Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Ułatwienie, dzięki któremu stajesz się nieśmiertelny. Olać. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Olać, oprócz tego, że pojawia się po tym jak zginiesz 5 razy na danym levelu. Minusem pojawienia się tego itemu jest to, że przy save slocie, gdzie się pojawiają gwiazdki po ukończeniu gry, nie będą się one "błyszczeć". Więc jak Ci zależy na 100% Mario 3D Land, uważaj, żeby się ten itemik nie pojawił Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Apropo 3d Land to mój "dziewiczy" Marian od czasów Pegasusa ;P. Po przejściu gry odblokowyje sie drugi równoległy świat z W na S tak? Aby przejść na 100% to trzeba zrobić oba światy ze wszystkimi gwiazdkami, tak? Apropo 3d Land to mój "dziewiczy" Marian od czasów Pegasusa ;P. Po przejściu gry odblokowyje sie drugi równoległy świat z W na S tak? Aby przejść na 100% to trzeba zrobić oba światy ze wszystkimi gwiazdkami, tak? Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Apropo 3d Land to mój "dziewiczy" Marian od czasów Pegasusa ;P. Po przejściu gry odblokowyje sie drugi równoległy świat z W na S tak? Aby przejść na 100% to trzeba zrobić oba światy ze wszystkimi gwiazdkami, tak? Apropo 3d Land to mój "dziewiczy" Marian od czasów Pegasusa ;P. Po przejściu gry odblokowyje sie drugi równoległy świat z W na S tak? Aby przejść na 100% to trzeba zrobić oba światy ze wszystkimi gwiazdkami, tak? Żeby przejść gre na 100% trzeba ( z tego co pamiętam ): -Przejść każdy świat Mario i Luigi'm -Zebrać wszystkie monety na każdej planszy -Skończyć każdy poziom skacząc na czubek masztu -Ukończyć poziom bonusowy wtedy przy Savie na początku gry powinno być 5 gwiazdek Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 na maszt trzeba skoczyć i Mario i Luigim, a co do monet to mowa oczywiście o tych dużych, na każdym levelu są trzy ukryte . Dodatkowo, jeśli na żadnym levelu nie umrzesz więcej niż 5 razy pod rząd (czyli nie pojawi Ci się P-leaf), to gwiazdki będą się błyszczeć Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Dzięki za info, gwiazdki będę chciał zebrać i świat S tez będę chciał przejść ale teraz pogram sobie w Kirbi triple delux gra jest chyba ciut dłuższą, mi 3d land zajął niecałe 6h i mam ponad 100 gwiazdek. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Kirby jest stosunkowo krótką grą, a w mario pamiętaj, że masz podstawowe 8 leveli worldów + bonusowe + zbieranie wszystkich gwiazdek + przejście drugi raz luigim daje calkiem spory czas Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 na maszt trzeba skoczyć i Mario i Luigim, a co do monet to mowa oczywiście o tych dużych, na każdym levelu są trzy ukryte . Dodatkowo, jeśli na żadnym levelu nie umrzesz więcej niż 5 razy pod rząd (czyli nie pojawi Ci się P-leaf), to gwiazdki będą się błyszczeć Nie do końca Ja skakałem tylko Luigim i tak miałem 5 gwiazdek na końcu. A o tych błyszczących gwiazdkach nie wiedziałem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Huh, wydawało mi się, że trzeba obojgiem zdobyć zlote flagi Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Ta gra to nowa marka, exclusive dla 3DSa? Cholera, taki tu oldschool, myślałem, że dobrych platformerów już nie ma (ok, Ori, czy Rayman, to za mało), a wystarczyło kupić handhelda od Nintendo, by znowu poczuć się jak dziecko Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Mówisz o Mario 3D Land? Nie rozumiem pytania. Mario to nie jest marka tylko dla 3DSa. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Nazwal bym ja nowa twarza Mario i to na najwyższym poziomie, gra jest fenomenalna. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Oj Figaro, chodziło mi, czy to jakiś port/remake, ale widzę, że nie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 To zupełnie nowa część, jej "kontynuacją" jest Super Mario 3D World Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Powiedzcie mi, czym się różni Tanooki z brązowego listka od tego z szarego? Wiem, że czerwoną apaszką, ale czy czymś jeszcze? Łatwo wyguglowałbym to, ale chcę podbić temat o tej cudownej grze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 możesz zamienić się w kamień jak jesteś w powietrzu, dokladnie tak samo jak w staruśkim SMB. 3. Spróbuj bodaj zrobić ground pounda będąc w tym wdzianku Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Masz dodatkowy ruch, zamieniasz się w posag i dzięki temu możesz np wbijać pniaki w ziemie Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Powoli kończę dodatkowe światy i jest hardkor - połowa plansz jest na czas albo z goniącym nas cieniem. Ale gra ogólnie mega, myślałem, że już skończyłem, a tutaj jeszcze dwa razy tyle zabawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi