kanabis 22 419 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Czyli jeżeli po treningu wypije carbo w odpowiedniej ilości to po przyjściu do domu (~30 minut) wystarczy że zjem posiłek z białkiem?Czy muszę dorzucić jakieś węgle. ja na twoim miejscu wywaliłbym carbo a z weglami z żarcia po treningu nawet bym sie nie zastanawiał, tak jak pisał yeti Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nigdy nie miałem problemów z laktozą, a od 2-3 miesięcy nie moge nawet zjeść zółtego sera bez gazów-morderców, co jest =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Starość,moja matka też uczulenie złapała mając 50 lat.Żarcie jest coraz bardziej przetworzone,nawalone mają chemii która powoduje stany zapalne,a to pierwszy krok do nie tolerowania pokarmów czy uczuleń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Całe szczęście, że mogę zachlewać się mlekiem i całą resztą bez turbulencji żołądkowych. Nie wiedziałem, że aż tyle ludzi ma problemy z laktozą. Pamiętam, że robiąc w lidlu miałem zmiany od 4 rano i o trzeciej żrąc śniadanie za godzine mnie czyściło, lol. Co to byly za chore godziny pracy szkoda gadać. Zacząłem jeść brązowy ryż i nawet mi smakuje, szkoda, że pół dnia się gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przed gotowaniem można go podprażyć na patelni, potem krócej będzie się gotował i nie będzie taki 'wiórowy'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Można też robić makaron brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Noo makaron brązowy to mistrz, zdecydowanie bardziej wolę bardziej od zwykłego. Lubella ma dobre brązowe makarony spaghetti. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tez jadam makaron brązowy, polecam. Gotuje taki makaron potem jajka na patelnie dorzucam wędzonego kuraka i taką jajecznicą zalewam makaron. Goty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Czy ryba w puszce w sosie pomidorowym z biedry to dobry skladnik zarcia na mase? Jem dziennie po 2 puchy na spokojnie, lekko wchodzi, jest sycaca i w puszce jest 410 kcal / bialko 15,6g / wegle 8,2g / tluszcz 35g. Szybki posilek dla robola lepszy niz hotdogi czy pita - chlopaki takie cos pochlaniaja non stop. Ja ewentualnie biore pite z gyrosem do pelna z fastfoodow. W sumie na weekend jem cos innego jak pizza z... Potrojnym gyrosem albo tunczykiem. Dalej nie wiem jak sie je po 5 posilkow dziennie ale zglebiam ta wiedze, moj zoladek ma jednak powazne problemy z trawieniem. Co dobrego polecacie wlaczyc do diety na dobre sranie? Jogurty i sypac ziarna bogate w blonnik? Poza tym co jeszcze oprocz jaj, ryzu, kaszy, makreli, sledzia, kurczaka, tunczyka mozna jesc dobrego? Wciagam wszystkie nowe pomysly. Z okazji niedzieli atakuje dzisiaj gulasz z lopatki na cebuli, do tego ziemniaki ale raz-dwa w tygodniu mozna frytasy czy cos w podobie zjesc, hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Na sranie to dorzuć owoce i warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Od jutra atakuje jablka, jakbym gdzies dorwal sliwki i walnal pol litra odzywki to mialbym czyszczenie jelit na poziomie tornada. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Czy ryba w puszce w sosie pomidorowym z biedry to dobry skladnik zarcia na mase? Ryby są dobre, ale nie to coś co jest w puszkach, może poza tuńczykiem. To badziewie w sosach pomidorowych odpuść i lepiej kup makrele lub jakieś filety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Od biedy Tesco ma filety z makreli w sosie pomidorowym w miarę dobrej jakości,ale wszystkie ryby w puszkach są nawalone chemią by mogły długą mieć przydatność. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Z wybryków polecam wypróbowac krewetki z kaszą jaglaną, własnie oszamałem i pycha Tylko te lidlowskie nie śmierdziele z biedronki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Makaron brązowy nawet z biedronki bardzo mi smakuje. Kosztuje 3 zł ale jest świetny. Zalatuje troszkę smakiem kaszy gryczanej, więc nie wszystkim podchodzi. Ja dodaję kurczaka i robię sos z pomidorów z puszki i przypraw. Fajny i zbilansowany posiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A ze sraniem, to pamiętaj ze potrzebujesz błonnik wrzucić do diety, on Ci sam wszystko "poukłada" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A ze sraniem, to pamiętaj ze potrzebujesz błonnik wrzucić do diety, on Ci sam wszystko "poukłada" no to zje 2 jabłka dziennie i wystarczająca ilość błonnika będzie do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jasne,jedno jabłko wielkości 145 gram ma 2,4 grama błonnika,więc 2 ok. 5 gram a to conajmnej o 15 za mało: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie,Jab%C5%82ko.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Myśle że jedząc kasze, owies i inne produkty pełnoziarniste ciężko mieć problem z błonnikiem. Mój klocek np powinien znajdowac sie w podręcznikach zdrowego żywienia i wypróżniania Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 pics or didn't happen Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 pics or didn't happen Please no,nie prowokuj go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kanabis pewnie juz kabana do sesji ustawia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Pewnie bedzie jakis wykadrowany by wygladal na wiekszego niz w rzeczywtosci. <czarnoksieznik> Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 I spompowany na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ostatnio zacząłem miksować wszystko w blenderze, najczęściej twaróg + 1/3 jogurtu naturalnego (400g całość) + pol bananka i powiem Wam, idealna przekąska na podwieczorek/drugie śniadanie. Tak się tylko zastanawiam, jakbym dokupił zwykłe białko i aplikował do tego koktajlu, byłoby wszystko ok? W sensie ,czy z twarogiem i naturalnym moze być to białeczko? Bo pisaliście, by z mlekiem nie łączyć.. / kiedyś pisałem o wydętym brzuchu, to po prostu za dużo mlecznych wyrobów jem, rano owsianka, później serki wiejskie+twaróg +woda i mamy gotowy brzuch ciązowy : ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi