Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Na weekend można sobie pozwolić Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Z platkami dowaliles. Bierz owsiane a nie jakies "fitness szczupła kobieta" Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Mam słabość do łakoci i wolę już takie na weekend zjeść niż paczkę cukierków. Mam kupione góralskie i stosuje je z łyżką kakao. Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Ja tam raz na 1-1.5 tygodnia zawsze podczas redukcji robiłem dzień w którym upychałem jakiś bogaty w kcal cheatmeal w postaci pizzy czy też słodyczy jakiś.Na mnie działało to dobrze i fajnie nakręcało metabolizm ale codziennie takiego śniadania to nie polecam Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 A da radę nasmażyć takich na wieczór i w lodówce przez noc potrzymać żeby rano zjeść w robocie po podgrzaniu w mikrofali? Dalej dobre będą czy się popsują smakowo? Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Można zrobić wieczorem i zostawić w kuchni np pod jakąś miską. Dla mnie nawet lepsze, bo woda wyparowuje i nie są takie "mokre" Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Dodać łyżkę od cukru cynamonu,trochę wyciszysz insulinę. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 Jak napiszę 5 gram to zaczną się pytania ile to jest,a chyba wiecie jaką łyżką słodzicie,bo przecież nie stołową Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 maja 2014 Opublikowano 18 maja 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jjAUxupIOgw&index=2&list=PLacPhVACI3MO9kYihMAjZEDnxyy1kSyq0 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 Ja idę na łatwiznę i błyskawiczne jem. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 Namaczam nawet kilka h wczesniej, nadmiar odlewam, dodaję kakao i jajka, trochę soli. Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu. Przeciez podawałem ci zaraz pod twoim postem, co ty jakiś nie teges jesteś czy jak? Cytuj
kanabis 22 509 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 To sie ogarnij , 10 postów na poprzedniej stronie masz w odpowiedzi na twoje pytanie które znając ciebie i tak olejesz bo masz w (pipi)e dietke bo tak strasznie pracujesz i jesz tylko kurczaki z rozna a na nastepnej stronie pytasz o to samo jakbyś był niedorozwinięty. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 odnośnie jeszcze tych omletów, czasem mam tak, że mi się przykleja do patelni i przy próbie obrotu cały sie rozwala.. za długo podsmażam? oliwy/olej kokosowy na całości patelni mam ,grzeję to na średnim ogniu, ale czasem wychodzi cały, piękny, a czasem w kawałkach : ( Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Ja używam patelni teflonowej bodajże . Bez żadnych olei nic mi się nie przykleja. Może robicie zbyt rzadką masę? U mnie strasznie zbita wychodzi. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Bo tego się nie smaży tylko na małych ogniu ścinasz białko jaj,które jest na zewnątrz placka,później zostawiasz na chwile,by środek się poddusił i jest ok,jak sie zetnie to powinno dać się obrócić bez problemu. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 No mi chyba zbyt rzadka masa wychodzi, bo smażę na małym ogniu. Można dodać mąki żeby zagęścić? Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Mi jak wychodziła dużo za rzadka to albo dorzucałem banana albo białko serwatkowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.