II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Tluszcz jest potrzebny. Na wycince najwiecej kontuzji. Dlatego masa forever. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Panowie jakie warzywa i owoce mają najwięcej witamin i minerałów wszystkie, a najlepszym przyjacielem młodego siłacza są brokuły. na przykład polane sosem czosnkowym na bazie jogurtu z odrobiną majonezu. dla bajeru można posypać płatkami migdałów. no i szpinak i wszystko co zielone oprócz marihuany. Tak też myślałem że wszystkie są mniej więcej tak samo dobre, aby warzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Po angielsku, ale nawet po obrazkach sie domyslisz. Moze ci pomoze. https://drive.google.com/file/d/0B6Mx1Wo6vLQkRG5LU3F6RmpfVFE/edit?usp=sharing łeee ale tutaj nie ma tego co chciałem ;/ Chcaiłem jakąś tabelkę z dokładnymi danymi na 100g warzyw i owoców dobra już sam znalazłem http://www.kfd.pl/zawarto%C5%9B%C4%87-witamin-w-owocach-i-warzywach-231524.html/ Patrze że faworytem niedocenianym jest zwykły groszek i kiwi Edytowane 9 Listopada 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tluszcz jest potrzebny. Na wycince najwiecej kontuzji. Dlatego masa forever. po cichu i z pewną nutą nieśmiałości propsuje ta postępująca moda na schodzenie jak najniżej z fatem nie ma za wiele wspólnego ze zdrowiem. budzi pewne skojarzenia z przemysłem modowym i wybiegami, a to nie poszło w najlepszym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 jakby ktos szukał alternatywy dla zwykłego kurczaka -70g makaronu pełnoziarnistego -250g kurczaka -70g mieszanki warzyw mrożonych -1 papryka czerwona -1/3 słoiku sosu tikka masala całosc jest przepyszna (i dosc ostra) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) kur.va wpierdo.liłbym Edytowane 9 Listopada 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Tylko ze hameryki takim zestawem nie odkryles Edytowane 9 Listopada 2013 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ale wcale nie mówię, że odkryłem . Czasami sam zapomne jak przyrządzałem sobie żarcie kilka miesiecy wcześniej i sie ciesze jak mi ktoś przypomni . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 no ale zaproponowałeś to jako alternatywe dla zwykłego kurczaka. zastanawia mnie w takim razie, jakiego zwykłego kurczaka miałeś na myśli. ugotowanego i osolonego ? dla kogoś, kto do tej pory robił sobie zapiekanki z chleba, sera i keczapu w mikrofalówce (instant klasyk wśród młodych ludzi bez wyobraźni kulinarnej, ambicji i umiejętności), to będzie nie lada inspiracja. z tym że smażoną pierś kurczaka z mrożonką i sosem ze słoika przyrządza jakieś 80% populacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nie mądrzyć się. Ostatni raz sos Tikka Massala jadłem w sierpniu i całkowicie o nim zapomniałem, więc Maciucha mi przypomniał swoim wpisem, co oznacza, że jednak jego post był produktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 no ale zaproponowałeś to jako alternatywe dla zwykłego kurczaka. zastanawia mnie w takim razie, jakiego zwykłego kurczaka miałeś na myśli. ugotowanego i osolonego ? dla kogoś, kto do tej pory robił sobie zapiekanki z chleba, sera i keczapu w mikrofalówce (instant klasyk wśród młodych ludzi bez wyobraźni kulinarnej, ambicji i umiejętności), to będzie nie lada inspiracja. z tym że smażoną pierś kurczaka z mrożonką i sosem ze słoika przyrządza jakieś 80% populacji. zapomniałeś wymienic świeżą czerwoną paprykę i tu cie (pipi)a mam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 jak chcesz być jeszcze bardziej szalony, to wrzuć też cebule i cykorie. jak chcecie gotowej, dobrej mrożonki do kurczaka z patelni, to w lidlach mają taką - czerwona fasola,zielona fasola szpparagowa, marchewka, papryka i takie mini kolbki kukurydzy, nazywa się jakoś mix meksykański, kosztuje 6 za 450 i jak nazwa wskazuje, można doyebać czili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 No faktycznie ameryki nie odkryłeś maciucha, ale plus za to że pociekła ślinka Tymbardziej że ja nienawidze gotowanej piersi bo jest imo chuyowa i cały czas lece na smażonej na PAM oleju więc u mnie taki zestaw jak podałeś to standard. Ja dla odmiany polecam ze 3 jajka sadzone do tego 400g ziemniaczków i pełno surówki z buraczków. 10/10 Ja wczoraj kupiłem w biedrze mrożony groszek i kiwi na cały tydzień. Rezygnuje z witamin w tabsach. ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 mięso gotowane na wodzie nie może być dobre, smażone zawsze będzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja w sumie fanem nie jestem gotowanej, ale w bulionie z warzywami ma przyjemny smak. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Dobra to jest z parownika. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 http://www.badapak.pl/ Genialny sklep, zaraz zrobię zakupy, orzechy, olej kokosowy, ryż basmati itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Olej kokosowy to nejlepsza rzecz jaka sie mi ostatnio przytrafila. Smaze na tym, dodaje do cieplej owsianki, dodaje do ryzu czy makaronu. Pomijam juz jego wlasciwosci, ale smak jaki nadaje potrawom, priceless. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dla smakoszy kuraka polecam tą przyprawe, 9/10. Jak lubicie lekką pikanterie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Często pijecie napoje "light" ? Słyszałem wiele negatywnych opinii na temat aspartamu, zawartego w pepsi czy coca coli bez cukru. Jednak spotkałem się też ze stwierdzeniem, że to małe dawki tego słodzika i nie powodują raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie pijam takich wynalazków w ogóle. Swoją drogą brałem ostatnio jakieś tabletki na ból głowy i sie doczytałem że jednym ze składników jest właśnie aspartam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 W gumach do żucia też znajduje się aspartam. Cóż i tak umrzesz więc jeden czy dwa takie napoje na miesiąc raczej nic ci nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Na coś trzeba umrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Często pijecie napoje "light" ? Słyszałem wiele negatywnych opinii na temat aspartamu, zawartego w pepsi czy coca coli bez cukru. Jednak spotkałem się też ze stwierdzeniem, że to małe dawki tego słodzika i nie powodują raka. Ja czasem popijam cole zero i sobie cenie. Zawsze lepszy słodzik w minimalnych ilościach niż zwykły cukier. Ochu.jałby człowiek od samej wody Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 W Coca Colu i Pepsi najgorszym złem chyba i tak najgorszy jest kwas fosforowy. Generalnie, bardzo lubię Pepsi, mógłbym pić codziennie, ale na szczęście potrafię się pohamować, bo miałem kiedyś z tym problem. Miałem 2 okresy w życiu, kiedy piłem tego chvjostwa bardzo dużo. Raz skończyło się na złamaniu ręki w dwóch miejscach z przemieszczeniem, a za drugim razem pękła mi torebka stawowa w stawie skokowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi