Kriseh 26 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Witam Tydzień temu Dialog założył mi światłowód, dziś przyszedł gość "do skrzynki" na korytarzu i od tego czasu utorrent nic już nie ściąga. Wiem, że mi zablokowali port czy coś tam, ale da się to jakoś obejść? Cytuj
Gość Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Ale dialog niczego nie blokuje... Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2011 No to chyba zmienili politykę. Najlepsze jest to, że mam w domu drugi komputer, który podłączyłem do sieci i z niego mogę korzystać z torrentów. Ciekawe. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Pro tip szerloku, coś masz s(pipi)one na kompie Ofkoz Krzysiu, możesz zachowywać się jak typowy user i nawet jeśli na 99 komputerach które podłączysz będzie działało, to Ty i tak uparcie będziesz twierdził że pan w skrzynce Ci zablokował torrenty. W skrzynce. W której nie ma pewnie nawet terminala. Zablokował. Ehe. Rzucił pewnie jakiś czar. Albo zawiązał pętelkę na światłowodzie. Tak, to na bank to. Ten alkohol Cię zniszczył Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2011 Nie wiem, nie znam się to dlatego pytam nie? A Ty taki złośliwy Pojęcia nie mam co mogło mi się ewentualnie s(pipi)ić w kompie, bo nic nie grzebałem a tylko ja z niego korzystam. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 no już już ;* Zassaj utorrenta i wykonaj test portu. Jest w opcjach. Jak nie przejdzie, to zmień port. Wsio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi