Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Qjot dodaj cynamonu/jakichkolwiek owoców i jogurtu naturalnego. Wchodzi gładko i przyjemnie Dark Serge zamiast ryżu (brązowy prawda) jak maciucha napisał makaron, kasza a od siebie dodam jakieś produkty pelnoziarniste (np raz na jakiś czas robię sobie takie placki z razowej mąki. Świetne jako jakas odmiana) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 no makaron czy kasza to mnie jakos nie ratuje specjalnie - pomodyfikowałem sobie tak rzeczy ze juz makro mi sie składają ładnie. Tylko jednak męczy mnie deko wpieprzanie 3 obiadów i jeszcze bede kombinował zeby zrobic z tego 2 większe, bo ile mozna wpier.dalać Jakies posiłki ciekawe proponujecie na bazie kuraka? głownie robie sobie takie pociachane w kostke kawałki z ryżem zmieszanym z oliwą i pomidorem, czasem kotlety porobie. ryz wiadomo na cos innego mozna zamienic. Czasem sobie steka pocisne. Ale nie wiem - jakies zapiekanki z warzywami, makaronem i kurakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Spokojnie. Organizm musi się przestawić na tryb "wpier.dalania". Za jakiś czas te 5 posiłków to będzie mało i będzie ci w brzuchu burczeć. Każdy z nas tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) stary, ja od pół roku jem mniej wiecej w ten sposób, ytlko żeby tego ryżu mniej było to bym spiął sobie te trzy obiady w dwa. Po prostu w pracy praktycznie cały czas jem - 9 sniadanie, 12 obiad, 16 drugi obiad, lol miałem ze dwa momenty, ze wątpiłem przy zarciu, ale zawsze jest motywacja ze jednak rosne(co w moim przypadku nie jest wcale takie łatwe) i jest git i tak z przymróżeniem oka na temat masowania, lubie fulmiki tego typa :http://www.youtube.com/watch?v=AeOh18mWWzg&feature=youtu.be Edytowane 4 Listopada 2013 przez Dark Serge 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 No ale tak sie żre Serge. Nie jesz wcale częściej niż my. Ja tez w kuchni spędzam więcej czasu niż wszystkie baby z forum razem wzięte Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Przy dwóch kobietach na forum to nie takie trudne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 3 bo jeszcze jest banny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Co jecie na kolację na redukcji ? Bo wiadomo, że nie powinna być duża ale żeby była dość sycąca aby w nocy się żreć nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Serge jaki staż i postęp? Coś mi sie kojarzy, że masz podobnie jak ja - wysoki i ekto w 3 du.py. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Co jecie na kolację na redukcji ? Bo wiadomo, że nie powinna być duża ale żeby była dość sycąca aby w nocy się żreć nie chciało... Chudy twarog ok200g/jakas rybka/nawet cycek drobiowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Polecam moje ulubione danie ostatnio. Chudy twaróg zmieszany z liściami szpinaku i połówką pomidora. Doprawiony ziołami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Serge jaki staż i postęp? Coś mi sie kojarzy, że masz podobnie jak ja - wysoki i ekto w 3 du.py. Dokładnie - cisne od marca, 190cm i z 85KG na 101kg aktualnie. Z tą różnicą, że jestem starszy i jade bez supli (gainera po treningu nie licząc) Czasem jak mam coś w dany dzień zrobić to musze sprytnie włożyć to między posiłki, bo potem np. zjem drugi obiad o 21, trzeci musze zjeść o 23, a kolacje o 24 albo i później - a wstać o 8 trzeba i czas na regeneracje sie kurczy. A z twarogów na sucho to mi mocno siedział zawsze twaróg z rzodkiewką, tylko sie skonczył sezon. ale pomidor + sól na wypasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nigdzie tu swojego wieku nie pisałem, ale wnioskuje że brak swetra na klacie mnie zdradził . Wrzuc fote, 101kg przy moim wzroście to musi byc już kawał s(pipi)ysyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Coś mi świta, że w okolicach 18-19 lat jesteś? Albo mam jakieś przeterminowane informacje. A focisze wrzuce jak skoncze mase w lutym jakoś - ot, zaznaczenie milestone'a będzie. A teraz czas na spóźniony obiad ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Info masz dobre, ale skad to nie wiem A jak u ciebie z zalaniem? Mnie już ta oponka zaczyna w(pipi)iac (od kwietnia wpyerdalanie do oporu robi swoje). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Panowie jakie warzywa i owoce mają najwięcej witamin i minerałów. Mam nowe postanowienie, będe żarł jak papaj codziennie bukiet warzyw i owoców. Albo macie moze jakąś stronke z dokłądnie podanymi witaminami i minerałami poszczególnych warzyw i owoców? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Po angielsku, ale nawet po obrazkach sie domyslisz. Moze ci pomoze. https://drive.google.com/file/d/0B6Mx1Wo6vLQkRG5LU3F6RmpfVFE/edit?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Spoko , miałem z anglika mocne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 To bedziesz wniebowziety ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Co jecie na kolację na redukcji ? Bo wiadomo, że nie powinna być duża ale żeby była dość sycąca aby w nocy się żreć nie chciało... Chudy twarog ok200g/jakas rybka/nawet cycek drobiowy ja powiem że półtłusty Z tą różnicą, że jestem starszy i jade bez supli (gainera po treningu nie licząc) to tak jak byś powiedział, że lecisz na sucho, nie licząc zastrzyku po południu Panowie jakie warzywa i owoce mają najwięcej witamin i minerałów wszystkie, a najlepszym przyjacielem młodego siłacza są brokuły. na przykład polane sosem czosnkowym na bazie jogurtu z odrobiną majonezu. dla bajeru można posypać płatkami migdałów. no i szpinak i wszystko co zielone oprócz marihuany. Info masz dobre, ale skad to nie wiem mówiłeś już kiedyś Edytowane 8 Listopada 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Info masz dobre, ale skad to nie wiem A jak u ciebie z zalaniem? Mnie już ta oponka zaczyna w(pipi)iac (od kwietnia wpyerdalanie do oporu robi swoje). ja z oponką startowałem, także cały czas ją nosze, nieznacznie sie powiększyła,ale wszystko spoko, nic nie wisi Z tą różnicą, że jestem starszy i jade bez supli (gainera po treningu nie licząc) to tak jak byś powiedział, że lecisz na sucho, nie licząc zastrzyku po południu Źle się wyraziłem, chodziło mi, że bez żadnych specyfików typu kreatyna, bcaa, czy inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Różnice w wartościach odżywczych i IG między płatkami owsianymi błyskawicznym a górskimi są wyraźne? Warto poświęcić dla nich wygodę płatków instant? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 IG bym sie nie martwil. Wartosciami juz bardziej, sam wybierz co wazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Przerzucę się w takim razie na górskie, podgrzać mleko to żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Przy okazji. Pare wykresow o tym ze tluszcz nie jest tak zly jak go maluja. http://authoritynutrition.com/6-graphs-the-war-on-fat-was-a-mistake/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi