Opublikowano 21 maja 201410 l Jak dodasz 2 jajka i 100 gram płatków to nie będzie za rzadkie,zagęścić można orzechami,pestkami dyni i rodzynkami,mąka słabo.
Opublikowano 21 maja 201410 l Rozmiękczam płatki wrzątkiem, może dlatego masa jest rzadka. Wodę odlewam oczywiście.
Opublikowano 21 maja 201410 l Tak jak pisze litwinianka, placki najlepiej smażyć na małym ogniu i powinno byc wszystko git. A jak to nie pomaga to żeby masa była gęsta jak już zrobicie mase na placki po prostu odstawcie je na jakies 10 minut. Nie wlewajcie na patelnie od razu zrobionej masy
Opublikowano 21 maja 201410 l To sie ogarnij , 10 postów na poprzedniej stronie masz w odpowiedzi na twoje pytanie które znając ciebie i tak olejesz bo masz w (pipi)e dietke bo tak strasznie pracujesz i jesz tylko kurczaki z rozna a na nastepnej stronie pytasz o to samo jakbyś był niedorozwinięty. Ale nie pyskuj bo ja do ciebie grzecznie. Widziałem, że napisałeś na poprzedniej stronie. Dzięki. Jutro zrobię po twojemu.
Opublikowano 21 maja 201410 l W(pipi)lem w siebie 2,5k kcal w ciagu 20min i mi bebzon na +10cm wywalilo :F
Opublikowano 21 maja 201410 l twarogi i oryginalne lody (te na bazie mleka) moge wpieprzac po tym bez problemu z mlekiem spróbuję w jakiś dzien co nie będę musiał z domu wychodzic
Opublikowano 24 maja 201410 l Ma ktoś sprawdzony przepis na steki? Dzis zrobiłem to mi jakąs kur.wa podeszwa wyszła
Opublikowano 24 maja 201410 l Steki chyba trzeba smażyć krótko i na dużym ogniu, gdzieś po 3-4 minuty z każdej strony.
Opublikowano 24 maja 201410 l Tak i na patelni do grillowania( z rowkami),u mnie na siłce jest kucharz i ostatnio mnie uczył tego.
Opublikowano 24 maja 201410 l No normalnie, wyciskasz na ławce, a obok gość w białej czapce smaży steki, żebyś się regenerował między seriami.
Opublikowano 24 maja 201410 l co to za akcja z tym kucharzem na siłce ? Wychodząc z siłki masz kuchnię,gdzie od razu robią posiłki po treningu.
Opublikowano 24 maja 201410 l A jak z cenami? Sa gotowe zestawy z podana iloscia bialka/wegli itp.? Fajny pomysl ktos mial w ogole. Dzisiaj sobota więc można szaleć - jupi. 3 jaja, 2 x płatki z bananami i truskawkami, polane świeżo zmiksowanymi truskawkami. Wygląda katastrofalnie bo mi się rozwaliło podczas przewracani. Amator. I tak wiem, dużo węglowodanów. Edytowane 24 maja 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 24 maja 201410 l Dziki ryż 100 gram,200 gram cyca z grilla i zestaw warzyw jest za 25 zeta,wołowina i tuńczyk są droższe.
Opublikowano 24 maja 201410 l Steki chyba trzeba smażyć krótko i na dużym ogniu, gdzieś po 3-4 minuty z każdej strony. Własnie zrobiłem i dalej nie tak jak sobie wyobraziłem ale juz lepsze niz rano. Mi mówiono że wołowine nalezy najpierw doprowadzić do tem pokojowej tzn niech polezy z pół godziny, potem po 2 minuty z obu stron podsmazyc na patelni i na 10 min do piekarnika.
Opublikowano 24 maja 201410 l Z podsmażaniem przed piekarnikiem to dobra opcja, ale jak chcesz mieć właśnie pieczony stek.
Opublikowano 24 maja 201410 l Juz wiem co moze byc przyczyną. Te steki z biedry to sa tzw minutowy. Cienkie jak dupa węza po prostu i dlatego mi sie przypiekały. Jutro spróbuje włożyć do pieca tylko na 5 minut.
Opublikowano 24 maja 201410 l Tak wołowina musi złapać temp pokojową,bo wtedy w środku będzie surowa.
Opublikowano 25 maja 201410 l ja robie tak (wersja średnio wysmażona): wyciagam z lodówki i zostawiam na 30 min myje w wodzie, susze nacieram lekko solą morską i niech leży 20-30 min płucze i susze wrzut na megarozgrzaną patelnie grillową 2 min z jednej strony 2 min z drugiej 1 min z pierwszej 1 min z drugiej zdjąć z patelni, odczekać 4 minuty (akurat czas na dołożenie dodatków - brokuły, ziemniaki) wpierda.lać pyszny stejk. podstawowa zasada - nie przebijac niczym steka dopóki jest na patelni. Nie ma bata zeby nie wyszło, trzeba być retardem also - mała ściąga :http://www.damncoolpictures.com/2013/05/how-to-cook-perfect-steak.html Kanabis, nie kupuj tego gunwa minutowego bo to nie stek... Weź chociaż te steki od sokołowa ~14zł za jeden..
Opublikowano 25 maja 201410 l Jaka jest różnica w działaniu i rezultatach między jabłczanem, a monohydratem? Monohydrat brałem niegdyś 2 razy, za każdym byłem napompowany, opuchnięty i traciłem na dynamice, ale siła i masa wzrastały zauważalnie.
Opublikowano 25 maja 201410 l Mono jak sama nazwa wskazuje ciągnie wodę,jest idealna po treningu,gdyż ściągniecie dodatkowej wody to przestrzeni międzykomórkowych powoduje szybszą regenerację,a jabłczan,jak i cytrynian czy pirogronian jest cząsteczka wysoko energetyczną,dostarczającej dodatkowej mocy kreatynie,do tego jest substratem cyklu oddechowego Krebsa,nie powoduje retencji wody.
Opublikowano 25 maja 201410 l Sorry, pomyliłem działy w sumie, ale już będę tutaj drążył dalej Czyli tak na chłopski rozum, można powiedzieć, że któraś z nich jest w czymś lepsza?
Opublikowano 25 maja 201410 l Jabłczan jest IMO lepszy bo nie zalewasz sie wodą. Choć efekt koncowy jest i tak podobny bo po cyklu ta retencja wody spadnie do normy. Ja juz na sierpien i powrót do masy mam kupione Tyle ze mam w capsach, kupuj krupek
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.