Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

no makaron czy kasza to mnie jakos nie ratuje specjalnie - pomodyfikowałem sobie tak rzeczy ze juz makro mi sie składają ładnie. Tylko jednak męczy mnie deko wpieprzanie 3 obiadów i jeszcze bede kombinował zeby zrobic z tego 2 większe, bo ile mozna wpier.dalać :P

Jakies posiłki ciekawe proponujecie na bazie kuraka? głownie robie sobie takie pociachane w kostke kawałki z ryżem zmieszanym z oliwą i pomidorem, czasem kotlety porobie. ryz wiadomo na cos innego mozna zamienic. Czasem sobie steka pocisne. Ale nie wiem - jakies zapiekanki z warzywami, makaronem i kurakiem?

stary, ja od pół roku jem mniej wiecej w ten sposób, ytlko żeby tego ryżu mniej było to bym spiął sobie te trzy obiady w dwa. Po prostu w pracy praktycznie cały czas jem - 9 sniadanie, 12 obiad, 16 drugi obiad, lol ;)

miałem ze dwa momenty, ze wątpiłem przy zarciu, ale zawsze jest motywacja ze jednak rosne(co w moim przypadku nie jest wcale takie łatwe) i jest git :D

i tak z przymróżeniem oka na temat masowania, lubie fulmiki tego typa  :
http://www.youtube.com/watch?v=AeOh18mWWzg&feature=youtu.be

Edytowane przez Dark Serge
  • Plusik 2

Serge jaki staż i postęp?

Coś mi sie kojarzy, że masz podobnie jak ja - wysoki i ekto w 3 du.py.

Dokładnie - cisne od marca, 190cm i z 85KG na 101kg aktualnie. Z tą różnicą, że jestem starszy i jade bez supli (gainera po treningu nie licząc) ;)

Czasem jak mam coś w dany dzień zrobić to musze sprytnie włożyć to między posiłki, bo potem np. zjem drugi obiad o 21, trzeci musze zjeść o 23, a kolacje o 24 albo i później - a wstać o 8 trzeba i czas na regeneracje sie kurczy.

A z twarogów na sucho to mi mocno siedział zawsze twaróg z rzodkiewką, tylko sie skonczył sezon. ale pomidor + sól na wypasie.

Co jecie na kolację na redukcji ? Bo wiadomo, że nie powinna być duża ale żeby była dość sycąca aby w nocy się żreć nie chciało...

Chudy twarog ok200g/jakas rybka/nawet cycek drobiowy

ja powiem że półtłusty

Z tą różnicą, że jestem starszy i jade bez supli (gainera po treningu nie licząc) 

to tak jak byś powiedział, że lecisz na sucho, nie licząc zastrzyku po południu

Panowie jakie warzywa i owoce mają najwięcej witamin i minerałów

wszystkie, a najlepszym przyjacielem młodego siłacza są brokuły. na przykład polane sosem czosnkowym na bazie jogurtu z odrobiną majonezu. dla bajeru można posypać płatkami migdałów. no i szpinak i wszystko co zielone oprócz marihuany.

Info masz dobre, ale skad to nie wiem 

mówiłeś już kiedyś

Edytowane przez Kazub

Info masz dobre, ale skad to nie wiem :P

A jak u ciebie z zalaniem? Mnie już ta oponka zaczyna w(pipi)iac (od kwietnia wpyerdalanie do oporu robi swoje).

ja z oponką startowałem, także cały czas ją nosze, nieznacznie sie powiększyła,ale wszystko spoko, nic nie wisi :P

Z tą różnicą, że jestem starszy i jade bez supli (gainera po treningu nie licząc) 

to tak jak byś powiedział, że lecisz na sucho, nie licząc zastrzyku po południu

Źle się wyraziłem, chodziło mi, że bez żadnych specyfików typu kreatyna, bcaa, czy inne takie ;)