Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 402,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Z platkami dowaliles. Bierz owsiane a nie jakies "fitness szczupła kobieta"

Opublikowano

Mam słabość do łakoci i wolę już takie na weekend zjeść niż paczkę cukierków. Mam kupione góralskie i stosuje je z łyżką kakao.

Opublikowano

Ja tam raz na 1-1.5 tygodnia zawsze podczas redukcji robiłem dzień w którym upychałem jakiś bogaty w kcal cheatmeal w postaci pizzy czy też słodyczy jakiś.Na mnie działało to dobrze i fajnie nakręcało metabolizm ale codziennie takiego śniadania to nie polecam :D

Opublikowano

A da radę nasmażyć takich na wieczór i w lodówce przez noc potrzymać żeby rano zjeść w robocie po podgrzaniu w mikrofali? Dalej dobre będą czy się popsują smakowo?

Opublikowano

Można zrobić wieczorem i zostawić w kuchni np pod jakąś miską. Dla mnie nawet lepsze, bo woda wyparowuje i nie są takie "mokre"

Opublikowano

Jak napiszę 5 gram to zaczną się pytania ile to jest,a chyba wiecie jaką łyżką słodzicie,bo przecież nie stołową ;)

Opublikowano

Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu.

Opublikowano

Namaczam nawet kilka h wczesniej, nadmiar odlewam, dodaję kakao i jajka, trochę soli.

Opublikowano

Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu.

Przeciez podawałem ci zaraz pod twoim postem, co ty jakiś nie teges jesteś czy jak?

Opublikowano

To sie ogarnij , 10 postów na poprzedniej stronie masz w odpowiedzi na twoje pytanie które znając ciebie i tak olejesz bo masz w (pipi)e dietke bo tak strasznie pracujesz i jesz tylko kurczaki z rozna a na nastepnej stronie pytasz o to samo jakbyś był niedorozwinięty.

Opublikowano

odnośnie jeszcze tych omletów, czasem mam tak, że mi się przykleja do patelni i przy próbie obrotu cały sie rozwala.. za długo podsmażam? oliwy/olej kokosowy na całości patelni mam ,grzeję to na średnim ogniu, ale czasem wychodzi cały, piękny, a czasem w kawałkach : (

Opublikowano

Bo tego się nie smaży tylko na małych ogniu ścinasz białko jaj,które jest na zewnątrz placka,później zostawiasz na chwile,by środek się poddusił i jest ok,jak sie zetnie to powinno dać się obrócić bez problemu.