joozeek 9 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 No i na tym polega twoja ignorancja. Osoby inteligentne ce(pipi)e to, że zanim dziób otworzą, sprawdzają czy jest tak, jak chcą powiedzieć. Napisy już dodane od poniedziałku. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 HOLA KOLEGO A GDZIE NAPISY DO 3 ODCINKA? Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz wersję z lektorem i nie będziesz zmuszony czekać na napisy "domorosłego" amatora. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 weźcie już go nie trollujcie, bo siedzi tutaj i odpisuje zamiast napisy robić, m'kay? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 jozef zrób nam napisy a nie marnuj czasu na polemikę , prosimy cię żarliwie. Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 A tak na poważnie już, to trochę jednak w ciula walicie. Wpadam na to forum, bo sporo fajnych rzeczy można się stąd dowiedzieć, a że jest i dział seriale, to wpadłem zobaczyć co i jak. Zarejestrowałem się, walnąłem dwa posty i nagle jakieś krzywe akcje. Ja nie oczekiwałem powitania z otwartymi ramionami, ale takiego chamstwa też się nie spodziewałem. Dlatego kasuję profil i znikam. Bo za jakie grzechy mam się gównem przerzucać z ludźmi, którym wydaje się, że są za(pipi)iści? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 a Tokar to pseudokibol Widzewa, znajdzie cie i dojedzie , czuj się ostrzeżonym Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 :pirate: joozek jak nie przestaniesz się opier/dalać, to za karę będziesz musiał zrobić hardcoded z lektorem migowego. Cytuj
RoL 578 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 zawsze szkoda internetowych samobojcow ;( Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 typ jest klasyczny: obraża innych (dziw.ka tokara itd ) , dostaje należny shit storm i z rozżaloną minką stwierdza, że te forum jest złe i se idzie. A idź pan w ch.uj , jedli oczekiwałeś wzruszenia masowego należało wybrać forum Olivi, tu urzędują kĄsolowi twardziele. Z których 5 ruchało, więc nie podskoczysz synek. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Kocham to forum własnie za takie akcje, koleś wchodzi, i zamiast poklasku dostaje zyebe, i zamiast przyjąc to z dystansem i uzyskac nasza aprobatę, to się obraża i nas obraża. Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Kurcze, panowie, gdybym miał się zastanawiać jakie zasady panują na każdym forum, to chyba żadnego postu bym nigdzie nie napisał. Zazwyczaj nie lutuje się tak nowych na żadnym forum. Mając teraz świadomość jak to u was jest i jak nabijać score'y mogę się w to bawić. Ja oldskulowe pokolenie jestem, więc trochę zrozumienia dla dziadka, że się zagubił. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Spoko, dobrą metodą jest przyjąć wszystkie baty na klatę, dać się zbesztać i potem robić to z innymi. Nie uwierzysz ilu się tak wybiło. To jak z więzieniem, chcesz grypsować, to muszą cię najpierw przecwelić. A czy zostaniesz grypsującym, cwelem czy frajerem, to zależy od tego jak sobie poradzisz z testowaniem cię. Na razie niby słabo dajesz radę, ale fejm ci jednak rośnie, może to jest metoda. Właśnie sprzedaje za darmo największe tajemnice forum, więc doceń to. 2 Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 czlowiek wraca z roboty, obejrzalby serial z napisami a tu du.pa. wchodze na forum i okazuje sie, ze typ zamiast tlumaczyc wali smuty. no ku.rwa ;/ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Manor widzę nie ściemnia, rzeczywiście siedział 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Panowie, ale nie róbcie offtopa Słyszałem, że tym serialem Weronika Rosati rozpoczyna podbój hollywood. Dobrze się sprawdza w roli podnóżka dla Hofmana ? Są cycki ? Ściągnąłbym żeby się przekonać, ale NIE MA NAPISÓW Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 czlowiek wraca z roboty, obejrzalby serial z napisami a tu du.pa. wchodze na forum i okazuje sie, ze typ zamiast tlumaczyc wali smuty. no ku.rwa ;/ Oj tam, zawsze mogłeś sobie włączyć mecz Arsenal-AC Milan i popatrzeć jak Szczęsny wpuszcza kolejne gole. Rozrywka nwet lepsza od Luck. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 cieszcie się, ze nie macie tak jak z napisami do serialu wojny klonow gdzie czesto tlumacze wala babole jakby nie mieli pojecia o uniwersum ;p Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Przeciez na HBO HD leci wersja zarowno z napisami, jak i lektorem, wiec mozna sobie samemu ustawic, co sie woli i nie czekac na internetowe releasy. A serial poki co dosc sredni, tylko zdjecia przy wyscigach niezle. Z tym, ze to sie opatrzy po 5 odcinku. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Joozek ogladaj na hbo z napisami, pauzuj i przepisuj do notatnika <pomyslowy> Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Wersje lektorskie mają to do siebie, że są robione tak, by lektor nadążyl z czytaniem. Często daje się to zrobić bez wielkich strat, ale w przypadku Luck zgubiono jakieś 35 % tekstu. Gdybym chciał się posiłkować tą wersją, i tak zostałoby sporo dziur. Dlatego zostanę przy tradycyjnym sposobie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Przeciez na HBO HD leci wersja zarowno z napisami, jak i lektorem, wiec mozna sobie samemu ustawic, co sie woli Cytuj
jarken 33 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Ale narobiliście: Z żalem informuję, że definitywnie rezygnuję z tłumaczenia Luck. Myślałem, że da się pogodzić obowiązki z tłumaczeniem dwóch seriali, ale sami widzicie, że tylko powiększają się zaległości. Southland-dwa odcinki w plecy, a po niedzieli już dwa odcinki Luck. Z któregoś MUSZĘ zrezygnować, i na pewno nie będzie to Southland. Wybaczcie, próbowałem. Na szczęście HBO oferuje swój serial z lektorem i napisami, więc dużej straty nie odczujecie.//józek facebook hataka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi