upek10 3 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Cześć. Nie rozumiem dlaczego niektórzy z was nie potrafią ( lub wstydzą się) przyznać, że interesują was gry z lat 1996 - 2001. Nikt was nie wyśmieje. Niestety powieksza się ilość osób którzy wynoszą do piwnicy gry psx tylko z tego powodu, że inni grają na Ps3 lub PsP. Każdy człowiek ma inne zainteresowania i powinno to się uszanować. Więc zachęcam do swobodnego grania na naszych wspaniałych ,,szarakach'' i pisaniu tematów dotyczących psx na tym forum. Kto się pod tym podpisuje? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=LdfOqPhV3jY E; Z resztą skąd pomysł że ktoś się wstydzi PSXa czy tam gier na niego? W Crasha, Spyro czy dziesiątki innych gier zagrałbym nawet teraz. A ISS Pro 2 to chyba gra mego życia. Edytowane 23 kwietnia 2011 przez schab0795 Cytuj
dexter 19 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Ja tam się niczego nie wstydzę, nawet nigdy tak nie myślałem, na mojej wystawowej półeczce gry na SNES'a, GameBoy'a, PSX'a czy innych "old genów" są na pierwszym miejscu, wyróżniają się i nigdy w życiu nie zmieniłbym układu mojej kolekcji. W sumie to mnie zaskoczyłeś tematem ponieważ nigdy się nie spotkałem z osobą która wstydziłaby się swojej "wirtualnej przeszłości". Cytuj
upek10 3 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2011 Chodziło mi o to, że niektórzy z ludzi są wyśmiewani dlatego, ponieważ interesują ich gry na psx. A ja zwracam się do nich aby przez taką głupotę nie rezygnowali ze swoich zainteresowań i pogłębiali swą wiedzę o konsoli z poprzedniej generacji. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Ty za to nieźle tą wiedzę pogłębiłeś, skoro w twoim top 10 na PSX nie ma ani jednej hitowej gry, ale jest za to Tony Hawk 4 (niedorobiony port z PS2, ta seria na PSX-e skończyła się na dwójce, na PS2 zdechła nieco później), Demolition Racer (???), jakiś Wrestling. Najlepszy Spyro z tego zestawienia, mimo że kontynuacja i to dość odtwórcza. Słyszałeś w ogóle o takich grach jak MGS, Final Fantasy 7,8,9, Wipeout, Gran Turismo, Tekken 3, Soul Blade, Toca, Tomb Raider, ISS Pro....... Cytuj
upek10 3 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2011 Po prostu każdy lubi inne gry. Popieram, że tomb rider, tekken 3 oraz wipeout są jednymi z najlepszych. Gdybym ułożył top 20 te tytuły napewno by się tam znalazły. Cytuj
volken 0 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Ja po dziś dzień gram w stare tytuły z Szaraczka (Crash, MediEvil, Destruction Derby) i w ogóle się tego nie wstydzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi