Gattz 217 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 (edytowane) skoro tak liczycie co steam tam pisze to prosze: portal 1: 4 godziny spedzone na steam. przejscie singla, polowy challange i rozpoczete drugie przejscie z komentarzem dev co znacznie wydluza. single liczylbym tak na 2 godziny portal 2: 12 godzin spedzone na steam. przejscie singla, co-op i wbicie 2 achievmentow specyficznych dla co-op. single gdzies tak na 6 godzin. wiec jest 3x dluze na moje oko Edytowane 30 maja 2011 przez Gattz Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Może i single jest dłuższy, ale zarazem mocno rozwleczony, jak już wspomniałem, co w rezultacie wcale nie pozostawia szczególnie dobrego wrażenia jeśli chodzi o właściwy element łamigłówkowy. Być może wszystko co ciekawe upchane zostało w co-opie, ale tym bardziej działa to na niekorzyść singla, który zwyczajnie pozostawił mnie z uczuciem niedosytu. Bardzo podobało mi się przedstawienie całości przez Yahtzee - pierwszy Portal był grą logiczną z ciekawą otoczką fabularną, podczas gdy dwójka to sztucznie wydłużana historyjka urozmaicona okazyjnymi puzzlami. Jasne, gra jest dłuższa jeśli chodzi o czas przy niej spędzony, ale jeśli miałbym porównać aspekt łamigłówkowy, to Portal > Portal 2, w moim odczuciu. Oczywiście cały czas wyrażam zdanie odnośnie singla. Z co-op jednak muszę poczekać, aż brat będzie miał więcej czasu na granie. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Wczoraj skończyłem jedynkę i save przed ostatnim starciem pokazał mi 1:57, także wątpię, żeby dwójka była krótsza... Tak z ciekawości: po ile teraz hula dwójeczka na Steamie? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Tak z ciekawości: po ile teraz hula dwójeczka na Steamie? 37 Euro. Na Summer Sale wyrwałem za 60 zł Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Może kolegę z posta powyżej zainteresuje...... nowa cena P2: http://store.steampowered.com/app/620/ Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Nie wiem czy było, ale warto zobaczyć - Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Ogólnie gier na steamie poza promocjami nie oplaca się kupowac, polecam wpisać na allegro "steam", ludzie sprzedają kody, portala widziałem ostatnio za 50zł Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2011 Polecam kupować, później łapiesz bana na konta, lub w najlepszej okazji po prostu tracisz kupioną gierkę. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 ? To są skany z pudełek zazwyczaj albo gifty, jakim niby sposobem można dostać bana za takie coś? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 ? To są skany z pudełek zazwyczaj albo gifty, jakim niby sposobem można dostać bana za takie coś? Spytaj tych na forum co się uskarżali, że kupili grę Steamową na allegro i po kilku dniach im wielka kupa wyszła z tego ;p Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2011 ? To są skany z pudełek zazwyczaj albo gifty, jakim niby sposobem można dostać bana za takie coś? Wierz mi, że można, bo naczytałem się o tym w cholerę dużo, nawet na PL forach. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 ja jak narazie kupilem przez allegro z 4 gry na steam i nie mam powodow narzekac bo dzialaja do dzis. wszystkie wybieralem by byly gift i jest si Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2011 Ale możesz sobie kupować setki gier, serio. Tak samo jak możesz jeździć samochodem bez prawa jazdy, w końcu bez kontroli przejechałeś już tysiące kilometrów. Kupując keje na allegro ryzykujesz ban na konto. Tak to wygląda. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 kupujac gifty na allegro ryzykujesz dostanie pozytywnego komenta na tranzakcje. Tak to wyglada. bez kitu brzmi to jak ci panikarze ktorzy nie chca kupowac nic i nigdy na allegro bo ktos gdzies kiedys dostal worek kartofli zamiast komorki. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2011 Kupując gifty na allegro ryzykujesz że są one robione z kradzionej karty. Ofkoz możesz sobie wierzyć że ktoś ma dojścia i gra która kosztuje 100 u niego jest za 30pln bez żadnego wała. Twoja sprawa, Twoje sumienie, Twoje konto. Ja nie kupuję nie dlatego, że panikuję tylko dlatego że mam zbyt wiele do stracenia jeśli mi zablokują konto żeby oszczędzać śmieszne 20pln. Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Trzecia i ostatnia część darmowej ścieżki dźwiękowej - http://www.thinkwithportals.com/music.php A 4-go października darmowe DLC z nowym rozdziałem do co-opa i challenge roomami. Cytuj
Gość Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 I jeszcze film dokumentalny o Portalu 2 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Ktoś ma grę i NIE ma DLC? niby powinno już być, niby w necie są z niego filmiki etc.... a Steam nic mi nie ściąga. W main menu tez nic nie widzę.... Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 A co to niby miało dodać? Widzę tylko Challenge mode w singlu i co-opie, ale to nic innego jak już znane mapy. Gra mi się aktualizowała wczoraj w dość obszernym patchu. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 No właśnie..... nie wiem czemu ale mnie się aktualizowała dziś, parę min temu - w chwili jak pisałem posta i nie zwróciłem uwagi że DL in progress Teraz już wsio działa. Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 A co to niby miało dodać? Widzę tylko Challenge mode w singlu i co-opie, ale to nic innego jak już znane mapy. Gra mi się aktualizowała wczoraj w dość obszernym patchu. Jest jeszcze jeden nowy rozdział w kampanii co-op. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 października 2011 Autor Opublikowano 6 października 2011 Opłaca się to brać za 40pln? Ktoś ze mną zagra co-opa? Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Gra roku a Ty się pytasz czy kupić? Zagrałbym z Tobą, ale już przeszedłem większą część co-opa i chyba byś nie miał frajdy ze mną. Tak czy siak, bierz, sam singiel jest fenomenalny, a do multi też na pewno kogoś znajdziesz. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Ja mogę z Toba pyknąc Stona Nawet mi to na rękę, bo w P2 jest achie za zagranie z kimś kto nie grał w multi w chwili gdy samemu się je skończyło - więc kup, skończ sobie singla i daj znać jak będziesz chciał multi - tylko nie graj z nikim innym pierw, bo musisz być "newbie" Edytowane 6 października 2011 przez Kazuun Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 października 2011 Autor Opublikowano 6 października 2011 No to kupiłem, mam nadzieję że będzie równie dobre jak Portal 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi