Opublikowano 21 grudnia 201311 l Pisze o początku doradzania,bo to że pisał ktoś ostatnio to mógł mieć twoja logikę,po co przerwa skoro idzie i jestem zadowolony.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Jaką moją logike? Znów masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu. W mojej logice pisząc masa, mam na myśli cykle w których po każdym następuje miejsce na regeneracje , tutaj nikt nikogo nie siedzi i nie pilnuje czy robi takie przerwy czy leci jak małolat bez przerwy. Napisał że nie robił przerw to mu napisaliśmy że robił źle i powinien po kazdym cyklu sie regenerować. Ostygnij troche.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Z tego co pisał jest zadowolony ze swoich wyników i to widać, nie rozumiem po co miałby cokolwiek zmieniać Muszę cytować bo nie wiesz co piszesz?
Opublikowano 21 grudnia 201311 l kanabis, zależy mi na 6tce na brzuchu na lato, a obecnie mimo iż spokojnie moge palcami wyczuc że są tam już dosc spoko mięśnie to przez tłuszcz mało co widac to nie bedzie żadna wyniszczająca, ostra redukcja z 4h aerobów tygodniowo. po prostu obetne troche tłuszcze i słodycze i postaram się o większą aktywnosc w ciągu dnia. miałem 1,5 tygodnia zupełnie bez cwiczenia i troche lepiej sie czuje w ciagu dnia, ale w(pipi)ia mnie mała ilosc snu w nocy(ostatnio po 5,5h) ale teraz święta to sie odespie co nieco. zaraz ide sobie machnac klatke z barkami. brakowało mi tej walki z samym sobą przez te 1,5 tygodnia a i przez te 1,5 tygodnia jadłem na około 3300-3500kcal (podczas okresu jak cwiczylem 4000kcal) i pomimo jedzenia dosc sporej ilosci słodyczy schudłem 0,5kg xD Edytowane 21 grudnia 201311 l przez maciucha
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Znaczy to że powinieneś dołożyć co najmniej 30% kcal do tych 3500,co daje jakieś 4500,tyle że w postaci wolnych węgli i zdrowego fatu(olej lniany,tylko ciężko kupić dobry).Jak chcesz to możesz mi podesłać na pw swoją dietę,to ją oblookam.Co do problemów ze snem,to mi wygląda na braki magnezu,zainwestuj w mleczan,cytrynian lub asparaginian.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Litwin, tyle że ja nie mam miejsca na więcej jedzenia. Chodze cały dzień najedzony i w okresie gdy nie cwiczye po prostu mam mniejszy apetyt. Diete potem podeśle. Co do snu to nie chodzi o problemy, tylko o brak czasu (w czerwcu zamierzam zobaczyc sie na liście przyjętych na medycyne i mam ostry zapjerdol w tym roku). Edytowane 21 grudnia 201311 l przez maciucha
Opublikowano 21 grudnia 201311 l To chyba ze tak,myślałem ze spać nie możesz.Najłatwiej podbić kalorykę tłuszczem,1 ml to 9 kcal,łyżka od zupy to już 135 kcal,tak najłatwiej,albo orzechy-100 gram 600 kcal
Opublikowano 31 grudnia 201311 l W ostatni tydzień rano zawsze waga pokazywała 89,5-90,5 kg. Dziś rano wstaję, a tam 88,2kg. dafaq? Wczoraj jadłem i piłem normalnie, koło 4000kcal i 3/4l płynów. Takie są wahania wody w organiźmie, czy od samego myślenia o redukcji ubywa mi kilogramów? xD
Opublikowano 2 stycznia 201411 l Zna się ktoś porządnie na diecie? Mam kilka pytań a nie chce zadawać na forach kulturystycznych bo mnie nawyzywają . Edytowane 2 stycznia 201411 l przez szarku123
Opublikowano 2 stycznia 201411 l Nie wiem czy znam się aż tak bardzo,ale jak zadasz pytanie to mogę spróbować odpowiedzieć.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Ojej liti, cóż za skromność Kabi już ci pisałem kiedyś,nie musisz czuć się w obowiązku odpisywać na każdy mój post,gdyż na ogół kończy się to źle dla ciebie,obnażasz swoje braki.Idź poćwiczyć dodawanie kalorii.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Pogrążasz sie liti za każdym razem. Za każdym coraz bardziej. :confused: I prosze skończ z tym dodawaniem kalorii bo naprawde robisz z siebie strasznego idiotę bo moge w kązdej chwili przytoczyć twojego posta gdzie wg ciebie 400 kcal to to samo co 500 i sie skończy błaznowanie, zrobić to liti? Naprawde chcesz znowu sie ośmieszyć? Edytowane 3 stycznia 201411 l przez kanabis
Opublikowano 3 stycznia 201411 l kabi i liti, to bardziej jak bolek i lolek, chip i dale czy raczej jak zwirek i muchorek? lesiu I grzesiu? :| Edytowane 3 stycznia 201411 l przez Jaczes
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Pogrążasz sie liti za każdym razem. Za każdym coraz bardziej. :confused: I prosze skończ z tym dodawaniem kalorii bo naprawde robisz z siebie strasznego idiotę bo moge w kązdej chwili przytoczyć twojego posta gdzie wg ciebie 400 kcal to to samo co 500 i sie skończy błaznowanie, zrobić to liti? Naprawde chcesz znowu sie ośmieszyć? Z chęcią przytocz posta gdzie piszę 430 kcal i napisałem prawie 500 kcal(później dołożyłem 7 gram fatu by wyszło to 500)za to ty z 60 gram makaronu i 25 gram tłuszczu wyliczyłeś 300 kcal <lol>
Opublikowano 3 stycznia 201411 l 500 kcal to na ogół tłuszcz i trochę węgli,powiedzmy 25 ml tłuszczu i 60 gram makaronu,to nie jest aż tak dużo na 4-5 posiłków. 25x 8 + 60x3,5 = 200+210= 410 Jak coś to moge tobie załatwić korki z matmy chcesz? Prosze przytocz posta w którym wyliczyłem 300kcal. Bo jak nie to wiesz że sie kolejny raz skompromitujesz. Więc lepiej sie postaraj. Albo wyjdź i wstydu oszczędź Aha, jeśli nie znajdziesz to zawsze możesz mnie pocisnąć że robiłem mase na pyzach 6 lat temu albo że jestem alkoholikiem. Jestem tak miły że nawet ci juz podpowiadam. Nie dziękuj Edytowane 3 stycznia 201411 l przez kanabis
Opublikowano 3 stycznia 201411 l Zaraz znajdę post na razie pocisnę ciebie jako nieuka 1 gram tłuszczu ma 9 kcal,a węgle 4. Łap mistrzu: 50g makaronu ma ok 170kcal 25 g tłuszczu ok 200kcal. Moge wiedzieć jak ty obliczyłeś tam 439kcal? Edytowane 3 stycznia 201411 l przez Litwin25
Opublikowano 3 stycznia 201411 l A wiesz że makaron nie zawiera w 100% węglowodanów a 25ml tłuszczu np oleju także nie zawiera w 100% tłuszczów? Wiesz, starasz tutaj sie zgrywać chodzącą encyklopedię bodybuildingu a tak naprawde nie potrafisz nikomu nawet podpowiedzieć tak jak ta osoba oczekuje , bo piszesz posty ubrane w trudne słówka aby przykryć swoją niewiedzę. No ale czego sie spodziewać po gościu który uważa że woda po zmrożeniu i rozmrożeniu zmienia swoją strukture. Naprawde liti, wyjdź już. Pogrążasz sie liti za każdym razem. Za każdym coraz bardziej. :confused: I prosze skończ z tym dodawaniem kalorii bo naprawde robisz z siebie strasznego idiotę bo moge w kązdej chwili przytoczyć twojego posta gdzie wg ciebie 400 kcal to to samo co 500 i sie skończy błaznowanie, zrobić to liti? Naprawde chcesz znowu sie ośmieszyć? Z chęcią przytocz posta gdzie piszę 430 kcal i napisałem prawie 500 kcal(później dołożyłem 7 gram fatu by wyszło to 500)za to ty z 60 gram makaronu i 25 gram tłuszczu wyliczyłeś 300 kcal <lol> Zaraz znajdę post na razie pocisnę ciebie jako nieuka 1 gram tłuszczu ma 9 kcal,a węgle 4. Łap mistrzu: 50g makaronu ma ok 170kcal 25 g tłuszczu ok 200kcal. Moge wiedzieć jak ty obliczyłeś tam 439kcal? 170+200=300 Litwin25. 2014.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l A wiesz że makaron nie zawiera w 100% węglowodanów a 25ml tłuszczu np oleju także nie zawiera w 100% tłuszczów? Wiesz, starasz tutaj sie zgrywać chodzącą encyklopedię bodybuildingu a tak naprawde nie potrafisz nikomu nawet podpowiedzieć tak jak ta osoba oczekuje , bo piszesz posty ubrane w trudne słówka aby przykryć swoją niewiedzę. No ale czego sie spodziewać po gościu który uważa że woda po zmrożeniu i rozmrożeniu zmienia swoją strukture. Naprawde liti, wyjdź już. Pogrążasz sie liti za każdym razem. Za każdym coraz bardziej. :confused: I prosze skończ z tym dodawaniem kalorii bo naprawde robisz z siebie strasznego idiotę bo moge w kązdej chwili przytoczyć twojego posta gdzie wg ciebie 400 kcal to to samo co 500 i sie skończy błaznowanie, zrobić to liti? Naprawde chcesz znowu sie ośmieszyć? Z chęcią przytocz posta gdzie piszę 430 kcal i napisałem prawie 500 kcal(później dołożyłem 7 gram fatu by wyszło to 500)za to ty z 60 gram makaronu i 25 gram tłuszczu wyliczyłeś 300 kcal <lol> Zaraz znajdę post na razie pocisnę ciebie jako nieuka 1 gram tłuszczu ma 9 kcal,a węgle 4. Łap mistrzu: 50g makaronu ma ok 170kcal 25 g tłuszczu ok 200kcal. Moge wiedzieć jak ty obliczyłeś tam 439kcal? 170+200=300 Litwin25. 2014. Kabi 2014 439=400 Kabi pogrążasz się,bo ja wyliczyłem z 60 gram makaronu kalorie a nie ilość węgli,naprawdę jaki żal.Tak samo oleje mają po 100% tłuszczu w sobie(olej lniany).Potwierdza się że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nadal nie doczytałeś co znaczy słowo struktura.Aż muszę dopisać,nigdzie nie napisałem wcześniej że tłuszcz ma 100% tłuszczu w tłuszczu,tylko z 25 gram wyliczyłem kaloryczność,która wynosi 9 kcal na 1 gram. Edytowane 3 stycznia 201411 l przez Litwin25
Opublikowano 3 stycznia 201411 l I to jest twoja argumentacja na to że czytać nie umiesz i liczyć kalorie?Coraz słabiej,słabiej niż męczenie ciebie od alkoholików i masowania się na pyzach.
Opublikowano 3 stycznia 201411 l A wiesz że makaron nie zawiera w 100% węglowodanów a 25ml tłuszczu np oleju także nie zawiera w 100% tłuszczów? cenna uwaga z tym olejem. faktycznie nie 100%, tylko 98%. te śladowe ilości węglowodanów i białka są cholernie ważne w liczeniu bilansu. Edytowane 3 stycznia 201411 l przez Kazub
Opublikowano 3 stycznia 201411 l No jeżeli liti się kłóci skąd te moje 8 kcal zamiast 9 to wytłumaczyłem koledze.