac takie teksty na forum, gorzej z odwagą, kiedy trzeba napisać do tłumacza. Źenada totalna. Rżniesz cwaniaka, a prawda jest taka, że i tak jesteś uzależniony od naszej pracy, więc musisz na nią czekać. Trochę szacunku dla czyjejś roboty. Wypowiadasz się o rzeczy, o ktorej pojęcia nie masz nawet niklego. Zrób choc raz dla ludzi napisy, a wtedy podyskutujemy, dobra? A tak ja mogę ci zafundować karniaka i nie zrobić literek do ostatniego odcinka Homeland i trochę sobie na tłumaczenie poczekasz, bo serial do łatwych w robieniu nie należy i szybko nie znajdzie się szpenio, co będzie chciał prawie każdą linijkę ręcznie synchronizować. Kad2, nie wiem, co masz do mnie, ale gdyby nie moje zakręcenie na ten serial czekałbyś nie 4 dni, a jeszcze miesiąc. Dlatego pretensje do kieszonki i cieszyć się, że napisy jednak są. Nie jestem no lajfem czy dzieckiem neo. Pracuję, mam rodzinę, a czas w ktorym tłumaczę coś dla was często kradnę najbliższym, co jescze na szczęście tolerują. Edytowane 18 grudnia 2011 przez joozeek 8 Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 no ilez mozna czekac na te napisy. Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Od wczoraj są na n24 i grupahatak.pl Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 @Grigori - karnego kutacha zaladuj swojemu waflowi. Łatwo rzucac takie teksty na forum, gorzej z odwagą, kiedy trzeba napisać do tłumacza. Źenada totalna. Rżniesz cwaniaka, a prawda jest taka, że i tak jesteś uzależniony od naszej pracy, więc musisz na nią czekać. Trochę szacunku dla czyjejś roboty. Wypowiadasz się o rzeczy, o ktorej pojęcia nie masz nawet niklego. Zrób choc raz dla ludzi napisy, a wtedy podyskutujemy, dobra? A tak ja mogę ci zafundować karniaka i nie zrobić literek do ostatniego odcinka Homeland i trochę sobie na tłumaczenie poczekasz, bo serial do łatwych w robieniu nie należy i szybko nie znajdzie się szpenio, co będzie chciał prawie każdą linijkę ręcznie synchronizować. Kad2, nie wiem, co masz do mnie, ale gdyby nie moje zakręcenie na ten serial czekałbyś nie 4 dni, a jeszcze miesiąc. Dlatego pretensje do kieszonki i cieszyć się, że napisy jednak są. Nie jestem no lajfem czy dzieckiem neo. Pracuję, mam rodzinę, a czas w ktorym tłumaczę coś dla was często kradnę najbliższym, co jescze na szczęście tolerują. oj tam, oj tam Musze przyznac, że pilotowy odcinek dupy nie urwal ale mozna powiedziec, ze wlasciwa akcja jeszcze sie nawet nie zaczeła. W kazdym razie zapowiada sie bardzo fajnie. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 jak juz tu jestes, to przekaz chudemu zeby zapi.erdalal z napisami do ahn, bo cos dlugo nie ma. dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi