wronerro 257 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Czas to pieniadz, lapiac 1kg ryb tracisz na tym czas. W tym czasie mozna by okrasc kilka samochodow z grajkow i kasa jest wieksza. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Tylko nie próbuj zaje.bac mojego JVC Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Białko za darmo. I kto jest idiotą teras? Nie przesadzaj. Mam kolegę wędkarza i wiem, że koszt wędek, zanęt, żyłek, spławików, robaków (o ile nie chce Ci się spędzać 10 minut w piaskownicy z łopatką) nie jest mały. Nie wspominając o wstawaniu o poranku, chyba że łowisz w zimę. Z drugiej strony świetny argument by popić trochę i odpocząć od świata Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Do zanety używam robaków i przenicy. Robaki i przeniczke mam na działce za darmo. Wędka 30zł, spławik 3zł, kołowrotek 25zł. Starcza na kilka lat łowienia.Kilogram ryby w sklepie >15zł.15zł razy 7 dni= 105zł, dwa razy tyle co zakup sprzetu Cytuj
QBH 246 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Jakie wyliczenia ;o. Ja to bardziej widze tak, że wedkarstwo to za(pipi)ista forma spędzania wolnego czasu i świetne hobby, a że przy okazji można wciągnąć sobie kilka pożywnych rybek to już w ogole rewelacja. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 No tak na powaznie to jest tak jak piszesz Kubaa, nie zamierzam diety opierac na okoniach czy płotkach, ale raczej jako dodatek do diety. Jakby nie było to czyste białko, i mysle że dodanie tych kilkudziesięciu gram białka do diety jak najbardziej wyjdzie na plus a nie zaszkodzi. No i walka z rybą, obcowanie z przyrodą, wspaniała rzecz jak ktos to lubi. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Zdjęcie z wczoraj, co drugi dzień łapie po kilogram 2 ryb, za darmo. Białko za darmo. I kto jest idiotą teras? drobnice to sie wypuszcza 2 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Tak jak uwielbiam okonie tak nienawidzę wyciągania z nich ości... Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Okoń zaje.bisty, ale kur.wica łapie przy skrobaniu łusek. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Teraz w Biedrze jest promocja na pstrągi, 1,99 za 100g, co daje dobrą cenę. Na grilla w sam raz Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Ryby ok ale ja to bym wpierdylał non stop łososia z Lidla. Poezja. Dziś tuńczyk Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Tynczyk i losos z Lidla kopia dupska:] Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Teraz w Biedrze jest promocja na pstrągi, 1,99 za 100g, co daje dobrą cenę. Na grilla w sam raz w lidlu często wypatroszony pstrąg po 1.99 za 100g, normalna cena to 2.40, ale tydzień przed terminem opuszczają. jakiś czas temu zjechali w moim lidlu do 1.50 , bo dużo zostało a termin sie zbliżał. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Tynczyk i losos z Lidla kopia dupska:] Cena? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Dużo. 10 zeta za 250grama. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Jakby to powiedzial Testo:"Nie dla psa kielbasa yebane poslkie kuhwy !" xD 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 500g ziemniaków, 250g kury i reszta smakołyków. Ciężki tydzień w pracy na pełnej (pipi)e plus treningi to i szama musi być konkret. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 piekne żarło ;] Idę w mase przy 91/188 - aktualnie cwicze może z 12 tygodni regularnie(a więc krótko) i dopiero ostatnie 2 tygodnie ogarnąłem, że za mało tłuszczy dostarczam wg. tego wyliczenia. Na ile te "obliczacze" żarła są precyzyjne? Moja dieta po wyliczeniach to uogólniając 4 wory ryżu brązowego i 0,5 kg kuraka (+ warzywa) i niby 156g tłuszczu dziennie. Co po podliczeniu wszystkiego musze w siebie wlewać jeszcze ze 120g oliwy, rozłożone do każdego posiłku daje jakieś 30g (spory kielon z tego jest) - to aby nie za dużo? Nie obtłuści mnie to? Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Obtłuścić to cie może po węglach prostych nie oliwie. Chociaz ja bym sie trzymał wersji że 1g tłuszczy na kmc, według mnie to optymalna ilość ale każdy jest inny. A obliczacze żarła, no cóż jak dla mnie super sprawa, dokładne oczywiście nie są bo po prostu to niemozliwe ale BARDZO pomagaja w poznaniu swojego organizmu. Przykład, wyliczyli mi że moje zapotrzebowanie wynosi 2500kcal, po obserwacji organizmu wyszło że moje zapotrzebowanie to jakieś 2300-2400kcal. Czyli jak widac są pomocne. 1 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 No pokombinuje z tą oliwą,dzięki. Po prostu trochę się niecierpliwie bo startowałem będąc dość szczupły ale z obtłuszczonym nieco brzuchem od żarcia pizzy przez rok (obiadowanie sie w pracy..) i nie chciałbym żeby to sie rozrosło. A że prostych w zasadzie nie wpieprzam, wiec powinno być spoko. Co do obserwacji organizmu - póki co za mały staż mam i specjalnie nie zwracałem nigdy uwagi na żarcie, więc ciężko póki co ocenić jak na mnie działa to co jem. Tzn - widze, że rosne troche Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Spokojnie. Niecierpliwośc jest w tym sporcie niewskazana Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 (pipi)a, tylko tyle powiem. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Ten Warszawski koks to ladny pic na wode, pol hurtowni farmakologicznej w nich plynie. Saker pytal gdzies na sfd o dawkowanie clena + propa, paczek wbijal wino a owca pewno wszystkiego po trochu, patrzac na jego forme (2 lata cwiczen) i forme sakera (ok 4 lat).. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Yeti, Minikox to kawał byka, nie dziwota, że żre na potęgę. Spoko koleś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.