Shankor 1 650 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 O sziet! Teraz już nigdy nie obejrzę serialu, którego nigdy bym nie obejrzał! 1 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 strolowaliśmy joozka , pozostaje strzelić se w łeb albo nauczyć się angielskiego. Dylemat jest spory. Cytuj
joozeek 9 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Nie pochlebiajcie sobie. Wasz udział w tej decyzji jest znikomy. Uświadomiliście mi jedynie, że nie ma sensu robić zaległości. Jak skończę Southland i nie zaczną się jeszcze Borgiowie, to podłubię przy Luck. 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Olej Luck kogo ten serial interesuje! Borgias sa wazniejsi ps nie piszcie mi ze na hbo bedzie borgias bo nie mam hbo Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Po(pipi)a sprawa. Chyba jednak nie jest mi dane rozstać się z tym serialem. Bardzo spodobał się mojej "połówce", a ja nie potrafię odmówić jej tej przyjemności i to mój trzeci powrót. Będzie szło wolno, ostrzegam, bo czasu nadal cholernie mało, a Southland priorytetem, ale jakoś popchniemy ten sezon." ja narazie zaliczylem pilot a 2 odcinek lezy na dysku i jakos nie mam checi ogladac Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 dobra, dobra. przyznaj się, że nie rozumiesz o co chodzi w wyścigach konnych. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) to tez zreszta oprocz luck mam sporo innych zaleglych odcinkow, jak zaczalem wychodzic z domu to i tv nie chce sie ogladac Edytowane 20 lutego 2012 przez kad2 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 W 4 odcinku sa cycki (tej rudej dzokejki). I pojawia sie Rosati. Tak w skrocie co do fabuly ostatniego odcinka. Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Jest więc nadzieja, że w piątym będzie się coś dziać. Dobre i to. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Po(pipi)a sprawa. Chyba jednak nie jest mi dane rozstać się z tym serialem. Bardzo spodobał się mojej "połówce", a ja nie potrafię odmówić jej tej przyjemności i to mój trzeci powrót. Będzie szło wolno, ostrzegam, bo czasu nadal cholernie mało, a Southland priorytetem, ale jakoś popchniemy ten sezon." ja narazie zaliczylem pilot a 2 odcinek lezy na dysku i jakos nie mam checi ogladac spróbuj oglądać dalej, potem jest o wiele lepiej Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 wiadomo, ze w koncu obejrze ale mysle, ze poczekam chociaz na polowe sezonu i wciagne hurtem Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) pomimo zamówienia na drugi sezon, produkcja serialu zostaje definitywnie zakończona. powodem jest trzecia już z kolei śmierć konia na planie... Edytowane 14 marca 2012 przez tk___tk Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 I w sumie dobrze. Slaby ten serial. Winduje go tylko "magia hbo" (jak widac nie zawsze wystarczy). Paradoksalnie najwieksza gwiazda serialu, D. Hoffman to jego najwiekszy minus. Jak dla mnie straszne drewno plus jego "watek milosny" to juz istna tragedia. Wiecej frajdy daje obstawianie koni na bwinie albo obalenie piwa na Sluzewcu. 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 teraz, zeby obejrzec odcinak naprawde dobrego serialu trzeba az czekac na nowe Treme/Breaking Bad ;/ Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 teraz, zeby obejrzec odcinak naprawde dobrego serialu trzeba az czekac na nowe Treme/Breaking Bad ;/ Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Ktoś w ogóle kontynuuje oglądanie? Serial się skończył, wielka szkoda bo ostatnie odcinki MOCNE. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Zabiorę się jak tylko będę miał czas, może sierpień? Chyba że Justified się jeszcze nie skończył, to obejrzę na Wielkanoc. Justified się już skończył? Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 3 odcinki tyle dałem radę obejrzeć i stop Pilot nie dość, że mnie zanudził to na dodatek mało z niego zrozumiałem. Kolejne dwa odcinki niby lepiej ale nadal sennie i flegmatycznie tym bardziej jak na serial. Hoffman bez szału, "banda od wygranej" w(pipi)ia zresztą to samo ten młody dżokej. Jedynie Nolte świetnie, na plus - intryguje. Szkoda, spodziewałem się czegoś o wieleeeeeeeeeee lepszego. Może dalej jest lepiej ale jakoś nie mam ochoty już sprawdzać. PS. Chociaż co jak co ale same gonitwy wyglądają obłędnie, hipnozują. A żadnym fanem koni (xD), wyścigów nie jestem heh. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 W którym odcinku można zobaczyć cycki Rosatki? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 http://nudografia.pl/Weronika_Rosati tu można bez oglądania. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi