Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie mówiliście że masło orzechowe jest TAK zaje.biste.

Kupilem wczoraj i jest mesjasz. Teraz nawet jak chce mi sie coś podjeść to łyżeczka masełka i git

Opublikowano

są jakieś spartakusy wegetarianie? w sensie nie koniecznie na forumku tylko czy znacie kogoś kto dość tak coś trenuje i nie je mięcha?

ja od jakichś 2 miesięcy nie jem mięsa wcale - po wizycie na wsi u rodzin dostaliśmy trochę świniaka, jakiś pasztet, schabik, kiełbache z takiego swojego - pyszności!

jak zjedliśmy to i znów poszedłem do sklepu po wędlinę czy inne mięso to nie mogłem się tego chwycić potem i fakt faktem zrezygnowaliśmy z żoną z mięsa.

Ten typ jest weganem. Ogólnie to idol, jaram się tym streetworkoutem, a to co on tworzy to poezja.

tumblr_mjm2keliuH1r89tljo1_1280.jpg

A do tego ma kobitę co ma tą samą zajawkę. TAKĄ kobitę. Coś wspaniałego :)

Opublikowano

Przejadła mi sie już złocista i curry. Tak samo gyros i pięć smaków

przyprawą po staropolsku (kamisa bodajże)

Meksykańska z kamisa dobra jest.

Z Vegetą lepsze, zwłaszcza z Węgierską.

lol yebłem na cyce. to nie są przyprawy, tylko glutaminiany z solą. polecam naturalne składniki

pierś z kurczaka robie na kilka sposobów, zależy z czym, ale podstawową przyprawa jest zawsze czosnek. do moich ulubionych należą też - korzeń imbiru, papryka czili, bazylia (świeże liście), sos sojowy, miód. wszystko do dostania np. w lidlu, chociaż miód to lepiej u pana wiesia

Opublikowano

Przejadła mi sie już złocista i curry. Tak samo gyros i pięć smaków

przyprawą po staropolsku (kamisa bodajże)

Meksykańska z kamisa dobra jest.

Z Vegetą lepsze, zwłaszcza z Węgierską.

lol yebłem na cyce. to nie są przyprawy, tylko glutaminiany z solą. polecam naturalne składniki

pierś z kurczaka robie na kilka sposobów, zależy z czym, ale podstawową przyprawa jest zawsze czosnek. do moich ulubionych należą też - korzeń imbiru, papryka czili, bazylia (świeże liście), sos sojowy, miód. wszystko do dostania np. w lidlu, chociaż miód to lepiej u pana wiesia

No ale mi chodziło własnie o to co napisali chłopaki więc nie pier.dol