Daffy 10 547 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Masz całkowitą rację, wielka szkoda bo to genialna bijatyka, do tego po patchach jest dobrze zbalansowana, a to z reguły wyjątek jeśli chodzi o bijatyki 2d Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Wydaje mi sie ze ludzie nadal graja z tym ze nie siedza juz tak ja przedtem w "naszym" pokoju gdzie jest po kilka osob ( jesli w ogole) tylko od razu wchodza do bardziej zatloczonych, sam tak robie widzac ze "u nas" nikogo nie ma lub graja zaledwie 2 osoby. Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Wróciłem do grania online, bo połączenie z niektórymi osobami mam bardzo dobre. PSN ID: PolishPanda. Gram tylko 1v1, żadnego taga czy KotH Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Wam też tak zamulają walki w Ranking Match? Starcia po wejsciu do roomu i wybraniu gracza są ok, ale rankingowe to beznadzieja. W ogóle mało osób gra i w rankingowych albo się trafi na madafakera albo na nooba ;/ do tego wyszukiwanie graczy trwa (pipi)aż trochę zbyt długo. Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Na czym grasz? Ogólnie online jest kiepski w tej grze ale np na PC to juz tragedia. Z kumplem oddalonym ode mnie 20km nie dało sie grać. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 (edytowane) Na PS3 gram. Myślałem, że to kwestia mobilnego neta z Play'a, ale jednak nie. Grałem potem na netii u siostrzeńca i to samo. W Killzonie zero lagów, a tutaj kombosa nie mogę wsadzić. Dziwne, że spotykając gości co mają po 2k wins to im kombosy wychodzą, jakby nie mieli żadnych lagów. Zrobienie platyny coraz bardziej się oddala przez beznajdziejne trofki z online. Edytowane 11 maja 2014 przez Plugawy Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 MK ma bardzo zwalony kod sieciowy, przez co występują lagi. Z jakimiś patchami to poprawiali, ale jak odpaliłem ostatnio online to też występowały opóźnienia. Daleko MK do jakości Street Fightera jeżeli chodzi multi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi