RoL 578 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Cos nie widze odpowiedniego tematu w zadnym dziale, co troche mnie dziwi :| Mam nadzieje, ze tym razem nic nie spieprza (trzymam kciuki). Premiera jeszcze w tym roku. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Ja też bardzo liczę na tą grę, pomysł wydaje się fajny. Myślę że tego nie s(pipi)ą. Unleashed miało super plansze dzienne, ale mrok był był mega porażką i nie byłem w stanie tego zdzierżyć. A jestem twardy i żaden crap mi nie straszny. Obecnie cioram w Sonic Sega Racing i bawię się świetnie. Generalnie kibicuję tym starszym seriom. Choć współczesne dzieciaki mają nowe świetne serie jak choćby Lego czy... God of War, he he Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Ja się nie napalam, ostatnie soniki są coraz gorsze. Już się ucieszyłem widząc sterowanie 2D a tu taka niespodzianka na koniec... Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 naprawde nikt nie skusil sie na nowego sonica? po ograniu dema zdecydowalem sie na zakup tej pozycji, ostatni raz stycznosc z tym uniwersum mialem ponad 10 lat temu na DC, a w wersje 2d nigdy nie gralem. spedzilem z nowym dzielem niebieskich kilka godzin i jestem zadowolony, nie jest to jakies wiekopomne dzielo ale gra sie w to fajnie. zrobienie kazdego poziomu w dwuch wersjach to do dobry pomysl, bo kazdy fan sonica znajdzie tu cos dla siebie, a i nowi fani powinni byc zadowoleni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi