Opublikowano 1 maja 201113 l Aem_PL Zawodnicy? Kitana, Scorpion, Liu Kang, Smoke + kilku innych ciekawych fughterów
Opublikowano 2 maja 201113 l HaroPotter Gram Scorpionem i Smoke'iem. HS: Tak To moze dla jasnosci ogolu zalozyc pokoj o nazwie Mortal Poland? Edytowane 4 maja 201113 l przez Haro
Opublikowano 3 maja 201113 l Narazie tylko Sub-Zero i trochę Kratos Kiedyś dojdzie Scorpion, Smoke i jescze ktoś. Co do pokoju to lepiej Polish Kombat, ale obawiam się że w więcej osób będzie sie cięzko grało, skoro na XO są częste lagi i rozłączenia.
Opublikowano 3 maja 201113 l Scorpion, Saibot, Smoke, Stryker PS ID: WESKER-DL HS: Mam Edytowane 14 maja 201113 l przez WESKER-DL
Opublikowano 3 maja 201113 l PSN ID : pachuPL HS : nie mam, ale będzie. Postacie : -Smoke -Kabal -Scorpion -Quan-Chi Po maturach moc naparzania się zacznie
Opublikowano 13 maja 201113 l Kurcze, fajnie, że znalazło się tych parę osób do wspólnego grania. Ciekaw jestem jak cholera jak to będzie wyglądać. Czy mój poziom (sądzę, że dobrze gram - znajomków w versusie tłukę okropnie ) jest na tyle wysoki, żeby dać Wam radę. To moje pierwsze POWAŻNE posiedzenia online, szczególnie, że w tytule odnalazłem się jak w żadnym innym. Let the PSN begin! I przy okazji i Mortal Kombat.
Opublikowano 13 maja 201113 l PSN ID Ukyo_PL H/S Jest Postacie : SEKATOR ( Main ) !!1!! Naab 1!!!! Smolk !!!
Opublikowano 14 maja 201113 l Kufir_PL HS: Jest Wojownicy: 1. Scorpion 2. Kabal 3. Sryker 4. Liu Kang 5. Sub Zero
Opublikowano 14 maja 201113 l LukaszDZ Headset: jest Postacie:Spójrzcie na mojego avatara to się dowiecie Zapraszam jak tylko ruszy PSN Edytowane 14 maja 201113 l przez Bejker
Opublikowano 15 maja 201113 l to się pograłem online w mortala...aktywowanie online pass wymaga wejścia do niedziałającego ps store...pozostaje chyba tylko 2 dniowy free pass
Opublikowano 15 maja 201113 l A kiedy PSS ma stanąć na nogi? Do końca maja powinno, jeśli wierzyć zapowiedziom Sony. Trochę pograłem online i widać, że ludzie nie próżnowali, bo niektórzy naprawdę wymiatają. Lagi to rzadkość, przynajmniej u mnie. Występowały najczęściej podczas x-raya, ale to wówczas bez znaczenia. Szkoda, że online pass nie da się w chwili obecnej aktywować. Trzeba korzystać z free triala póki jest.
Opublikowano 15 maja 201113 l No to jutro z rana trzeba będzie powysyłać kolegom z forum zaproszenia i pomłócić troszkę korzystając z free triala. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam jutro od 11 do oporu. No chyba, że lagi uniemożliwią normalną grę.
Opublikowano 16 maja 201113 l Ja mam łącze koło 96mb i dalej zdarzają się lagi. Pierwszych meczy to była porażka, gry wyglądały jak w slow monition. Ale fakt, niektórzy już radzą sobie całkiem nieźle. Problem jest z przyzwyczajeniem z gry vs CPU
Opublikowano 16 maja 201113 l Kazdy meczyk jak do tej pory strasznie lagował jak dla mnie porazka, poprostu nie da sie grac Edytowane 16 maja 201113 l przez killdante
Opublikowano 16 maja 201113 l PSN id: Tiny_PL HS: Brak Dostępność:praktycznie codziennie Postacie: Kabal,Stryker, Reptile, Klata (z czasem pewnie dojdą nowe)
Opublikowano 16 maja 201113 l Zwyczajnie nie idzie grac. Pobilismy sie z Drantzellem, poczatkowe walki jeszcze jakos szly, ale pozniej lag za lagiem, wywalanie z walki, pokoju - szkoda gadac.
Opublikowano 16 maja 201113 l Trochę nas mało z tego forum, wbijajcie na serwer : POLSKA, bo jak na razie to tylko Aem_PL spotkałem :confused: