Gość Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 hmm... no Ja gram na steamie. Szukam kogoś do gry, najchętniej na przyszły tydzień, w godzinach nie wieczornych. GrigoriDracsul Cytuj
Gość mevek Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 to jak, gramy jakas runde w coop'a? jestem wolny do 4 nad ranem Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Ja na stancji gdzie mam konsole jestem wt-cz i właściwie cały dzień mogę być dostępny. Najlepiej w przyszłym tygodniu, bo później już sesja. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Ja też chętnie przejdę z kimś co-op'a. Właściwie pasuje mi w tym tygodniu o prawie każdej porze. Tylko że nie mam hs, ale to chyba nie taki wielki problem. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) tez w sumie nie mam, no ale to nie problem... bedziemy jak te M&M na migi dost. od poniedzialku. Edytowane 20 maja 2011 przez mevek Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 ja moge grac no i przytulic mi sie trzeba xDDDDD jest ktos dziś chetny? albo jutro rano? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Ja mogę teraz (do północy) pograć. Najchętniej dokończyłbym bodajże ostatnią, piątą część CO-OP'a tam w której zwiedzamy stare AS . Jest ktoś chętny? Cytuj
Gość Opublikowano 26 maja 2011 Opublikowano 26 maja 2011 Nie wszyscy, ja jestem chętny. Ale od początku do końca koniecznie, rozbite na dwa wieczory najlepiej. Do niedzieli mam czas, a potem to już serio serio się muszę uczyć. mavek, jak chcesz grać, to dodaj mnie do znajomków na steamie i napisz pmkę. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 (edytowane) dostepny od 15 do 20. ktos chce grac? dzis i jutro, ktos zainteresowany? Edytowane 8 czerwca 2011 przez 4 mE Cytuj
VViking 0 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Witam, szukam chętnego do co-op'a. Jak ktoś ma ochotę wspólnie grać to niech da cynk przez PSN (login VViking). Pozdro Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 ja tez szukam kogos do coopa, najlepiej osoby ktora go jeszcze nie robila zeby bylo sprawiedliwie z rozwiazywaniem zagadek, a nie ze ktos juz wie wszystko i mnie tylko prowadzi za raczke no i oczywiscie hedseat by sie przydal zeby sie dalo gadac Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Chętnie z kimś zagram Co-Op'a bo ciężko teraz kogoś na random złapać (mam HS'a), PSN - WESKER-DL Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Chętnie z kimś zagram Co-Op'a bo ciężko teraz kogoś na random złapać (mam HS'a), PSN - WESKER-DL Grę będę miał dopiero jutro/pojutrze, a najpierw chcę przejść singleplayer co zajmie mi około 2 dni. Jak mocno Ci się nie spieszy z tym coopem i może być np. w weekend dopiero to chętnie wyślę invite. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) Spoko, ja jeszcze nie zaliczałem co-op'a tzn. próbowałem sam z dwoma padami ale niektóre zadania wymagają timmingu i dupa.Singla zmiotłem całego więc pojęcie mam a że Ty jeszcze nie ograłes trybu kooperacji to tylko na plus bo wejdziemy na świeżo No to czekam... Edytowane 6 września 2011 przez WESKER-DL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) wesker zagraj ze mna poczatek gry (1 kurs), bo potrzbuje "świeżaka" do trofeum , a reszte przejdz z q-jotem bo fajniej bedzie wam sie gralo kiedy bedziecie musieli główkować , a nie że jedna osoba mowi co trzeba robic) chociaz nie wiem czy zaliczy bo trofeum wymaga osoby ktora przeszla coop (ja) i osoby ktora nigdy nie grala coopa, nie wiem czy odpalenie na splicie już zniweczy to trofeum Edytowane 6 września 2011 przez Yano Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Wyślij mi zaproszenie, to dziś koło 22 możemy to zrobić Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Chętny ktoś na przejście razem nowe plansze w co-op'ie z DLC ? Ale szukam kogoś kto jeszcze, tak jak ja nie widział tego na oczy, nie chce być prowadzony za rączkę . Wysyłać zapro jak coś (id: GazPL), najlepiej na dniach, póki wolne a jak nie, to jakiś weekend bym optował. Edytowane 31 października 2011 przez MysteryGaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi