Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

To poltlusty ma wtedy az o 5 gram mniej bialka, slabo. A nie wolisz chudego ? Bo mnie wlasnie chudy lepiej smakuje, szczegolnie z lyzka miodu.

No własnie smakowo mi jednak półtłusty bardziej smakuje. Ogólnie wybierałem półtłusty bo byłem pewien ze ma tyle samo białka co chudy. Albo moze w biedrze na wartosciach odzywczych sie machneli, ch.uj wie

Sprawdziłem, dziwna sprawa panowie, fakktycznie chudy w biedrze ma 19 ale półtłusty juz 13 O_0

No nic przerzucam sie na chudy z biedry szkoda bo licząc sam tydzień diety nieswidomie wych.ujałem sie na 50g białka :(

Ale inna sprawa panowie czy masło orzechowe jest takie droge? nie dosc ze u mnie na wsi zdobycie go to jak przelecenie zakonnicy to jak juz jest to 350g kosztuje 11zł`

Aha, ok dzięki. 

oświec mnie jaka jest różnica, bo sprawdzałem makrosy i kcal i ten krem z biedronki wypada nawet korzystniej (mniej kaloryczny)?  (bez spiny, chce sie tylko dowiedziec ;) )

O jakość tłuszczy i węglowodanów a raczej brak jakości w kremach ;) Akurat jesli chodzi o kaloryczność to duża ilośc kcal z masła jest na plus bo są to zdrowe tłuszcze i w jakościowo dobry sposób podbijają kcal przy masowaniu 

Edytowane przez kanabis

zasadnicza. masło orzechowe składa się w 90 paru procentach z orzechów, reszta to olej roślinny,cukier i sól. w biedrze nie mają. w lidlu mają tylko przy okazji tygodnia amerykańskiego, 430g za 10zł, tanie i dobre (dają tam cukier trzcinowy zamiast białego) 

Edytowane przez Kazub

Sprawdziłem, dziwna sprawa panowie, fakktycznie chudy w biedrze ma 19 ale półtłusty juz 13 O_0

No nic przerzucam sie na chudy z biedry szkoda bo licząc sam tydzień diety nieswidomie wych.ujałem sie na 50g białka :(

Chyba dostajesz specjalną wersję twarogu, bo ja przed chwilą sprawdziłem swój i jak byk jest 18g/100g ;)

A masło orzechowe fpyte produkt, co nie rozmawiam z kimś  czy czytam o tym to polecają (uczywiście odpowiednio porcjowane) a kremy jakies to pewnie cukier sam ;)

Chyba dostajesz specjalną wersję twarogu, bo ja przed chwilą sprawdziłem swój i jak byk jest 18g/100g ;)

A masło orzechowe fpyte produkt, co nie rozmawiam z kimś  czy czytam o tym to polecają (uczywiście odpowiednio porcjowane) a kremy jakies to pewnie cukier sam ;)

No to moze osiemnascie zaokrąglając 20 ale półtłusty zaokrąglając ma 10 i co teras?

Maslo orzechowe to niezdrowne guwno z prazonych orzechow.

tluszcze trans, cukier, etc.

prawdziwe jest drogie.

A mit widze dalej krazy. Jedz maslo orzechowe bedziesz tlusta swinia z zatkanymi tetnicami.

9 pln xddddddd

Edytowane przez Jaczes