Opublikowano 18 maja 201410 l Z platkami dowaliles. Bierz owsiane a nie jakies "fitness szczupła kobieta"
Opublikowano 18 maja 201410 l Mam słabość do łakoci i wolę już takie na weekend zjeść niż paczkę cukierków. Mam kupione góralskie i stosuje je z łyżką kakao.
Opublikowano 18 maja 201410 l Ja tam raz na 1-1.5 tygodnia zawsze podczas redukcji robiłem dzień w którym upychałem jakiś bogaty w kcal cheatmeal w postaci pizzy czy też słodyczy jakiś.Na mnie działało to dobrze i fajnie nakręcało metabolizm ale codziennie takiego śniadania to nie polecam
Opublikowano 18 maja 201410 l A da radę nasmażyć takich na wieczór i w lodówce przez noc potrzymać żeby rano zjeść w robocie po podgrzaniu w mikrofali? Dalej dobre będą czy się popsują smakowo?
Opublikowano 18 maja 201410 l Można zrobić wieczorem i zostawić w kuchni np pod jakąś miską. Dla mnie nawet lepsze, bo woda wyparowuje i nie są takie "mokre"
Opublikowano 18 maja 201410 l Jak napiszę 5 gram to zaczną się pytania ile to jest,a chyba wiecie jaką łyżką słodzicie,bo przecież nie stołową
Opublikowano 18 maja 201410 l http://www.youtube.com/watch?v=jjAUxupIOgw&index=2&list=PLacPhVACI3MO9kYihMAjZEDnxyy1kSyq0
Opublikowano 19 maja 201410 l Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu.
Opublikowano 19 maja 201410 l Namaczam nawet kilka h wczesniej, nadmiar odlewam, dodaję kakao i jajka, trochę soli.
Opublikowano 20 maja 201410 l Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu. Przeciez podawałem ci zaraz pod twoim postem, co ty jakiś nie teges jesteś czy jak?
Opublikowano 21 maja 201410 l To sie ogarnij , 10 postów na poprzedniej stronie masz w odpowiedzi na twoje pytanie które znając ciebie i tak olejesz bo masz w (pipi)e dietke bo tak strasznie pracujesz i jesz tylko kurczaki z rozna a na nastepnej stronie pytasz o to samo jakbyś był niedorozwinięty.
Opublikowano 21 maja 201410 l odnośnie jeszcze tych omletów, czasem mam tak, że mi się przykleja do patelni i przy próbie obrotu cały sie rozwala.. za długo podsmażam? oliwy/olej kokosowy na całości patelni mam ,grzeję to na średnim ogniu, ale czasem wychodzi cały, piękny, a czasem w kawałkach : (
Opublikowano 21 maja 201410 l Ja używam patelni teflonowej bodajże . Bez żadnych olei nic mi się nie przykleja. Może robicie zbyt rzadką masę? U mnie strasznie zbita wychodzi.
Opublikowano 21 maja 201410 l Bo tego się nie smaży tylko na małych ogniu ścinasz białko jaj,które jest na zewnątrz placka,później zostawiasz na chwile,by środek się poddusił i jest ok,jak sie zetnie to powinno dać się obrócić bez problemu.
Opublikowano 21 maja 201410 l No mi chyba zbyt rzadka masa wychodzi, bo smażę na małym ogniu. Można dodać mąki żeby zagęścić?
Opublikowano 21 maja 201410 l Mi jak wychodziła dużo za rzadka to albo dorzucałem banana albo białko serwatkowe.