Skocz do zawartości

Disgaea 4

Featured Replies

Opublikowano

Czemu nie ma tematu oO?

Disgaea 4 się robi, ta gra jest tak samo ważna jak Uncharted 3 :P

Tu trailer:

Trójka jest GENIALNA, więc nie mogę się doczekać.

edit: teraz widzę, że w Japonii już wyszła... Zebrała 33/40 w Famitsu. I najwyraźniej do Europy dotrze na jesień. YEAAAAAH!!!

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Opinie? Zdecydowanie lepsza niż D3. Fabuła wydaje się mieć większy sens (pod przykrywką humorystyczną ukryte są realne problemy jak fatalne rządy, korupcja i niezadowolenie reszta społeczeństwa). Cies

• Jestem aktualnie po drugim runie, nabite mam 40h i muszę powiedzieć,że to definitywnie najlepsza część serii i to pod każdym możliwym względem. Gram jak opętany do czasu aż dark souls przyniesie kurie

Opublikowano

Disgaea 4 się robi, ta gra jest tak samo ważna jak Uncharted 3 :P

A i tak zagra w nią w Polsce całe 30 osób, tak samo jak inne gierki od NISA :P

Szkoda tylko, że wychodzi w tym samym miesiącu co Resistance 3, więc chyba będzie musiała gierka trochę poczekać. No chyba, że tak się zachwycę 3, która jeszcze przede mną, że oleję Resa ;]

Opublikowano

Kup japońskiego Xboksa, jest ich więcej niż na PS3.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Disgaea 4 juz u mnie w domu,zamowilem Super Exclusive Premium Edition i wszystko wyglada poprostu swietnie,bajka!

29lilwy.jpg

Pewnie tego nie rozpakuje z folii bo az szkoda:<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zamawiałem Premium Edition. Bałem się że paczka z figurkami będzie na tyle duża że celnicy się nią zainteresują i dorzucą mi cło i vat.

Velius ile dostałeś zniżki na wysyłkę. Ja zapłaciłem 15.48 $.

Opublikowano

Opinie? Zdecydowanie lepsza niż D3. Fabuła wydaje się mieć większy sens (pod przykrywką humorystyczną ukryte są realne problemy jak fatalne rządy, korupcja i niezadowolenie reszta społeczeństwa). Cieszy oko nowa grafika. Valvatorez i Fenfen są jako bohaterowie lepsi niż Mao. Z nowinek nie bardzo korzystałem na razie (edytor map i swoich statków pirackich), jedynie opcja parlamentu wydaje sie być konkretna. Jeśli D3 się spodobało, to czwórka spodoba się jeszcze bardziej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem aktualnie po drugim runie, nabite mam 40h i muszę powiedzieć,że to definitywnie najlepsza część serii i to pod każdym możliwym względem. Gram jak opętany do czasu aż dark souls przyniesie kurier.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

elo mam problem bo chyba czegos nie rozumie atk i def mam po 16 mil a reszta tak po 5 mil i jak w chodze do item world w land of carnage gdzie przeciwnicy maja statystyki po 1 mil nie jestem w stanie przeżyć ani jednego ataku ???

Opublikowano

Pytanie do tych co grali: najpierw przejść 3, a potem 4, czy od razu zabierać się za 4?

Opublikowano
  • Autor

Przejdź sobie 3, a potem 4 (która ponoć jeszcze lepsza pod każdym względem). W ten sposób będziesz miał radochę z obu produkcji <ok>

Opublikowano

Szkoda kasy, jeśli 4 oferuje to samo, tylko więcej i lepiej.

Opublikowano
  • Autor

No cóż, nie mogę się zgodzić. Już dla samej fabuły warto zagrać w 3kę, bo wg mnie jest genialna ;p

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jeszcze gram. Przygotowuje się do zabicia Baala. Mam już ponad 200 godzin na liczniku a nadal jestem na niego za słaby.

Opublikowano

Ja mam cos koło 180, ale postaci dopiero ok. 370 lvelu. Drugi raz mknę przez historię, by dojść do post game. Nie czje tylko tych duszków w broniach etc. Mam nadzieję, że z czasem się wyjaśni:)

Opublikowano

U mnie postacie drugi raz dobiłem do 9999 levelu. A pomimo tego że mój Valvatorez ma 10 milionów HP i tak ginie od powitalnego ciosu Baala zanim zdąży wyjść z portalu.

Opublikowano

Czytałem sporo na forach i z tego, co piszą ważniejsze od lvu postaci są bronie jakimi sie posługują. Może doładuj jakąs broń?

Edytowane przez Ken Marinaris

Opublikowano

Mam już prawie wszystkie ostatecznie bronie podładowane ma maxa więc z zadawaniem ciosów nie miałbym większych problemów.

Problem w tym że mam za mało HP. Zadną postacią nie mogę wyjść z portalu bo na dzień dobry dostaje automatyczny cios i już po mnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie dopakowałem niektóre z innocents na maksa (Gladiator, Sentry, Tutor i Marksman na lvu 19998). Pozostaje tylko zduplikować kilkadziesiąt razy zawierającą je rzecz i stanę się niemal niepokonany. Chciałbym jeszcze rozwinąc na maxa te odpowiedzialne za doładowanie zbroi (Guardian) i poszczególnych broni.

Statician na razie poza zasięgiem, bo reverse pirating musiałbym zrobić, a na razie się nie zanosi:(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zawsze miałem opory w związku z duplikowaniem rzeczy w grze. Dla mnie zalatuje to tanim trikiem. Postanowiłem przejść grę bez tego rodzaju ułatwień.