YETI 10 944 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 dajcie jakaś odżywka białkowa bez słodzików, istnieje taka ? wszędzie te smakowe govno jest jak nie acesulfam aspartam to cyklaminan sodu i inna Chemia jyzzz http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_Natural_100_Whey_Protein_Concentrate-opis730.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Serek wiejski taki z biedry jest spoko? Bo wymyśliłem sobie, że to będzie moje drugie śniadanie i nie wiem czy dobrze robię.Ogólnie redukcję robię nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Będzie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dobra, to będę mył zęby, spinał poślady, wjeżdżał sobie na ambicję i odmawiał pokusie. Jak wytrzymam z tydzień to powinno wejść w nawyk. Dzięki za wsparcie, chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zakupy z Evanem i limit kasy na 50$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dobra, to będę mył zęby, spinał poślady, wjeżdżał sobie na ambicję i odmawiał pokusie. Jak wytrzymam z tydzień to powinno wejść w nawyk. Dzięki za wsparcie, chłopaki. Jak kiedyś byłem głodny, a nie chciałem jesc to się opijałem do limitu wodą i na jakiś czas miałem spokój (z 5 lat temu byłem grubaskiem, o dziwo). Teraz robie masę, więc jem praktycznie bez ograniczeń. Ciesze się, że organizm w końcu przyzwyczaił się do dużo większej ilości jedzenia, z 3 tygodnie to u mnie trwało. No i w dobry miesiąc na takiej szamie i cwiczeniach zrobiłem prawie +2kg . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Z wodą byłoby ciężko, bo już i tak piję sporo. Zresztą takie metody zalatują anoreksją. Ciężki sprawdzian się szykuje w weekend, bo mamuśka gotuje gołąbki. Postaram się zachować umiar. Parę kilo będę chciał dorzucić na jesień, to przyda się to ciągłe łaknienie. Teraz jest już dobra plażowa sylwetka. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Pokaż się, ocenimy. Jak masz takie łaknienie to jakim cudem masz plażową sylwetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Zapie.rdalam ciężko żeby się wyrównało to jedzenie. Nie mówię, że jest jakaś mega plażowa, ale dla mnie w sam raz. Wrzucałem zdjęcie jakoś pod koniec lutego, wiele się nie zmieniło od tego czasu (zaraz poszukam), może nawet schudłem z kilo albo półtora. e: to te stare, teraz jest w zasadzie identycznie Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Genetyko ! Ty wredna suko !czemu nie mam takiego ksztaltu miesni brzucha... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Już pal licho brzuch - ale typ wpierdziela, chłonie wręcz i go nie zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jade już te 1,5 miesiąca na masówce i zauważyłem dzisiaj, że troche zdąrzyło mnie no dole brzucha podlac. Coś można doraźnie zrobic (dorzucic bieganie?)? Czy musze czekac, aż skończe jako tako mase (narazie 2kg do przodu) i dopiero wtedy martwic się o zbędny tłuszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja robię na masę, ale przynajmniej raz w tyg biegam. Jeżdżę też na rowerze, ale to raczej jako środek transportu. Wydaje mi się, że po prostu musisz zwiększyć proporcjonalnie węgle i pouprawiać aeroby odpowiednią ilość czasu (w innym temacie był fajny wykres). Niektórzy radzą też użycie białka przed i po aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jade już te 1,5 miesiąca na masówce i zauważyłem dzisiaj, że troche zdąrzyło mnie no dole brzucha podlac. Coś można doraźnie zrobic (dorzucic bieganie?)? Czy musze czekac, aż skończe jako tako mase (narazie 2kg do przodu) i dopiero wtedy martwic się o zbędny tłuszcz? Unikać węgli prostych Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Udało się trochę zapanować nad je.bniętym łaknieniem. Pomieszałem wszystkie rady i jakoś to idzie. Dzięki chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jade już te 1,5 miesiąca na masówce i zauważyłem dzisiaj, że troche zdąrzyło mnie no dole brzucha podlac. Coś można doraźnie zrobic (dorzucic bieganie?)? Czy musze czekac, aż skończe jako tako mase (narazie 2kg do przodu) i dopiero wtedy martwic się o zbędny tłuszcz? Unikać węgli prostych obciac wegle, podkrecic aero Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 przecież on masuje to na choj obcinać węgle i jeszcze do tego aeroby dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 2Kg to jest nic a nie waga do przodu Gdy zaczalem z silka wazylem 72 kg, po niecalych dwoch latach doszedlem do 95kg. Na to trzeba cierpliwosci. Zalany brzuch? Walic to. Mnie plazowa sylwetka nie interesuje. Wycinka, redukcja z 80kg? Z osci na wior? Bezsensu, zeby wycinac trzeba miec z czego. Wystarczy poogladac ludzi na kfd ktorzy wycinali sie jeszcze zanim porzadnie zlapali mase. Lapki i reszta zostaly lipne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Sosna on napisał, aby unikać węgli prostych, a nie ogólnie Jest różnica dla organizmu Dzięki Chev za radę. Też masuję co idzie powoli. Ważne by znać umiar i wiedzieć, kiedy się skończy, bo inaczej wyjdzie drugi Pudzian w wersji +20kg bf. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No dokładnie, wyzerować węgle proste na korzyść wegli złożonych dobrej jakości. Ja bym ich nie ucinał napewno skoro robi masę ale postawił na długie uwalnianie i ich jakość , ewentualnie rano aero dorzucił Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Tak się spiąłem i pobiegałem dwa dni ze złości i przed bieganiem miałem regularnie rano w okolicach 84kg (2,5kg do przodu) a teraz 4 dzień po ostatnim bieganiu i dzień w dzień mam już znowu 82,5kg). No (pipi)a nie uradze xD. jem tak: śniadanie: - placki z 2 jaj, 100g owsianki, dżemoraobiad: -100g ryżu, pierś z kurczaka, surówkaprzed treningiem: -2 banany, ewentualnie chleb żytni z serempo treningu: -100g ryżu, pierś z kurczaka (czasem ryba), surówkakolacja: -3 jajka z chlebem żytnim i serem, ewentualnie placki z 2 jaj i 100g owsianki i dżemoraprzed spaniem: -250g chudego twarogu z dżemorem tu sie da coś jeszcze dorzucic? Edytowane 9 Lipca 2013 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jak jest na masowie i mu bebzon pedlewa woda to ok, przeciez jest na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 czyli dac sobie spokój z tym bieganiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dieta wygląda w porząsiu ale gdzie ty tam masz tłuszcz prócz jajek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi